Sen de tesadüfen oradaydın demekOrada da bir akşam çay saati sohbet arası öyle yapılmıştı foto atıp silmeli
Asıl tokatMatmazelin Firdevs i kendine getirmek için attığı tokat geldi aklıma
Çayımı koyarken kolum bacağım çıkmış olabilir de öyle bir dedin ki sanki ben kendimi boy boy koymuşum gibiOrada da bir akşam çay saati sohbet arası öyle yapılmıştı foto atıp silmeli
Aşkı memnun sadece finalini izledim benMatmazelin Firdevs i kendine getirmek için attığı tokat geldi aklıma
Yok bir tane at sil anlık dı oÇayımı koyarken kolum bacağım çıkmış olabilir de öyle bir dedin ki sanki ben kendimi boy boy koymuşum gibi
Aaa büyük kayıpAşkı memnun sadece finalini izledim ben
Aşkı memnun sadece finalini izledim ben
Uyur foto atar olmuşsun aretim,haberin yok,be he he heeeyÇayımı koyarken kolum bacağım çıkmış olabilir de öyle bir dedin ki sanki ben kendimi boy boy koymuşum gibi
Ben orada kk ya geldim geleli varımSen de tesadüfen oradaydın demekaklında tutmuşsun ne güzel
Tırsıyorum valla benBundan sonra herkes ne yazıp ne attığına dikkat etsinBak unutulmuyor
Acaba daha neler hafızasında. Zamanla ortaya çıkıyorTırsıyorum valla ben
Şapka çıkardımBen orada kk ya geldim geleli varım
Acaba daha neler hafızasında. Zamanla ortaya çıkıyor
Finalde internette gezerken denk geldi dizi izlemek hayatımda yokAaa büyük kayıpacil birinci bölümden başlamalısın
Yok yine de koymam yüzüm ya da yani öyle net .Yok bir tane at sil anlık dı o
Zur kuşum birazzan bulurum seni Instada asdafsagJenna ve Nevreste dışında kimse bilemez