• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev temizliği! alışık olmadığınıza emin olduğum bir konu.

senin suanki durumunu lendi durumuma tercih ederim gercelten bende tam tersiyim her dakka temizlik yapiyorum evi gunde 5 kere siliyorum ki evim 180m2 lavobolari falan gunde satisiz tiliyorum camasir makiman gunde 5 6 kere aciliyo iki gunde bir nevresim yikiyorum balkonlarimi her saat ;( bende doktora gitmek istiyorm artik cok yoruldum... peki doktor arastrdin mi yani gercekten bize yardmci olabilecek birileri varmi

programı bulamadım, acaba link gönderebilir misiniz? teşekkürler
Once kisim kisim copleri bosalt sonra bulasiklari bence once bulasiklari isla ne kadar zamandir kirlilermis sonra akit onlari on temozleme seklinde istifle sonra yikamaya gec ve bir daha da yer yemez yika birikmesin.sonra herkes gibi esyalarini azaltman gerektigini dusunuyrm bnm annem de cok daginikti pek sevmezdi temizlik yapmaui ama ev esya esya sus biblo ivir zivir kap kacak ben o bir yerlere gidince bi cop posetiyle atardim hepsini kiyamet kopardi sonra.ama yine de hep atardim ne ladar az esya o ladar az dahiniklik

senin suanki durumunu lendi durumuma tercih ederim gercelten bende tam tersiyim her dakka temizlik yapiyorum evi gunde 5 kere siliyorum ki evim 180m2 lavobolari falan gunde satisiz tiliyorum camasir makiman gunde 5 6 kere aciliyo iki gunde bir nevresim yikiyorum balkonlarimi her saat ;( bende doktora gitmek istiyorm artik cok yoruldum... peki doktor arastrdin mi yani gercekten bize yardmci olabilecek birileri varmi
Seninki de arkadaşın durumundan farksız
Mutlaka dr git
Bebişinde olacak
O kadar kimyasal kokusuna maruz kalmasın

Valla senin ki hastalık değil resmen tembellik kuzum... valla geç oldu falan deme kaldır totoyu başla bi yerden... bende aşırı düzen ve temizlik manyaklığı var ... çamaşırsuyu ve tuzruhuyla cocktail yapıp kafa buluyorum :) ama senin durumun bnden fena... bir başlasan temizliğe düzene arkası gelir .. evin eski haline geri gelme korkusundan yerde tek saç telini bile avlarsin :)

Durumunuz sahiden vahimmis hamilesiniz suan ilac kullanamayacaginiz icin tahminimce psikiyatriye gidenezssiniz ama psikologa gidip terapi akabilirsiniz insallah ise yarar valla okurken konuvsahibi jadar sizede acidim Allah yardimciniz olsun hayat size ve takinlariniza iskence gibi olmustur bence ilk firsatta bi psikologa gorunmenizde fayda var

kimseye yakalanmayacağım umarım. en büyük korkum bu.
Adini bilerekmi messie yapdin?? kendini sürekli ben hastayim yapamiyorum psikolojisine itme olmadi bigün araban varsa yada ne bilim yardim edecek birisi yardim al ve cöpleri tankstellelerin yaninda olan büyük restmüll lere at

Valla senin ki hastalık değil resmen tembellik kuzum... valla geç oldu falan deme kaldır totoyu başla bi yerden... bende aşırı düzen ve temizlik manyaklığı var ... çamaşırsuyu ve tuzruhuyla cocktail yapıp kafa buluyorum :) ama senin durumun bnden fena... bir başlasan temizliğe düzene arkası gelir .. evin eski haline geri gelme korkusundan yerde tek saç telini bile avlarsin :)
Konu sahibi daha buyuk problemlerle karsi karsiya ve temizlik en son sorunu.

fotoğraf atmaktan çekiniyorum, bir tanıyan olur.. evimi görmüş insanlar var sonuçta. (temiz hallerini, ilk) belki küçük detaylar çekip yüklerim yarın. neler yaptığımı da gösterebilriim şimdiye kadar

Mutfak tezgahınızı merak ettim,onu çekseniz.Yani bulaşıkları yıkarsam kurutacak yerim yok demiştiniz o yüzden.Acaba gereksiz baharatlık,sosluk filan mı var merak ettim.

Adini bilerekmi messie yapdin?? kendini sürekli ben hastayim yapamiyorum psikolojisine itme olmadi bigün araban varsa yada ne bilim yardim edecek birisi yardim al ve cöpleri tankstellelerin yaninda olan büyük restmüll lere at
arabam yok maalesef, olsa keşke. belediyenin çöp alanına götürürdüm. yürüyerek tek tek götürmem bile mümkün değil, hem çıkamam onlarla sokağa. bilerek yaptım, (almanca biliyorum).

Mutfak tezgahınızı merak ettim,onu çekseniz.Yani bulaşıkları yıkarsam kurutacak yerim yok demiştiniz o yüzden.Acaba gereksiz baharatlık,sosluk filan mı var merak ettim.
hayır yok, biraz temizleyip yükleyeceğim yarın. 2 metre kadar bile olmayan bir alan. sağdan sola, minik(20cm) bir boş alan, ikili ocak ve lavabo var.

Bu arada camasir suyuna cok guvenmeyin, diger kimyasallarla birlesince havaya KANSER YAPICI buharlar yayiyiliyor. Sonra da neden o kadar insan kanserden oluyor diye dovunmeyin.

Çamasir suyunun buhari basli basina kanserojen,farkli kimyasallarla birlesince ekstradan zehirli gazlar ortaya cikiyor .

Camasir suyunu tek basina kullanirken de dikkatli olmak lazim.

Konu sahibi,durumdan rahatsiz olmaniz sizi çözüme yaklastirir.

Temizlik yapmaya yavas yavas baslarsaniz bikma ihtimaliniz azalir.

Bi anda tum evi temizleyemeyeceginiz icin ,yaptiklarinizi yetersiz,ise yaramadi gibi gelse de vazgecmeyin,bosa gitmeyecek zamanla temiz bi eviniz olacak.

Kolay gelsin.

hayır yok, biraz temizleyip yükleyeceğim yarın. 2 metre kadar bile olmayan bir alan. sağdan sola, minik(20cm) bir boş alan, ikili ocak ve lavabo var.
Bulasik yikamaya gitmistin yikadinmi.
Ben senden gaza gelip.bulasiklari yikadim o arada:)

evet, gerçekten kansızım. yazın bile üşürüm, çok zayıf bir bünyem. evin kirliliğine bağışıklık kazanmış olabilirim ama, herhangi bir şekilde rahatsız olmadım şimdiye kadar. biraz bulaşık yıkadım, devam edicem..

Pekmez kuru uzum ye. Keciboynuzu pekmezi bulabilir misin oralarda. Meyve sebze ye. Muhtemelen fizikseldir. Kansizlik deprosyonhlsizlik hepsini yapar. Yap yap bak eline ayagana dolananda yok. Bulasiga odaklanma baska seyler dusun o an. Ben dusune dusune yikarim bi bakarim bitmis. Makinam var ama dunyanin en sacma cihazi bana bulasik makinasi gibi geliyor. Oo onlari akitiyorum sungerle sonra diz yikansin yine diz. Useniyorum yerlestirmeye. Cikani yikarim su hazirlayip. Kuruyani da kaldiririm. Makina da misafirden misafire :)

Back