- 7 Mart 2013
- 6.218
- 18.618
Doğum gününüz kutlu olsun. Sağlıklı ve huzurlu yaşlarınız olsun HanimKelesimiGetir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Coco star olarak teşekkür ederimŞEFTALİ KİRAZ BROWNİ VE COCOSTARA VERDİM
HEPSİ HARİKA ELLERİNİZE SAĞLIK
Çok teşekkürler sağolun hep berabercene inşallah sağlıklı yıllarımız olsunDoğum gününüz kutlu olsun. Sağlıklı ve huzurlu yaşlarınız olsun HanimKelesimiGetir
Diş macunu ile yıka elini kınayı çıkartıyor onu da çıkartır belkiOlmayan tırnağımın arasına da girmiş, kara kara duruyor tövbe yarabbim, Suriyeli kartoncu gibi oldum.
Teşekkür ederimŞEFTALİ KİRAZ BROWNİ VE COCOSTARA VERDİM
HEPSİ HARİKA ELLERİNİZE SAĞLIK
Ya var ya,kahkaha attım ahahahqhahahaOlmayan tırnağımın arasına da girmiş, kara kara duruyor tövbe yarabbim, Suriyeli kartoncu gibi oldum.
Cumartesiye kadar geçsin lütfen pilizzz, o gün elit bir davete katılacağım.Ya var ya,kahkaha attım ahahahqhahaha
Çok teşekkürler sağolNice güzel senelere HanimKelesimiGetir
Çok teiekkürler nevoşum çok sağolHanimKelesimiGetir ablacım doğum günün kutlu olsun
af buyurun kullanacağım kelimeden dolayı ama
Ohaaaaa
bunlar nasıl sunumlar ?
Oy verirken maalesef teknik olarak değil sevdiğim kurabiyelere oy vereceğim bu sebeple yahu benim tarif 10 numaraydı ama neden böyle oldu demeyin. Sadece damak tadıma göre oy veriyorum zira diğer verilere baksam seçim yapamam.
Yaaaaaaa kendi adıma gurur duydum patroncum. Çok teşekkür ederiz. Böyle düşünmeniz bizi teşvik ediyor bence.Bu arada ben sizlerin yerinde olsam @isabel 'in yaptığı gibi şöyle bir sayfa yapar tariflerime link verirdim.
Coco'ya bende oy verdim .Oooo coco da atağa geçmiş. Fasulyeliğe az mı kaldı yoksaaaaaa Zekta1
Hızlı bir giriş mi yaptım neOooo coco da atağa geçmiş. Fasulyeliğe az mı kaldı yoksaaaaaa Zekta1
Canım ciceeemmm doğum günün kutlu olsun iyi ki varsın, seni seviyorum sağlıklı mutlu huzurlu ,en sevdiklerin ile güzel bir hayat diliyorum can gül goncamCoco'ya bende oy verdim .
Bende cocoya verdim oyumuHızlı bir giriş mi yaptım ne
Ben de oy verdim, aklım hala oy vermediklerimde.Coco'ya bende oy verdim .
1 tane eksik vermişim ya dünBen de oy verdim, aklım hala oy vermediklerimde.