- 21 Kasım 2017
- 27.619
- 120.933
Bilmeyen de ciddi ciddi sizi kapı komşusu sanır.Niye be
İnternet var neyse ki uzakları yakın ediyor ,her sabah ilk kahveyi beraber yapıp içiyoruz tabi ben makul saatte uyanmışsamBilmeyen de ciddi ciddi sizi kapı komşusu sanır.
SöyledimSen de söyle benden
Dayanabilirse dayansın ZerreZabbarSöyledimEkim sonu gelecekmiş
11e kadar içmeden bekliyorum amaİnternet var neyse ki uzakları yakın ediyor ,her sabah ilk kahveyi beraber yapıp içiyoruz tabi ben makul saatte uyanmışsameğer geç uyandı isem aretim ikinci kahvesine yetişiyorum
Evet aşkom ,zaten okullar açılıyor artık mecbur sekiz buçukta içeriz11e kadar içmeden bekliyorum ama
Tamam aşkomEvet aşkom ,zaten okullar açılıyor artık mecbur sekiz buçukta içeriz
Bari açın görüntülü konuşun deli misiniz kdkdkdkdİnternet var neyse ki uzakları yakın ediyor ,her sabah ilk kahveyi beraber yapıp içiyoruz tabi ben makul saatte uyanmışsameğer geç uyandı isem aretim ikinci kahvesine yetişiyorum
Hani nasıl özelden atsanaKurabiyemi yaptım ama hiç beğenmedim
DündüYıkım bugündü galiba
Allah sabır versin
Yok canım daha yıkmadılar. Bizim durum biraz karışıkYıkım bugündü galiba
YesssBari açın görüntülü konuşun deli misiniz kdkdkdkd
No.
Bir kere cıkıp desinler ki biz hatalıyız telafi edeceğiz yok yani yok Allah akıl fikir versin olan halka oluyorYok canım daha yıkmadılar. Bizim durum biraz karışıkBizim site hariç hiçbir sitenin yıkımı ertelenmedi. Çünkü haber yapılsın istenmiyor, insanlar toplansın istemiyorlar. Güya dinamit yerleşme bitmemiş
Hergün tarihi değiştiriyorlar.
Neden dersen benim site belediye yapımı ve kusurlular, mahkemeye verdik. Aylardır bir sürü vaatler verildi sonra hepsinden vazgeçtiler
Üstü kapatılmaya çalışılıyor
Kilo bu, alınır da verilir de. Önemli olan senin ve bebişin sağlığınız. Benim de kaybettiğim kızımda hamileyken 4 ayda göbeğim çıkmıştı, kızım gitti ama göbek kaldı. Ben de göbeğime sinir oluyorumMillet emzirdikçe kilo verir, ben kilo alıyorum.