YakındırBen hakkımı almadım bu sefer
GeldiYakındır
En pahalisindan ariel kullanıyorum ben .
Dememe kalmadı
Ama işe yaramamışEn pahalisindan ariel kullanıyorum ben .
Biz sana beğenmedim atmıyoruz boşa bizi eksiye düşürüyorsunEn pahalisindan ariel kullanıyorum ben .
Hayatımda almadım bu kadar senedir burdayimBiz sana beğenmedim atmıyoruz boşa bizi eksiye düşürüyorsun
Nerden biliyorsun ? Ben siz biliyor musunuz diye test ettim.Ama işe yaramamış
Düşersen duş .Biz sana beğenmedim atmıyoruz boşa bizi eksiye düşürüyorsun
Düşeni bir tekme sende atDüşersen duş .
Atıyorum zaten .Düşeni bir tekme sende at
Kesin de öyleNerden biliyorsun ? Ben siz biliyor musunuz diye test ettim.
Öyle kukriyeeeeeeeeeee.Kesin de öyle Eki Görüntüle 3298338
Okul açıldı dersler başladı mı?Öyle kukriyeeeeeeeeeee.
Peki sen öyle diyorsanÖyle kukriyeeeeeeeeeee.
Bu hafta seminer haftasiydi okula gidip geldik sadece haftaya başlıyoruzOkul açıldı dersler başladı mı?
Çok şükürOğlun dogdu ona sarıl şükürler olsun sağlığınız yerinde
Oğlumun 40’ı çıktığında ben eski pantolonlarımı giyiyordumOğlanda göbek yok muydu? Benim ilk gebelikten beri var.Ayrıca sus senin ne kadar göbeğin olabilir ki!????!!!
O uykular bizde 2 yaşından sonra düzene girdi biraz. Boşuna ümitlenme kuşum. 62 ile doğurmuş. Ben de 62 ile hamile kaldım, 85 ile doğurdum. PüüüüüüüüüüüüüüüüÇok şükür
Oğlumun 40’ı çıktığında ben eski pantolonlarımı giyiyordumsezeryana rağmen 40 spasının fotolarında görebilirsin benim iç karnım yokmuş, öyle diyorlar. O sebeple hemen göbeğim çıkıyormuş. Normal, her zaman giydiğim kışlık kazaklarımı filan giyiyordum hamile pantolonu üstüne. O kadar kilo almadım götüme başıma yani. Safi göbektim. Oğlumda 12 kilo almıştım. 51 ile hamile kaldım, 62 ile doğurdum. Sonra 49’a filan düştüm. Kıza da 50 kilo İle hamile kalmıştım. Oğlandan sonra Sıfır diyet, yüzde yüz yeme içme ile ama uykularımız hiç olmadı. 1.5 yaşına girecek bu ay, hâlâ uykusu oturmuş değil. Uykusuzluk beni bitirdi. Kızda da hamile kaldığım gibi göbeğim çıktı, 2 aylıktı, 4 aylık gbi belliydi, bir daha da o göbek gitmedi
Aşkım zirve ben de 59 ile hamile kaldım 82 ile doğurdumO uykular bizde 2 yaşından sonra düzene girdi biraz. Boşuna ümitlenme kuşum. 62 ile doğurmuş. Ben de 62 ile hamile kaldım, 85 ile doğurdum. Püüüüüüüüüüüüüüüü