- 21 Kasım 2017
- 27.623
- 120.940
Şu 10-15 kilo alıp doğuranlara hayret ediyorum. Gebeliği öğrendim mi tak +5 kilo sjskksAşkım zirve ben de 59 ile hamile kaldım 82 ile doğurdum
Of evet ya ne yesem yaradı öyle bir sey de yemedimŞu 10-15 kilo alıp doğuranlara hayret ediyorum. Gebeliği öğrendim mi tak +5 kilo sjskks
Hmmmm benim de 15 kilom kaldı.Of evet ya ne yesem yaradı öyle bir sey de yemedim5kilom kaldı verirsem eski kiloma dönücem inss
Verirsin askım ben spor yapıyorum o da etkili olduHmmmm benim de 15 kilom kaldı.
Ne yapıyorsun?Verirsin askım ben spor yapıyorum o da etkili oldu
Allah kolaylık versinBu hafta seminer haftasiydi okula gidip geldik sadece haftaya başlıyoruz
Doğum sonrası kaça düştün.Aşkım zirve ben de 59 ile hamile kaldım 82 ile doğurdum
En etkilisi plates doğum sonrası içinNe yapıyorsun?
Aynı bende 59 ile hamile kaldım 82 ile doğuma girdim. Şuan 58 kiloyumAşkım zirve ben de 59 ile hamile kaldım 82 ile doğurdum
Chloe ting diye bi kadın var youtube da cok güzel videoları ona bakarak evde yapıyorum bekarken de yapardım hızlı sonuc veriyorNe yapıyorsun?
Ay ben de bi versem az kaldıAynı bende 59 ile hamile kaldım 82 ile doğuma girdim. Şuan 58 kiloyum
Günaydınlar
Hih.Günaydınlar
Çok iyi düşmüşsün64 kg düsmüstğm