- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.165
Kuşum haftaya 15-20 kişi bana gelecek bebek görmesine. Sen de gel arada kaynarsın nasılsa fark edilmez o kalabalıkta. Brownie de yapacağım ahsjsjdjYazıklar olsun .
Göze bastıktan sonra fotoğraf yükler gibi gerisi
Adres plizzzzz.Kuşum haftaya 15-20 kişi bana gelecek bebek görmesine. Sen de gel arada kaynarsın nasılsa fark edilmez o kalabalıkta. Brownie de yapacağım ahsjsjdj
Zalımsın pıtırcıkNeden ben yolluyormuşum okumadın işte okumadın ödevini yapmadın cezalısın git tahtanın önünde bekle dersin sonuna kadar .
Sen ve nevoşa öyleyim.Zalımsın pıtırcık
Ad vermeden devam et de sonra ikisi arasında gidip geliyor çizgi zaten fotoğraf yerine basıp ekleyince ortaya ekliyor hemen fotoyu
Önce spoilere ad veriyorum. Fotoğraf yüklemeye bastığımda da ikinci görüntü çıkıyor.
Onu bırak da doğum günüm geliyor benim ne alacaksın bana şampuan mıSen ve nevoşa öyleyim.
Hemen bakayım, tatlı bir şey mi yoksa?
Browniemi beğenmezsin gerçi sen baksana hiçbiri tatmin etmemiş seni. Ama kafanı toparlayacak o tabak bizde.Adres plizzzzz.
Fransız saç uzmanı Arkopharma’dan alsınOnu bırak da doğum günüm geliyor benim ne alacaksın bana şampuan mı
Yakışır toline ağanın eli tutulmazFransız saç uzmanı Arkopharma’dan alsın
Kendi yapıyor o gelirken getirsin yapıpBrowniemi beğenmezsin gerçi sen baksana hiçbiri tatmin etmemiş seni. Ama kafanı toparlayacak o tabak bizde.
Ad vermeden devam et de sonra ikisi arasında gidip geliyor çizgi zaten fotoğraf yerine basıp ekleyince ortaya ekliyor hemen fotoyu
Seversin