- 1 Aralık 2021
- 12.133
- 40.767
- 34
Oğlun dogdu ona sarıl şükürler olsun sağlığınız yerindeKilo bu, alınır da verilir de. Önemli olan senin ve bebişin sağlığınız. Benim de kaybettiğim kızımda hamileyken 4 ayda göbeğim çıkmıştı, kızım gitti ama göbek kaldı. Ben de göbeğime sinir oluyorum
Kilo bu, alınır da verilir de. Önemli olan senin ve bebişin sağlığınız.
Oğlanda göbek yok muydu? Benim ilk gebelikten beri var.Kilo bu, alınır da verilir de. Önemli olan senin ve bebişin sağlığınız. Benim de kaybettiğim kızımda hamileyken 4 ayda göbeğim çıkmıştı, kızım gitti ama göbek kaldı. Ben de göbeğime sinir oluyorum
Bezelye yutmuş solucan gibi olup göbek var diyolllaOğlanda göbek yok muydu? Benim ilk gebelikten beri var.Ayrıca sus senin ne kadar göbeğin olabilir ki!????!!!
O da kötü bee, benim en azından her yerim var sjdjsjsks bir an evvel emziren anne diyetlerine başlamam lazım.Bezelye yutmuş solucan gibi olup göbek var diyollla
Ama daha çok yeni,en az 6 aylık olsun bence ,sonra başla, hem mazeretin var,daze anasınO da kötü bee, benim en azından her yerim var sjdjsjsks bir an evvel emziren anne diyetlerine başlamam lazım.
Bir an önce dediysem benim o kararı verip uygulamam üç ayı bulur zaten shjdjsksksAma daha çok yeni,en az 6 aylık olsun bence ,sonra başla, hem mazeretin var,daze anasın
O zaman tamam ,anca motive olursunBir an önce dediysem benim o kararı verip uygulamam üç ayı bulur zaten shjdjsksks
Çok narsist gördün seni Zano'm
Kendi kendime gelin güvey oluyorum ne olmuşÇok narsist gördün seni Zano'm
Hmmm asabi ve narsistKendi kendime gelin güvey oluyorum ne olmuş
Az hümanist ol,sev Zenna'nı
Nazar değmesin
Zen bizim etiketçi başımızAz hümanist ol,sev Zenna'nı
Anladan sonra tokat gelecek sandimZen bizim etiketçi başımız
En sevdiğimiz kaju yoldaşımız
Ne olsun daha canımız canımız
Nasıl da güzel maşallah sana
Artık anlatamıyorum anla
Evet aşırı duygu içeriyorAnladan sonra tokat gelecek sandimhiç bana böyle duygusal şiir yazan olmamıştı,sağol Zano'm
Kaju kısmı ayri bir hava katmışEvet aşırı duygu içeriyorsen isteher zaman yazarım
Buralardayım canım
Onu eklemesem olmazdıKaju kısmı ayri bir hava katmışep yaz ep