- 20 Mart 2008
- 140.778
- 211.360
- 60
Evet doğum günü kızıyım bugünBugün doğum günün müüü? Ne yalnızlık ne deee yalan üzmesin seniiiii doğarken ağladı insan bu son olsun bu sonnnnn
Çok teşekkürler canımcım çok sağol,hepimze olsun sağlıkla huzurla dolu yıllarımız olsunHanimKelesimiGetir ablamm bitanemm nice güzel senelerin olsun ömrün uzun olsun nice güzel yaşlara hayallerinle inşaallahh
Hep berabercene olsun kukrişm çok sağolSen de sağol ablacım ,biz de seni çok seviyoruz ,her şey gönlünce olsun
Eldiven giyseydin yaaBu aşşağlık yerze taze ceviz ayıkladım, ellerim kapkara oldu. Bunu niye kimse hatırlatmadı bana?!
Çok teşekkürer minnoşum sağol sende iyiki varsınDoğum günün kutlu olsunnice sağlıklı huzurlur yaşlara iyi ki varsın
Çok teşekkğrler şekrcim sağol
Teşekkür ederiz, gurur duydum kendim ve arkadaşlarım adına. Ayrıca verdiğiniz oy için teşekkür ederim (un kurabiyesi)
Doğum günün kutlu olsun kk 'nın en genç en güzel hatunuEvet doğum günü kızıyım bugün
Çok teşekkürler canımcım çok sağol,hepimze olsun sağlıkla huzurla dolu yıllarımız olsun
Hep berabercene olsun kukrişm çok sağol
Eldiven giyseydin yaa
Çok teşekkürer minnoşum sağol sende iyiki varsın
En son çocukluğumda taze ceviz yemiştim. Unutmuşum ellerimizin boyandığını.Eldiven giyseydin yaa
Kınalı yapıncak mı oldun çenEn son çocukluğumda taze ceviz yemiştim. Unutmuşum ellerimizin boyandığını.
Tek farkım saçlarım belimde.Kınalı yapıncak mı oldun çen
Valla yarışma da son dk ya kadar beklentiye girmeyecegim et yemeklerinden bunu anladım
İnsanın eli kirli gibi duruyor değil mi, utanıyorrEn son çocukluğumda taze ceviz yemiştim. Unutmuşum ellerimizin boyandığını.
Evet doğum günü kızıyım bugün
Çok teşekkürler canımcım çok sağol,hepimze olsun sağlıkla huzurla dolu yıllarımız olsun
Hep berabercene olsun kukrişm çok sağol
Eldiven giyseydin yaa
Çok teşekkürer minnoşum sağol sende iyiki varsın
Tabiki brovni olana hem şerbetli hem kakaolu hemde kurabiyeUuuiiyy!! Ne ettunuz arkadaşlar?
Oy hakki dört olmuş ama kurabiyelere goz atınca Özdemir Asaf'a bagladim
Seni bir kere öpsem
ikinin hatırı kalıyordu
İki kere öpeyim desem
üçün boynu bükük....
Şimdi hangi birine oy versem, veremedigimin hatiri kalacak gibi
Cok düşünmem lazım
Çok teşekkürler canımcım sağol,gençmiyim evet gencim diyorum arada yaşlandım desemde yaniDoğum günün kutlu olsun kk 'nın en genç en güzel hatunu
Fena boyuyor hattaEn son çocukluğumda taze ceviz yemiştim. Unutmuşum ellerimizin boyandığını.
Çok teşekkürler canısı sağol
Çok teşekkürler canımcım sağol amin inşallah hep berabercene inşallah
Ne reklâm yapmışımTabiki brovni olana hem şerbetli hem kakaolu hemde kurabiye
Olmayan tırnağımın arasına da girmiş, kara kara duruyor tövbe yarabbim, Suriyeli kartoncu gibi oldum.İnsanın eli kirli gibi duruyor değil mi, utanıyorr
CANIM ABLAMÇok teşekkürler canımcım sağol,gençmiyim evet gencim diyorum arada yaşlandım desemde yani
Fena boyuyor hatta
Çok teşekkürler canısı sağol
Çok teşekkürler canımcım sağol amin inşallah hep berabercene inşallah
Çok teşekkürler canım benim sağol,sende iyiki varsın en eski dostlarımdan birisin sende ne mutlu banaCANIM ABLAM
doğum günün kutlu olsun iyi ki varsın