- 20 Mart 2008
- 140.778
- 211.360
- 60
Amin hepimiz olalım inşallah aşkomHep iyi ol sen aşkooom
Günaydın doğum günü güzeliGünaydınlar kızlarr
Günaydın kukrişimGünaydın doğum günü güzeli
İyiki doğmuşsun ablacım nice sağlıklı huzurlu güzel yaşların olsun ,sevdiklerinin hep etrafında olduğu güzel ömrün olsun
Bugün doğum günün müüü? Ne yalnızlık ne deee yalan üzmesin seniiiii doğarken ağladı insan bu son olsun bu sonnnnnGünaydınlar kızlarr
Sen de sağol ablacım ,biz de seni çok seviyoruz ,her şey gönlünce olsunGünaydın kukrişim
Çok teşekkür ederim çok sağol,iyiki varsınız hep birlşkte nice yıllarımıza olsun seviyorum hepinizi
Doğum günün kutlu olsunGünaydın kukrişim
Çok teşekkür ederim çok sağol,iyiki varsınız hep birlşkte nice yıllarımıza olsun seviyorum hepinizi
Şu zamanda kimin zengin oldugu aha hööle belli oluyorBu aşşağlık yerze taze ceviz ayıkladım, ellerim kapkara oldu. Bunu niye kimse hatırlatmadı bana?!
Teşekkür ederiz, gurur duydum kendim ve arkadaşlarım adına. Ayrıca verdiğiniz oy için teşekkür ederim (un kurabiyesi)af buyurun kullanacağım kelimeden dolayı ama
Ohaaaaa
bunlar nasıl sunumlar ?
Oy verirken maalesef teknik olarak değil sevdiğim kurabiyelere oy vereceğim bu sebeple yahu benim tarif 10 numaraydı ama neden böyle oldu demeyin. Sadece damak tadıma göre oy veriyorum zira diğer verilere baksam seçim yapamam.