- 2 Aralık 2015
- 31.478
- 105.049
Birşey anladıysam ne olayımÜç numara yine fotoğraf yükler gibi bastığın yer canım en son oraya basıp yüklediğim spoilerin arasına geliyor
Neyse tarif ayırttığım özel mesajla denerim Nevoş ta ne yapıyor bu der
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birşey anladıysam ne olayımÜç numara yine fotoğraf yükler gibi bastığın yer canım en son oraya basıp yüklediğim spoilerin arasına geliyor
Tam benliksiniz efenimBen foto atsam beni almazsınız
Eki Görüntüle 3309322
Hayır atamaz. Buranın ağasından izin alman gerekiyorBana tarifi atabilir misin ?
Kimmiş o ?Hayır atamaz. Buranın ağasından izin alman gerekiyor
Fotoğrafını çekip atıyorum özeldenBana tarifi atabilir misin ?
BenimKimmiş o ?
SenceKimmiş o ?
Galp .Fotoğrafını çekip atıyorum özelden
Tanıyamadım.
Sen çık aradan ödevini bile yapmadın kitabını okumadın.
Sen de ilk defa bir tane okudun iyi ,alıp yollasaydın bana ben de okusa idimTanıyamadım.
Sen çık aradan ödevini bile yapmadın kitabını okumadın.
Neden ben yolluyormuşum okumadın işte okumadın ödevini yapmadın cezalısın git tahtanın önünde bekle dersin sonuna kadar .Sen de ilk defa bir tane okudun iyi ,alıp yollasaydın bana ben de okusa idim
Tesbihin şapkan nerde ağam? Öyle bir smiley vardı. Corc Emmi mi diyorduk Ona
Yok ona tesbih mesbih.Tesbihin şapkan nerde ağam? Öyle bir smiley vardı. Corc Emmi mi diyorduk Ona
Bizi gizli gizli dikiliyor musun, browni kokusunu nasıl aldın?Yok ona tesbih mesbih.
Alırım dedikodumu yapmayın .Bizi gizli gizli dikiliyor musun, browni kokusunu nasıl aldın?
Yazıklar olsun .Bu tolin var ya ne yapıyormuş biliyor musunuz?
Öğrencilerinden browni istiyormuş, beğenmediğiin notunu düşürüyormuş
Benden duymuş olmsyın