- 25 Ocak 2016
- 2.143
- 4.249
- 83
Ben bulasiklarda söyle yapıyorum ki benim 4 çocuğum ve gayet bol isim oluyor.
önce Tencereleri içindeki yemek attıklarını temizliyerek iç içe bi köşeye koy onlar en son yıkansin.
Çatal kaşık kepçe v.s. bi legen yada tencereye koy tabakları yine temizleyerek boyutuna göre üst üste diz ve koy bi yere.
tezgahını ve lavabo yu güzelce sil çamaşır suyu ile yika.
Sırayla önce bardaklari yika sonra çatal v.s. ve tabaklar Enson tencere ve Legenler.
sonra kurulamaya tersten başla yani tencere tabak çatal bıçak ve bardaklar.
yerdeki çöpleri topla kapı dışına çıkar evden gitsinler sonra halıları bigüzel Süpür toz al .temizlik suyunu sık sık degistir. Parkeler önce Süpür sonra yaş sil almanca mop Türkçede vileda diyorlar.
bize öncesi ve sonrası diye resim at .
Göreceksin temizledikce mutlu olacaksin.
önce Tencereleri içindeki yemek attıklarını temizliyerek iç içe bi köşeye koy onlar en son yıkansin.
Çatal kaşık kepçe v.s. bi legen yada tencereye koy tabakları yine temizleyerek boyutuna göre üst üste diz ve koy bi yere.
tezgahını ve lavabo yu güzelce sil çamaşır suyu ile yika.
Sırayla önce bardaklari yika sonra çatal v.s. ve tabaklar Enson tencere ve Legenler.
sonra kurulamaya tersten başla yani tencere tabak çatal bıçak ve bardaklar.
yerdeki çöpleri topla kapı dışına çıkar evden gitsinler sonra halıları bigüzel Süpür toz al .temizlik suyunu sık sık degistir. Parkeler önce Süpür sonra yaş sil almanca mop Türkçede vileda diyorlar.
bize öncesi ve sonrası diye resim at .
Göreceksin temizledikce mutlu olacaksin.