- 21 Kasım 2017
- 27.616
- 120.893
Onun mayışı da bizden fazladır zaten boşversene alıversin en kötü bi Kerastase.Yakışır toline ağanın eli tutulmaz
Antibit alıp yollar anca o banaOnun mayışı da bizden fazladır zaten boşversene alıversin en kötü bi Kerastase.
Tikkat et aşkomTansiyonum düştü görünce iyice
Şu an hafızamdan silmeye çalışıyorum,olmuyor olmuyorTikkat et aşkom
İlk atandığım okulun pansiyonu vardı. Mecburi nöbetimiz oluyordu orada. Duydum ki bit salgını varmış. Eczaneye gittim şampuan almaya, bana bit tokası önerdiler. Modeller de hep çocuklara göre. Lastiğin ucunda tavşan, ayıcık falan var. Aldım taktım onu. O gün de öğretmenler günü töreni vardı, kalem etek, stiletto falan. Ama saçımda bit tokası. Yurttaki kızlar diyordu ki hocam bu nasıl toka yav hele şu tarzınıza hiç gitmiş mi sjskdkdAntibit alıp yollar anca o bana
Bunu hep görüyoruz zaten bize yeni şeylerle gel.
Denemelik attımdıBunu hep görüyoruz zaten bize yeni şeylerle gel.
Sen deniyorsun oluyor, bende tık yok.Denemelik attımdı
İzin vermen lazım kuşum,fotoyu sürükle penceresi çıkınca izin vermen lazım, o zaman olduSen deniyorsun oluyor, bende tık yok.
Olzuuuuuuuuuu
Tokalar tırt bak ben bunu kullanıyorum haftada bir koruyu özelliği de var diye eczacı önermişti ,şimdi küçük ama çocukların .Bizim kızlardan birinin sınıfında çıkmıştı o zaman çok korkmuştum gelmedi Allah tan hiç .Aklında dursun.İlk atandığım okulun pansiyonu vardı. Mecburi nöbetimiz oluyordu orada. Duydum ki bit salgını varmış. Eczaneye gittim şampuan almaya, bana bit tokası önerdiler. Modeller de hep çocuklara göre. Lastiğin ucunda tavşan, ayıcık falan var. Aldım taktım onu. O gün de öğretmenler günü töreni vardı, kalem etek, stiletto falan. Ama saçımda bit tokası. Yurttaki kızlar diyordu ki hocam bu nasıl toka yav hele şu tarzınıza hiç gitmiş mi sjskdkd