• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev temizliği! alışık olmadığınıza emin olduğum bir konu.

Off işin zor kardeş allah yardımcın olsun.Çok zor ve kötü bir rahatsızlık tek başına yapamazsın önce pskolojini sonra evin temizlenmeli.pskolojik yardımı mutlaka görmelisin

Icin donuk ve toplumdan kopuk yasiyorsunuz demek istedim. Yurtdisina yasayanlarda cok gorunur, normaldir. Sosyal alaniniza kapanik olmaniz kultur soku gecirdiginizi de gosterebilir. kac yildir oradasiniz?
kültür şoku yaşamıyorum, onbeş yıldır buradayım. kapanık olmamın sebebi yalnızlığı seviyorum sanırım bu.

Dolabininin icindekileri iturma odasina tasi tv yi ac giymeyeceklerini kullanmayacagin esyalari ayikla cope hem canin sıkilmaz hem is yapmis olursun kirlileri temizleri hepsini bi guzel yika

Taki toka corap kemer canta isine yaramayacak ne varsa at gitsin kalabalim seni dahada yorar yavas yavas hakkindan gelirsin

Bide kendine kural koy her aldigini yerine koy

kültür şoku yaşamıyorum, onbeş yıldır buradayım. kapanık olmamın sebebi yalnızlığı seviyorum sanırım bu.
O zama kulturel soyutlanma yasiyorsunuz. en basta toplum disi olmaniz her turu pskilolojik rahatsizligi tetikleyebilir. Asosyal olan insanlarin hayatta kalma ihtimali azalir. Sagliginiza cok guvenmeyin, yalniz yasayanlarda kronik hastaliklar olasiligi daha yuksek oluyor. Gelen gideniniz olmadigi icin hijyen gereksinimlerinizi karsilamiyorsunuz. Hayat stiliniz ruh ve beden sagliginiz icin cok zararli bir secim.

Ayy okudukca fenalik geldi..insan bu kadarmi pislik icinde yasar...??? Hemde bir kadin.. Kusura bakmayin ama sizin hijyenden anlayisiniz yok.bu anlattiklariniz hastalik degilde kendine zararvermedir.biran once temizlik yapin olmaz boyle.sineklerle ayni ortamda nasil yasiyorsunuz Allahaskina..midem bulandi aksam aksam.:oha:
teşekkürler mesajınız için. bence de oha. kendim de çok rahatsızım, bu kadar rahatsız olmasam buraya gelip yazmazdım. anlamanızı beklemiyorum

Bende konu sahibi evini temizleyemeyecek
Temizleyemediği gibi iyice bunalıma girecek
Burdaki arkadaşlardan yurtdışında sizinle aynı ülkede yaşayan biri illaki vardır
Tanıdıkları temizlikçi bir Türk tanıdıkları varsa size yardımcı olsunlar
Anlattığınız ev öyle iki üç güne bitecek gibi değil
Köklü bir temizlik yapacak gibi de siz değilsiniz.
En iyisi tertemiz yapacak temizlikçi
Sizde yardım edersiniz
Sonrasında pahalı geldiyse her hafta temizliği kendiniz yaparsınız
En azından büyük temizlikten kurtulursunuz
Ben haftalık kadın alıyorum
Evim dağılınca kendimi yorgun bitkin hissediyorum
Evim dağınık ve pisken hiç birşey yapmak istemiyorum
Misal bugün biraz önce çay içtik mutfağa bıraktım bardakları
Makinaya koymak zor geliyor
Yarın kadın gelecek temizlik için
Sonrası benim için hem moral hem düzeni korumada yardımcı oluyor

Canim bende yurtdisinda yasiyorum ve sakin yakalanma derim tüm cöpleri birbirine karistirdiysan agir cezasi var seni kinamak icin demiyorum sonucda bi hastalik ama vallahi oturdugum yerde kasindim bendede tam tersi var temizlik takintisiyim böyle seyler okuyunca dahada cok ovasim temizleyesim geliyo heryeri ama böyle devam edersin hastaliklara bile yakalanabilirsin o sinekler yarin birgün kurtlar birakir heryeri sararlar kokudan yakinda komsularda sikayetci olur bir an önce tedavi ol
kimseye yakalanmayacağım umarım. en büyük korkum bu.

Bi foto çek yollasana :)

Tr de olsan Ver adresi belediyeye ihbar edeyim gelip temizlesinler derdim ama orda işler nasıl yürür bilmiyorum. .

teşekkürler mesajınız için. bence de oha. kendim de çok rahatsızım, bu kadar rahatsız olmasam buraya gelip yazmazdım. anlamanızı beklemiyorum

evet atacağım,... kesin. atacağım. evet. niye atmiyim... biraz daha geç olsun saat
Sorununuz copler ya da duzensizlik degil. Sorununuz son derece icine kapanik yasamaniz ve cok ciddiyim, hayat butunlugunuzu tehdit eden bir durumun icindesiniz. Ileri derecede agorafobi bile yasayabilirsiniz.

Çok merak ettim evini, foto atsana:KK76:
TRT belgeselde temizlik hastaları diye bir program var, takip etmeni öneririm.
Ben hevese geldim,isterdim temizlemeyi.
Çok dağınık ortamları temizlemeyi severim ama benim evim düzenli ve temizdir genelde:cool:

Çok güzel öneriler gelmiş, hemen işe koyul, çöplerden kurtul önce.
Ve kullanmadığın herşeyi at at at:süslü:
Şöyle ferahlasın bi ortam.
Sonra wc banyo mutfak temizlersin. Azcık yaşanacak hale gelsin, hoşuna gidecektir.
fotoğraf atmaktan çekiniyorum, bir tanıyan olur.. evimi görmüş insanlar var sonuçta. (temiz hallerini, ilk) belki küçük detaylar çekip yüklerim yarın. neler yaptığımı da gösterebilriim şimdiye kadar

Bende konu sahibi evini temizleyemeyecek
Temizleyemediği gibi iyice bunalıma girecek
Burdaki arkadaşlardan yurtdışında sizinle aynı ülkede yaşayan biri illaki vardır
Tanıdıkları temizlikçi bir Türk tanıdıkları varsa size yardımcı olsunlar
Anlattığınız ev öyle iki üç güne bitecek gibi değil
Köklü bir temizlik yapacak gibi de siz değilsiniz.
En iyisi tertemiz yapacak temizlikçi
Sizde yardım edersiniz
Sonrasında pahalı geldiyse her hafta temizliği kendiniz yaparsınız
En azından büyük temizlikten kurtulursunuz
Ben haftalık kadın alıyorum
Evim dağılınca kendimi yorgun bitkin hissediyorum
Evim dağınık ve pisken hiç birşey yapmak istemiyorum
Misal bugün biraz önce çay içtik mutfağa bıraktım bardakları
Makinaya koymak zor geliyor
Yarın kadın gelecek temizlik için
Sonrası benim için hem moral hem düzeni korumada yardımcı oluyor
sizce temizlemeyeceğim. ama bence temizleyeceğim.

Sorununuz copler ya da duzensizlik degil. Sorununuz son derece icine kapanik yasamaniz ve cok ciddiyim, hayat butunlugunuzu tehdit eden bir durumun icindesiniz. Ileri derecede agorafobi bile yasayabilirsiniz.
temelinde ciddi şeyler yatıyor, bunu biliyorum. büyük oranla sıyrıldım bunlardan. geriye de bu kalmış gibi. enkaz.

Back