Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Kolay Değişik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kurabiye Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    392
  • Anket Kapalı .
Devam et deyince bu çıkıyor önce. Sonra foto yüklemeye basıyorum. Yine aynı, URL ekleli görüntü çıkıyor. Ben kabullendim zaten, benim telefonda gif, spoiler laneti var. Ya da bana yasaklanmış o özellik, tek açıklaması bu olabilir skskskks Kukrim

Antibit alıp yollar anca o bana
İlk atandığım okulun pansiyonu vardı. Mecburi nöbetimiz oluyordu orada. Duydum ki bit salgını varmış. Eczaneye gittim şampuan almaya, bana bit tokası önerdiler. Modeller de hep çocuklara göre. Lastiğin ucunda tavşan, ayıcık falan var. Aldım taktım onu. O gün de öğretmenler günü töreni vardı, kalem etek, stiletto falan. Ama saçımda bit tokası. Yurttaki kızlar diyordu ki hocam bu nasıl toka yav hele şu tarzınıza hiç gitmiş mi sjskdkd

Tokalar tırt bak ben bunu kullanıyorum haftada bir koruyu özelliği de var diye eczacı önermişti ,şimdi küçük ama çocukların .Bizim kızlardan birinin sınıfında çıkmıştı o zaman çok korkmuştum gelmedi Allah tan hiç .Aklında dursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…