Ay sağol ablacım,S23 modeldi herhalde
Kolay gelsinBen kaçar işlerbeni bekler görüşürüz
Ne bileyim dediydi de unuttum. Sorarım. Valla olay telefondu.Kız o Samsung’un modeli neydidün eşime dedim kendine alacak da o daha iyi çekiyor diye
Allah korumuş ablacımPazar sabahı kızım iş gezisine gidecekti fas'a ekiple beraber iyiki gidemediler deprem olduya orada,denk gelseydi ne yapardılar verilmiş sadakaları varmış resmen.
Aynen abla iyiki gitmemişPazar sabahı kızım iş gezisine gidecekti fas'a ekiple beraber iyiki gidemediler deprem olduya orada,denk gelseydi ne yapardılar verilmiş sadakaları varmış resmen.
Yaaaaa kızım sen Sapşik misin
BekliyoruzYaaaaa kızım sen Sapşik misin
Tarif yarın ins yaparımalacaklarim var
Asıl sen bizimle eğlenirseeenBenle eğlenmirsen deeel mi ağam
Yorumları aşırı merak ediyorum, topluca hepimiz eglenecegik canomAsıl sen bizimle eğlenirseeen
Allah şifa versin aşkomKızlar ben minik bir operasyon geçirdim. Yeni çıktım yine size koştum.
İyiyim akşam üstü çıkacağım inşallah
Sağ ol aşkomAllah şifa versin aşkom
çok çok geçmiş olsun abla Rabbim şifa versinKızlar ben minik bir operasyon geçirdim. Yeni çıktım yine size koştum.
Amin inşallah canım benimçok çok geçmiş olsun abla Rabbim şifa versin
Geldi , geçmiş olsun inşallah aşkomKızlar ben minik bir operasyon geçirdim. Yeni çıktım yine size koştum.
Hayırdır inşallahKızlar ben minik bir operasyon geçirdim. Yeni çıktım yine size koştum.