• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Ev Yapımı Baklava

Siz alışıksınız galiba maşallah ben mantı yaparken falan hamuru yoğuruyorum ablama açtırıyorum ufak ufak alışmam lazım ama baklavayla başlamak çok değişik bir tecrübe olacak 😂
Evet ben 20 yıldır yapıyorum:)
Ama bir yerden başlamak lazım yoksa hep ben yapamıyorum olur:)

Hahah niye sendemi açamıyordun 😂 immm süperse kaçırmam aldım hemen ss 😂💕
Evet acamiyodum tabii.. yaptigin tarif onemli. Ben youtubetan bi tarife gore yapmistim ve sonuc husrandi. Az aglamadim inan nevosa😂Her tur hamur isini yapiyorum.. borek lahmacun lavas pogca bazlama kek kurabiye bi baklava yapamiyordum. Bu tarifte birazcik hamur acabiliyosan yapabilecegin bir tarif..

Ay hadi inşallah 😂 su böreği sevmiyorum hiçde kol böreği gördüm o gün televizyonda bayıldım harika görünüyordu onuda denicem kafamda bir sürü denenecek şey varr hahah
Tamam kol böreği yaparız:)O daha kolay:)

Evet acamiyodum tabii.. yaptigin tarif onemli. Ben youtubetan bi tarife gore yapmistim ve sonuc husrandi. Az aglamadim inan nevosa😂Her tur hamur isini yapiyorum.. borek lahmacun lavas pogca bazlama kek kurabiye bi baklava yapamiyordum. Bu tarifte birazcik hamur acabiliyosan yapabilecegin bir tarif..
Aman Allahımmm öyle bir saydın kiii maşallah yaaa 😋👌 sıra bendeeee😂

Back