- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.963
Tamam para veriyorsunuz da bu kadar da köle yerine koymayın yazık denen bişey var.Merhaba hanımlar size danışmak istediğim bir konu var. Ben daha önce temizlik için yardımcı kadın alıyordum virüs dolayısıyla bu aralar alamıyorum temizliği kendim yapıyorum. Şimdi sormak istediğim konu şu. Bana gelen kadınların hiç biri şimdiye kadar yerleri eşle silmedi hep vileda ile sildiler. Ben yerlerin elle silinmesini istediğimi söylediğimde ise hepsi bana elle silemeyeceklerini bir çok yere temizliğe gittiklerini hiç birinde elle silmediklerini elle silmenin eskide kaldınığını söylediler ben de üstelemedim. Ama bugün tezelim yaptığımda ben kendim elle sildim ve çok daha temiz olduğunu gördüm. Size gelen temizlikçi kadınlar yerleri neyle siliyorlar gerçekten elle silen birini bulmak zor mı bu istediğim çok mı absürt olur yoksa ısrarla istemeli miyim
Camlari her geldiginde sildirmiyoruz. Ayda bir yetiyor camlara. Ayrica cam sildigi gun baska is yaptirmiyorum. Ama her geldiginde mutlaka yerleri siliyor. Yeni nesil moplar koselere de giriyor,supurgelikleri de temizliyor. Ayrica robot supurge de kullanirsaniz dipte kosede toz kalmaz,mopla silerken zorluk yasamazsiniz. Elle silmek tarih oncesi devirlerde kaldi bana gore.Anlaşmadan önce isteklerinizi söylersiniz kabul ederse ona göre cagirirsiniz.
Vileda günlük temizlik için uygundur ama genel temizlikte özellikte parke kenarlıkları için elle silinmesi gerekir.
Yerleri elle silinmesini istemeyenler, camları da çekçekle mi sildiriyorsunuz merak ettim?
peki mop yerlerde iz yapmıyor mu biz siliyoruz sonra luruyunca güneş vurduğunda yerlerde bilidiğin mop izleri belli oluyorVip Ahmet Premium 14 lt Mop Temizlik Kova Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Vip Ahmet Set Premium Mop Temizlik Kova Seti 3 Farklı Su Bölmesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Şöyle kirli, temiz ve sıkma yapıyor. Tek hazneli olanlar kiri oradan alıp diğer tarafa atıyor gerçekten de. Bunlar daha hijyenik geliyor bana.
Teşekkür ederim soruma cevap verdiğiniz icin.
Hizmet sektörü karşılıklı anlaşmayla yapılan birşey sonuçta kimseye zorla bir iş yaptiramayiz .
Vicdan yapılacak bir konu değil.Ben yerleri eliyle silmesini isterim bir başkası camları 3 kova su değiştirerek silmesini ister,bir baskasi,banyoyu kimyasala boğarak temizlenmesini ister vs vs
Şu VIP AHMET zımbırtısından aldım, hiç memnun değilimBende evi elle silmek istemiyorum artık nasıl güzel siliyor mu?
Birde köşelerde kalan tozları alıyor mu?
Bende kullanan birini arıyordum tecrübelerini sormak istiyordum.
Çok teşekkür ederim bilgi için.Şu VIP AHMET zımbırtısından aldım, hiç memnun değilim
Şöyle ilk sildiğin yer pırıl pırıl oluyor evet, daha sonra o kirlerin hepsi beze yapışıyor yıkama, kurulama kirleri gidermiyor ve pis bezle devam etmek zorunda kalıyorsun
Bunun dışında her yere giriyor buzdolabı altına bile ulaşıyor
Birkaç bez alıp değiştirip değiştirip kullanıcam aynı temizliğin içinde, böyle bir çözüm buldum kendimce
Ben büyük temizlik de yardımcı alıyorum/dum. Tanıdık olduğu için sanıyorum el ile siliyordu. Ama çevremden duyduğum vileda ile sildikleri.Merhaba hanımlar size danışmak istediğim bir konu var. Ben daha önce temizlik için yardımcı kadın alıyordum virüs dolayısıyla bu aralar alamıyorum temizliği kendim yapıyorum. Şimdi sormak istediğim konu şu. Bana gelen kadınların hiç biri şimdiye kadar yerleri eşle silmedi hep vileda ile sildiler. Ben yerlerin elle silinmesini istediğimi söylediğimde ise hepsi bana elle silemeyeceklerini bir çok yere temizliğe gittiklerini hiç birinde elle silmediklerini elle silmenin eskide kaldınığını söylediler ben de üstelemedim. Ama bugün tezelim yaptığımda ben kendim elle sildim ve çok daha temiz olduğunu gördüm. Size gelen temizlikçi kadınlar yerleri neyle siliyorlar gerçekten elle silen birini bulmak zor mı bu istediğim çok mı absürt olur yoksa ısrarla istemeli miyim
Evet, şunu da ekliyim; suyu döktüğünde su kirli çıkmıyor çünkü tüm pislik bezdeÇok teşekkür ederim bilgi için.
Bende parex in sopası var.
Cam silme mikro fiber bezi ile arada sırada siliyorum ama sildigim bezi her seferinde lavabona elimle pislikleri alıp yıkayıp kullanıyorum hiç almayayım o zaman evde aynı sistemi uyguluyorum.
Ben dayanamıyorum elle siliyorum yerleri.
1 yaşında oğlum var 4 aylık da gebeyim kendime ediyorum aslında parex i devamlı uygulamam gerek.
Ya da şöyle yapıcam sopayla silicem devamlı ara ara da elle silerim.
Siz kullanıyor musunuz bende Vileda turbomat var. Bunun gibi dikdörtgen. Sacaklilardan daha hijyenik olduğu için almıştım ama tozlar beze yapismiyo yerde toplanıp duruyo eğilip almam gerekiyo pislikleri toplanınca . Memnun musunuz bundan
Ben pas pasa ıslak bezi sarıp siliyorum ardından eski bir havluyla kurutuyorumMerhaba hanımlar size danışmak istediğim bir konu var. Ben daha önce temizlik için yardımcı kadın alıyordum virüs dolayısıyla bu aralar alamıyorum temizliği kendim yapıyorum. Şimdi sormak istediğim konu şu. Bana gelen kadınların hiç biri şimdiye kadar yerleri eşle silmedi hep vileda ile sildiler. Ben yerlerin elle silinmesini istediğimi söylediğimde ise hepsi bana elle silemeyeceklerini bir çok yere temizliğe gittiklerini hiç birinde elle silmediklerini elle silmenin eskide kaldınığını söylediler ben de üstelemedim. Ama bugün tezelim yaptığımda ben kendim elle sildim ve çok daha temiz olduğunu gördüm. Size gelen temizlikçi kadınlar yerleri neyle siliyorlar gerçekten elle silen birini bulmak zor mı bu istediğim çok mı absürt olur yoksa ısrarla istemeli miyim
Ben kullanıyorum ve memnunum yuvarlak paspaslı viledadan çok daha iyi.Siz kullanıyor musunuz bende Vileda turbomat var. Bunun gibi dikdörtgen. Sacaklilardan daha hijyenik olduğu için almıştım ama tozlar beze yapismiyo yerde toplanıp duruyo eğilip almam gerekiyo pislikleri toplanınca . Memnun musunuz bundan