- 11 Kasım 2018
- 1.936
- 8.450
Hahah niye sendemi açamıyordun immm süperse kaçırmam aldım hemen ssBen ysptysam tum kk yapar emin olNevosun bu tarif super
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahah niye sendemi açamıyordun immm süperse kaçırmam aldım hemen ssBen ysptysam tum kk yapar emin olNevosun bu tarif super
Evet ben 20 yıldır yapıyorum:)Siz alışıksınız galiba maşallah ben mantı yaparken falan hamuru yoğuruyorum ablama açtırıyorum ufak ufak alışmam lazım ama baklavayla başlamak çok değişik bir tecrübe olacak
O canı sıkılıp el açması su böreği yapanlardan baklavayı ilkkez denedi:)Hahah niye sendemi açamıyordun immm süperse kaçırmam aldım hemen ss
Doğru söylüyorsun vallaEvet ben 20 yıldır yapıyorum:)
Ama bir yerden başlamak lazım yoksa hep ben yapamıyorum olur:)
O zaman ilk baklavayı bekliyoruz.Ondan sonrada su böreği yaparız:)Doğru söylüyorsun valla
Vayyy canına tebrik ediyorummm tontrikoO canı sıkılıp el açması su böreği yapanlardan baklavayı ilkkez denedi:)
Evet acamiyodum tabii.. yaptigin tarif onemli. Ben youtubetan bi tarife gore yapmistim ve sonuc husrandi. Az aglamadim inan nevosaHer tur hamur isini yapiyorum.. borek lahmacun lavas pogca bazlama kek kurabiye bi baklava yapamiyordum. Bu tarifte birazcik hamur acabiliyosan yapabilecegin bir tarif..Hahah niye sendemi açamıyordun immm süperse kaçırmam aldım hemen ss
Sagol kuzuu onuda nevosun tarifiyle yapmistim ilkVayyy canına tebrik ediyorummm tontriko
Ay hadi inşallah su böreği sevmiyorum hiçde kol böreği gördüm o gün televizyonda bayıldım harika görünüyordu onuda denicem kafamda bir sürü denenecek şey varr hahahO zaman ilk baklavayı bekliyoruz.Ondan sonrada su böreği yaparız:)
Tamam kol böreği yaparız:)O daha kolay:)Ay hadi inşallah su böreği sevmiyorum hiçde kol böreği gördüm o gün televizyonda bayıldım harika görünüyordu onuda denicem kafamda bir sürü denenecek şey varr hahah
Aman Allahımmm öyle bir saydın kiii maşallah yaaa sıra bendeeeeEvet acamiyodum tabii.. yaptigin tarif onemli. Ben youtubetan bi tarife gore yapmistim ve sonuc husrandi. Az aglamadim inan nevosaHer tur hamur isini yapiyorum.. borek lahmacun lavas pogca bazlama kek kurabiye bi baklava yapamiyordum. Bu tarifte birazcik hamur acabiliyosan yapabilecegin bir tarif..
Sen bize takıl neler neler yaparsın:)Aman Allahımmm öyle bir saydın kiii maşallah yaaa sıra bendeeee
Aynen hamuru yağla açtı kolaydı bayaTamam kol böreği yaparız:)O daha kolay:)
El ile açmak daha kolay:)Aynen hamuru yağla açtı kolaydı baya
Yapa yapa olacak bu nevos var yaaaaaaaAman Allahımmm öyle bir saydın kiii maşallah yaaa sıra bendeeee
Olur tabiiii ❤❤ çok pis gaza geldim bana ceviz lazım hahahahYapa yapa olacak bu nevos var yaaaaaaa
Evet el ile açtı ama içine kuru üzüm çam fıstığı falan koydu ben koymam sevmiyorum öyle şeyleri bir adanalı olarakEl ile açmak daha kolay:)
Aferin bize bunla gel dimi nevossOlur tabiiii ❤❤ çok pis gaza geldim bana ceviz lazım hahahah
Patatesli,kıymalı,ıspanaklı yaparsın:)Evet el ile açtı ama içine kuru üzüm çam fıstığı falan koydu ben koymam sevmiyorum öyle şeyleri bir adanalı olarak
Aynen bize böyle gaza gelen elemanlar lazım:)Aferin bize bunla gel dimi nevoss