- 16 Ağustos 2010
- 292.910
- 602.602
- 43
Tamam o zaman kapat yeter cok olmayacak zaten:)Sogumamisti altini yeniden yaktim.. biraz koyulasmis tabii oyle aman sman bi koyuluk yok: (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam o zaman kapat yeter cok olmayacak zaten:)Sogumamisti altini yeniden yaktim.. biraz koyulasmis tabii oyle aman sman bi koyuluk yok: (
İkiside sogusun öyle dökO kadar ugrastim serbetinden dolayi mahvolursa
Peki kapatcam birazdan altini.. serbetli tatli beceremiyom demistim boncuumbu serbeti beni deli ediyoİkiside sogusun öyle dök
Yine bugün hamaratligin üzerinde maşallahBal kivaminda mi olacak? Kaynattim 10 dk ama yeterli gelmedi mi acaba? Biraz daha kaynatayim mi?
Ne kadar güzel kesmissin abla bana kesimi açmasından zor geliyor
Sagol hayatim. Valla nevosun bu tarifi gordugumden beri aklimda desem yeridir. Bi kez baska tarifle yapip husran olmustu cesaret edemiyodum. Simdi yaptim baklavayi.. serbetide olmussa guzel olacak insallah, hele bi sogusunda:)Yine bugün hamaratligin üzerinde maşallah
Hadi inşallah olmuştur afiyetler olsun şimdidenSagol hayatim. Valla nevosun bu tarifi gordugumden beri aklimda desem yeridir. Bi kez baska tarifle yapip husran olmustu cesaret edemiyodum. Simdi yaptim baklavayi.. serbetide olmussa guzel olacak insallah, hele bi sogusunda:)
Tesekkur ederim:)) guzel olduysa paylasirim yoksa hayatta olmazHadi inşallah olmuştur afiyetler olsun şimdiden
Yapıyorsan kolay gelsin ben yarisma için düşünd senin tarifi yaptığını unutupBelki yapiyorumdur ne biliyonBaklava yapmak icin harika bi gun degil mi sencede
Hadi bekliyorum sabırsızlıklaSerbetinide doktum vatana millete hayirli olsun.. simdi icine ceksin hemen bi catal daldircam
EkledimHadi bekliyorum sabırsızlıkla
Vay vay vay cok güzel olmuş ellerine sağlık canım afiyetle yiyin ben hazır baklavayı hiç sevmem zaten ev baklavası yaninada ayranDaha tam sogumadi ama 2 dilim yedim.. kat kat ve o kadar hafifki.. artik vazgecilmez tarifim olacak Toplamda 1-2 saat suruyor yapmasi pisirmesi.. sogumasini beklemek lazim tabii birde.. oglum baklavayi cok seviyor, disarsan yiyecegine en az zararlisini evde yesin Nevreste boncuum tarif icin cokkkk tesekkur ederim
Eki Görüntüle 2243793 Eki Görüntüle 2243794 Eki Görüntüle 2243795 Eki Görüntüle 2243796 Eki Görüntüle 2243797 Eki Görüntüle 2243798 Eki Görüntüle 2243799
Bende ev baklavasini severim ama yapamiyordum bu tarifi ben bile yaptiysam herkes yapabilir:))Vay vay vay cok güzel olmuş ellerine sağlık canım afiyetle yiyin ben hazır baklavayı hiç sevmem zaten ev baklavası yaninada ayran
Ellerine emeğine sağlık şahanesin harika görünüyor:)Bak birde yapamam diyordun :)Daha tam sogumadi ama 2 dilim yedim.. kat kat ve o kadar hafifki.. artik vazgecilmez tarifim olacak Toplamda 1-2 saat suruyor yapmasi pisirmesi.. sogumasini beklemek lazim tabii birde.. oglum baklavayi cok seviyor, disarsan yiyecegine en az zararlisini evde yesin Nevreste boncuum tarif icin cokkkk tesekkur ederim
Eki Görüntüle 2243793 Eki Görüntüle 2243794 Eki Görüntüle 2243795 Eki Görüntüle 2243796 Eki Görüntüle 2243797 Eki Görüntüle 2243798 Eki Görüntüle 2243799
Ellerine emeğine sağlık şahanesin harika görünüyor:)Bak birde yapamam diyordun :)Daha tam sogumadi ama 2 dilim yedim.. kat kat ve o kadar hafifki.. artik vazgecilmez tarifim olacak Toplamda 1-2 saat suruyor yapmasi pisirmesi.. sogumasini beklemek lazim tabii birde.. oglum baklavayi cok seviyor, disarsan yiyecegine en az zararlisini evde yesin Nevreste boncuum tarif icin cokkkk tesekkur ederim
Ellerine emeğne sağlık şahanesin harika görünüyor:)Bak birde yapamam diyordun :)Daha tam sogumadi ama 2 dilim yedim.. kat kat ve o kadar hafifki.. artik vazgecilmez tarifim olacak Toplamda 1-2 saat suruyor yapmasi pisirmesi.. sogumasini beklemek lazim tabii birde.. oglum baklavayi cok seviyor, disarsan yiyecegine en az zararlisini evde yesin Nevreste boncuum tarif icin cokkkk tesekkur ederim
Detaylı resimde var anlaşılmayacak bir durum yok değil mi:)Tarifim cidden hafif ben bununla tüm şerbetli baklavaları yaparım sıra onlarda:)Bende ev baklavasini severim ama yapamiyordum bu tarifi ben bile yaptiysam herkes yapabilir:))
Boncuum dilber dudagi yapmak istiyorum birde:)) acaba olur mu bu tarifle?yapamam diyodum cunku bi onceki yaptigimda hamur resmen parcalanmisti : ( yine oyle olacak sandimki 20 taneyi tepsiye dizene kadar cevizini cekmedim bile olacak mi olmayacakmi diye emin olamadigimdangercekten tarifin tam tutan bir tarif, iyiki varsin boncuumDetaylı resimde var anlaşılmayacak bir durum yok değil mi:)Tarifim cidden hafif ben bununla tüm şerbetli baklavaları yaparım sıra onlarda:)