Rabbim iyi insanlar çıkarsın karşısınaNasip canım. Çevremde severek evlenip anlaşamayan çok var, inşallah birbirlerini seven, anlaşabilen biri olurlar. Benim gözüm maddiyattan çok yanlış kişi olursa ya diye korkuyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim iyi insanlar çıkarsın karşısınaNasip canım. Çevremde severek evlenip anlaşamayan çok var, inşallah birbirlerini seven, anlaşabilen biri olurlar. Benim gözüm maddiyattan çok yanlış kişi olursa ya diye korkuyor.
Amin. Allah razı olsunAllah iyi insanlar la karşılaştırsın
NeyiYarışmada yapmak isteyen yapsın mı bilemedim
Keşkek
Keşkek
Ne pişireceğiz ki ben bulamam o yüzden yapmamKeşkek
Ekim ayında çok yapılmayan yöresel tarifler yapacağız
Oğlum, eşim sever. Kızım sevmez. Ben olursa yerim ama keşke keşkek olsa da yesem diye canım çekmez. Ama güzel bir tarif, seçenek olur yöreselde. Hiç yapılmamıştı, güzel olur bence.Keşkek
Ekim ayında çok yapılmayan yöresel tarifler yapacağız
Her aşure yaptiigmizda yaparız toplanınca yaparız düğün hariç de yeriz ben çok açım sanırım herşeye ağzım sulamiyorOğlum, eşim sever. Kızım sevmez. Ben olursa yerim ama keşke keşkek olsa da yesem diye canım çekmez. Ama güzel bir tarif, seçenek olur yöreselde. Hiç yapılmamıştı, güzel olur bence.
Ee iyi da bu gece hep yemek dilinde aklımıza düşüyor durduk yereHer aşure yaptiigmizda yaparız toplanınca yaparız düğün hariç de yeriz ben çok açım sanırım herşeye ağzım sulamiyor
Siz dediniz keşkek ben mi dedimEe iyi da bu gece hep yemek dilinde aklımıza düşüyor durduk yere
Ben de açım aslında. Canım bir şey istemiyor. Gece açlık çökmez inşallahHer aşure yaptiigmizda yaparız toplanınca yaparız düğün hariç de yeriz ben çok açım sanırım herşeye ağzım sulamiyor
Ben diyetteimBen de açım aslında. Canım bir şey istemiyor. Gece açlık çökmez inşallah
Kaç kilosun sorması ayıp olmasınBen diyetteim
Kadının yaşi siskonun gramı sorulmasKaç kilosun sorması ayıp olmasın
Kötüyüm ben kötüyüm reklam var ya onlara benzemiş insanın yiyesi gelmezŞoyle bı kurbiş yapsaydım götürmüştüm oyları tühh
Eki Görüntüle 3307886
Evet devamı herkesi hasta ederim falan diyorKötüyüm ben kötüyüm reklam var ya onlara benzemiş insanın yiyesi gelmez
Bende kilo almışımBen diyetteim
Seniyirim ponçikimmKadının yaşi siskonun gramı sorulmas
88 e düştüm :) bu düşmüş hali