Jenna ve Nevreste dışında kimse bilemezHerkes nerden biliyor senin fit olduğunu?
Ora ya gidip milyon tane mesajdan bulup atarım bir araNereye atmışım kız
Aaa delirmelikOra ya gidip milyon tane mesajdan bulup atarım bir ara
Jenna ve Nevreste dışında kimse bilemez
Acaba başka Kukrim mi bu,milyon mesaj,fotolar falanOra ya gidip milyon tane mesajdan bulup atarım bir ara
Diyet topiğinde benim vardır. İlk mezun olduğumdaKiz kendinden şüphe edecek he
Karıştırıyorsun canım ben fotoğraf atmadım düzen topiğini diyorsan .Orada birbirimizden bahsederken burada yemek topiğinde bir akşam profil fotoğrafı yaptığımızda o ara denk gelip profil olarak görenler gördüklerinden bahsetmişti birkaç kişi .Ora ya gidip milyon tane mesajdan bulup atarım bir ara
Yok ben kukrimi yemek topiği dışında tanıdımAcaba başka Kukrim mi bu,milyon mesaj,fotolar falan
O başka topiklere de foto atıyor oralardan
Sakin olllAy ben şok
Bravo diyor ve çekiliyorumYok ben kukrimi yemek topiği dışında tanıdım
Tokatla beniSakin olll
Kukrim diyorDiyet topiğinde benim vardır. İlk mezun olduğumda58 kiloyum onu bulabilirsiniz
Orada da bir akşam çay saati sohbet arası öyle yapılmıştı foto atıp silmeliKarıştırıyorsun canım ben fotoğraf atmadım düzen topiğini diyorsan .Orada birbirimizden bahsederken burada yemek topiğinde bir akşam profil fotoğrafı yaptığımızda o ara denk gelip profil olarak görenler gördüklerinden bahsetmişti birkaç kişi .
Bende bu hafızadan istiyomOrada da bir akşam çay saati sohbet arası öyle yapılmıştı foto atıp silmeli
Heh bundan lazim,kendine gelemeyrum
Matmazelin Firdevs i kendine getirmek için attığı tokat geldi aklımaHeh bundan lazim,kendine gelemeyrum