- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.638
neden ki?tuvaletinizi de temizletmeyin o zaman...Oha yorumlarda elle sildirenler de varmış. Ne gaddarsınız be.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden ki?tuvaletinizi de temizletmeyin o zaman...Oha yorumlarda elle sildirenler de varmış. Ne gaddarsınız be.
Siz kullanıyor musunuz bende Vileda turbomat var. Bunun gibi dikdörtgen. Sacaklilardan daha hijyenik olduğu için almıştım ama tozlar beze yapismiyo yerde toplanıp duruyo eğilip almam gerekiyo pislikleri toplanınca . Memnun musunuz bundanVip Ahmet Premium 14 lt Mop Temizlik Kova Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Vip Ahmet Set Premium Mop Temizlik Kova Seti 3 Farklı Su Bölmesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Şöyle kirli, temiz ve sıkma yapıyor. Tek hazneli olanlar kiri oradan alıp diğer tarafa atıyor gerçekten de. Bunlar daha hijyenik geliyor bana.
Ne alaka? Tuvaleti temizlemekle harcadığı eforla yerleri elle silerken harcadığı efor aynı mı? İkisinin de yoruculuğu eş değer mi sizce? Ben burda iğrenç olmasından vs değil aşırı yorucu oluşundan bahsediyorum.neden ki?tuvaletinizi de temizletmeyin o zaman...
afedersiniz de bok temizlemekle yer temizlemek bir mi?Ne alaka? Tuvaleti temizlemekle harcadığı eforla yerleri elle silerken harcadığı efor aynı mı? İkisinin de yoruculuğu eş değer mi sizce? Ben burda iğrenç olmasından vs değil aşırı yorucu oluşundan bahsediyorum.
Konu sahibi korona sebebiyle belki de 10 günde 1 evini temizliyor.Değil elle parmakla bile temizleyebilir...Ama o kadın bir günde ekmek parası için kim bilir kaç eve temizliğe gidiyor.Hepsini elle silse hali nece olur?? Azıcık insaf
Haa viledayla da temizlemese ya da pis bıraksa amenna.Ama burda konu o değil.
Bin kere de yazsam anlamıcaksınız.O yüzden he canım he diyip geçiyorum.afedersiniz de bok temizlemekle yer temizlemek bir mi?
Siz kullanıyor musunuz bende Vileda turbomat var. Bunun gibi dikdörtgen. Sacaklilardan daha hijyenik olduğu için almıştım ama tozlar beze yapismiyo yerde toplanıp duruyo eğilip almam gerekiyo pislikleri toplanınca . Memnun musunuz bundan
Kimse tuvaletinde pisliğini gözükecek şekilde bırakıp tuvallrti o halde bırakmıyordur hijyenik değilafedersiniz de bok temizlemekle yer temizlemek bir mi?
he cınım hee...Gaddarlıktan bahsediyorsunuz ya ...Bin kere de yazsam anlamıcaksınız.O yüzden he canım he diyip geçiyorum.
Yerleri elle silinmesini istemeyenler, camları da çekçekle mi sildiriyorsunuz merak ettim?
Günde 1 eve gidilir şu an benim bildiğim en düşük 180 e gidiliyor günlük 8 saatlikNe alaka? Tuvaleti temizlemekle harcadığı eforla yerleri elle silerken harcadığı efor aynı mı? İkisinin de yoruculuğu eş değer mi sizce? Ben burda iğrenç olmasından vs değil aşırı yorucu oluşundan bahsediyorum.
Konu sahibi korona sebebiyle belki de 10 günde 1 evini temizliyor.Değil elle parmakla bile temizleyebilir...Ama o kadın bir günde ekmek parası için kim bilir kaç eve temizliğe gidiyor.Hepsini elle silse hali nece olur?? Azıcık insaf be.
Haa viledayla da temizlemese ya da pis bıraksa amenna.Ama burda konu o değil.
Teşekkür ederim soruma cevap verdiğiniz icin.Yer silmekle can silmek arasında nasıl bir bağlantı kurdunuz anlamadım. Boyutu, harcanan efor bir mi? Sorunuza cevap vereyim, evime gelen yardımcı kadın bezle silmeyi tercih ediyor ama eğer çekçek kullanmak isterse kullanabilir benim için sorun yok.
Bende evi elle silmek istemiyorum artık nasıl güzel siliyor mu?Vip Ahmet Premium 14 lt Mop Temizlik Kova Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Vip Ahmet Set Premium Mop Temizlik Kova Seti 3 Farklı Su Bölmesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Şöyle kirli, temiz ve sıkma yapıyor. Tek hazneli olanlar kiri oradan alıp diğer tarafa atıyor gerçekten de. Bunlar daha hijyenik geliyor bana.