Herkese merhaba, KK'nın becerikli hanımları, bilginize ihtiyacım var. Ben çok yoğun çalışan bir bayanım, normalde evime temizlikçi geliyor. Ama temizlikçinin memleketine gitmesi gerekti, uzun zamandır gelemedi. Ve af buyrun çok kirlendiğini farkettim benim evin. Geçen yerde böcek ölüleri gördüm iyice kokrtum, yeniden temizlikçi bulmaktansa kendim yapayım dedim, temizlik malzemeleri aldım. Planım önce süpürmek, sonra paspas yapmaktı. Yerler parke olduğu için ahşap yüzeye özel portakalllı bir yüzey temizleyici aldım. Ama yüzey temizleyicinin arkasında "gözlere zarar verir, göz koruyucu kullanın" yazıyordu. Ben de eczanelere sordum bulamadım, göz koruyucu özel gözlükler alın dediler ama ben nerde satıldığını bilmiyorum hanımlar. Sizler temizlik yaparken gözlerinizi nasıl koruyorsunuz göz koryucusunu nerden alıyorsunuz?
İkinci bir sorum da, yüzey temizleyicinin üstünde "çamaşır suyu katkılı" falan yazmıyor. Sizce kovanın içine yüzey temizleyiciye ilaveten çamaşır suyu da dökeyim mi ? Çamaşır suyu da aldım üstünde "hem çamaşırlar için hem de yüzeyler için" yazıyordu, yüzeyler bakımından çamaşır suyunu bu şekilde mi kullanıyorsunuz yoksa boşuna mı almışım ? Üçüncüsü benim evde hepi topu 2 halı var gerisi boş, ama halıların üstünde de kirlenme farkettim, halı temizliğini nasıl yapıyorsunuz, sadece süpürge mi yoksa halı temizliğinin başka detayları va mıdır ? Kızla vereceğiniz bilgiler çok makbule geçecek gerçekten.