Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Kolay Değişik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kurabiye Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    392
  • Anket Kapalı .
Doyumsuzluk,görmemişlik,yetinememe
Kardeşim bir Samsung telefon almıştı, fiyatı 45 bin mi ne diyordu. Dolunayı öyle bir çekmiş ki kraterleri görünüyor adeta. iPhone’nin en iyi modeli bunu yapamıyor ama yine de bu kafadayız milletçe. Bir daha pahalı bir telefon alırsam bu tarz bir şey alacağım yav. 😐

Kardeşim bir Samsung telefon almıştı, fiyatı 45 bin mi ne diyordu. Dolunayı öyle bir çekmiş ki kraterleri görünüyor adeta. iPhone’nin en iyi modeli bunu yapamıyor ama yine de bu kafadayız milletçe. Bir daha pahalı bir telefon alırsam bu tarz bir şey alacağım yav. 😐
Bazıları sırf hava olsun diye İPhone alıyor, ben kullanamam onu mesela ,sevmiyorum da .Samsung çok güzel telefonlar yapıyor,hem Android candır. 😌

Kız o Samsung’un modeli neydi 🤣dün eşime dedim kendine alacak da o daha iyi çekiyor diye

X