- 20 Mart 2008
- 140.792
- 211.399
- 60
Kemerden benden o zamanSana bir altın kemer takmak yakışır artikkızlar hepsinden taktı,kemerim yok
Görgüsüzlük sadece
Biz neden böyleyiz ya
Doyumsuzluk,görmemişlik,yetinememe
Biz neden böyleyiz ya
Allah korumuş gerçektenPazar sabahı kızım iş gezisine gidecekti fas'a ekiple beraber iyiki gidemediler deprem olduya orada,denk gelseydi ne yapardılar verilmiş sadakaları varmış resmen.
Herşeyde bir hayır bar gerçekten ,iyi ki olmamışPazar sabahı kızım iş gezisine gidecekti fas'a ekiple beraber iyiki gidemediler deprem olduya orada,denk gelseydi ne yapardılar verilmiş sadakaları varmış resmen.
Kesinlikle öyle oldu,ya denk gelseydi orada .Allah korumuş gerçekten
Hele insan ulaşana kadar panikten delirirKesinlikle öyle oldu,ya denk gelseydi orada .
Gitmeden bir gün öncede rüyasında görmüş evinde depreme yakalanmışlar,izmire gttiğimzde de bir arkadaşımız fala bakmıştı hem bana hem kızıma 13 gün sonraya dikkat demişlerdi.Tamda denk geldi varya .Herşeyde bir hayır bar gerçekten ,iyi ki olmamış
Birde ohal ilan edilmiş orada nasıl dönerlerdi oradan.Hele insan ulaşana kadar panikten delirir
İyi ki gitmemiş ,engel çıkmışBirde ohal ilan edilmiş orada nasıl dönerlerdi oradan.
Gitmeden bir gün öncede rüyasında görmüş evinde depreme yakalanmışlar,izmire gttiğimzde de bir arkadaşımız fala bakmıştı hem bana hem kızıma 13 gün sonraya dikkat demişlerdi.Tamda denk geldi varya .
Ay nasıl denk gelmiş öyle gerçekten .Birde ohal ilan edilmiş orada nasıl dönerlerdi oradan.
Hemen iptal edildi zaten gidişleri oradanda başka ülkeye gideceklerdi.İyi ki gitmemiş ,engel çıkmış
Amin inşallah bizde çok şaşırdık duyunca.Ay nasıl denk gelmiş öyle gerçekten .
Çok şükür ki atlatmış .
Allah korusun
Kardeşim bir Samsung telefon almıştı, fiyatı 45 bin mi ne diyordu. Dolunayı öyle bir çekmiş ki kraterleri görünüyor adeta. iPhone’nin en iyi modeli bunu yapamıyor ama yine de bu kafadayız milletçe. Bir daha pahalı bir telefon alırsam bu tarz bir şey alacağım yav.Doyumsuzluk,görmemişlik,yetinememe
Bazıları sırf hava olsun diye İPhone alıyor, ben kullanamam onu mesela ,sevmiyorum da .Samsung çok güzel telefonlar yapıyor,hem Android candır.Kardeşim bir Samsung telefon almıştı, fiyatı 45 bin mi ne diyordu. Dolunayı öyle bir çekmiş ki kraterleri görünüyor adeta. iPhone’nin en iyi modeli bunu yapamıyor ama yine de bu kafadayız milletçe. Bir daha pahalı bir telefon alırsam bu tarz bir şey alacağım yav.
Kız o Samsung’un modeli neydiKardeşim bir Samsung telefon almıştı, fiyatı 45 bin mi ne diyordu. Dolunayı öyle bir çekmiş ki kraterleri görünüyor adeta. iPhone’nin en iyi modeli bunu yapamıyor ama yine de bu kafadayız milletçe. Bir daha pahalı bir telefon alırsam bu tarz bir şey alacağım yav.
S23 modeldi herhaldeKız o Samsung’un modeli neydidün eşime dedim kendine alacak da o daha iyi çekiyor diye