- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.588
Açıkcası çok yorucu olduğu için bende yapamıyorum ama bana gelen hanımlara vileda teklif etmeme rağmen elle silmenin daha iyi olduğunu söyleyip elle sildilerBende eskiden elle siliyordum ama belim tutuldu bir kere ve bıraktım. Bir daha da elle silmem dedim. Daha temiz olduğu kesin ama beli de yoruyor açıkçası. Ben zorlamazdım.
Çamaşır suyu vesayre konulduğunda iz yapar bormal.yizey temizleyici ile silinince iz falan yapmıyor birde iz kullandiginiz pas pas ile de alakalı olabilirVileda ile silince de iz yapıyor ben silerken de iz kalıyor kadın silerken de kalıyor
para veriyorum elle silecek demekde çok çirkin, söylemeden geçemedim
Su azalınca öyle olıyırusu eklemesi yapın öyle oluncaŞu VIP AHMET zımbırtısından aldım, hiç memnun değilim
Şöyle ilk sildiğin yer pırıl pırıl oluyor evet, daha sonra o kirlerin hepsi beze yapışıyor yıkama, kurulama kirleri gidermiyor ve pis bezle devam etmek zorunda kalıyorsun
Bunun dışında her yere giriyor buzdolabı altına bile ulaşıyor
Birkaç bez alıp değiştirip değiştirip kullanıcam aynı temizliğin içinde, böyle bir çözüm buldum kendimce
Talep edin Vip Ahmet gönderiyor sıkıntısız şekildeBenimkide hemen kiriliverdi
Merhaba hanımlar size danışmak istediğim bir konu var. Ben daha önce temizlik için yardımcı kadın alıyordum virüs dolayısıyla bu aralar alamıyorum temizliği kendim yapıyorum. Şimdi sormak istediğim konu şu. Bana gelen kadınların hiç biri şimdiye kadar yerleri eşle silmedi hep vileda ile sildiler. Ben yerlerin elle silinmesini istediğimi söylediğimde ise hepsi bana elle silemeyeceklerini bir çok yere temizliğe gittiklerini hiç birinde elle silmediklerini elle silmenin eskide kaldınığını söylediler ben de üstelemedim. Ama bugün tezelim yaptığımda ben kendim elle sildim ve çok daha temiz olduğunu gördüm. Size gelen temizlikçi kadınlar yerleri neyle siliyorlar gerçekten elle silen birini bulmak zor mı bu istediğim çok mı absürt olur yoksa ısrarla istemeli miyim
Bezle yerden siliyor Allah razı olsun. Vileda ile temiz olmuyor. Ben de öyle yapıyorum.Merhaba hanımlar size danışmak istediğim bir konu var. Ben daha önce temizlik için yardımcı kadın alıyordum virüs dolayısıyla bu aralar alamıyorum temizliği kendim yapıyorum. Şimdi sormak istediğim konu şu. Bana gelen kadınların hiç biri şimdiye kadar yerleri eşle silmedi hep vileda ile sildiler. Ben yerlerin elle silinmesini istediğimi söylediğimde ise hepsi bana elle silemeyeceklerini bir çok yere temizliğe gittiklerini hiç birinde elle silmediklerini elle silmenin eskide kaldınığını söylediler ben de üstelemedim. Ama bugün tezelim yaptığımda ben kendim elle sildim ve çok daha temiz olduğunu gördüm. Size gelen temizlikçi kadınlar yerleri neyle siliyorlar gerçekten elle silen birini bulmak zor mı bu istediğim çok mı absürt olur yoksa ısrarla istemeli miyim
Evet geliyor benim yardımcım . Ramazan’da oruç tutacağı için kendini iyi hissedersem gelirim dediBir de alakasız olacak ama hala temizlikçiler geliyor mu evlere?
Biz teklif etmedik ama şu an korona var diye bir çok hanım temizliğe gelmiyor
Aynen katılıyorum elle silmek bencede en iyisi en temizi sadece biraz zaman alıyor Vileda ile silince iz kalmasın diye kurulamak zorunda kalıyorumVileda ile silince de iz yapıyor ben silerken de iz kalıyor kadın silerken de kalıyor
Viledadan sonra yere kuru bir bez atıp ayağınızla kurulamayi deneyin. İz kalmıyorVileda ile silince de iz yapıyor ben silerken de iz kalıyor kadın silerken de kalıyor