Hiç ona dikkat etmedimArtık davetiyelerde adres yazmıyor gelmesnler diye
400-500 binden bahsediliyorBurda sadece mekan 40 bin 50 bin civarı
Ben mevlüt yaptigimda mekanlar 2-3 bin civarıydı benim tüm masraflar yemek de dahil 11 bin tutmuştu
Tabi şuan komik rakamlar bunlar
Ev sahibine büyük yorgunluk bence.Bizim üç gün önce gelmeye başlıyorlar. Evde ayrı yemek, salonda ayrı yemekŞimdi deprem vs... Biraz azalır belki
Maddi manevi zor yaEv sahibine büyük yorgunluk bence.
Manisa da öyle sadece düğün salonu yazıyorlar her neredeyse bizim zamanimixda cep no bile yazılırdı ulaşsınlar diyeHiç ona dikkat etmedim
Oğlan evlendirecek olan ev arsa satıyor burda başka türlu mümkün değil400-500 binden bahsediliyor
Allah kabul etsin,iyi kandiller canımKandil için un helvası yaptım, komşulara dağıttım. Buraya atacak gibi oldum da vazgeçtim canı çeken olur belki diye
Çok yazık yaOğlan evlendirecek olan ev arsa satıyor burda başka türlu mümkün değil
Bende sevmiyorumBizde yapılmazHiç ilgimi çekmedi
Daha bunun altını, eşyası şusu busu var. Allah bekar olanlara yardım etsin. Evlenince şimdi çoğu anlaşamıyor da. O kadar masraf yaptım diye boşanamazda milletOğlan evlendirecek olan ev arsa satıyor burda başka türlu mümkün değil
Boşa yapmayalım değil miBende sevmiyorum
En yakın sen düğün yapacaksınDaha bunun altını, eşyası şusu busu var. Allah bekar olanlara yardım etsin. Evlenince şimdi çoğu anlaşamıyor da. O kadar masraf yaptım diye boşanamazda millet
Ben bilmem bu konuda patron sensinBoşa yapmayalım değil mi
Nasip canım. Çevremde severek evlenip anlaşamayan çok var, inşallah birbirlerini seven, anlaşabilen biri olurlar.En yakın sen düğün yapacaksın
Allah iyi insanlar la karşılaştırsınNasip canım. Çevremde severek evlenip anlaşamayan çok var, inşallah birbirlerini seven, anlaşabilen biri olurlar.Benim gözüm maddiyattan çok yanlış kişi olursa ya diye korkuyor.
Yarışmada yapmak isteyen yapsın mı bilemedimBen bilmem bu konuda patron sensin
Aynen o çok zor deynepNasip canım. Çevremde severek evlenip anlaşamayan çok var, inşallah birbirlerini seven, anlaşabilen biri olurlar.Benim gözüm maddiyattan çok yanlış kişi olursa ya diye korkuyor.