Zemin haricmis evet. Benim için şuan camlar önemli. Sildigimin ertesi değil aynı gün bir bakıyorum toz olmuş. Etrafta insaat çok. Diğer yerleri de denerim sonra. Bence olur yatak odası takımı. Üzerinde mobilya da silinir diyor zaten.Bir sey sorabilir miyim ?
Bu adini bilmedigim ama bimde satildigini bildigim mavi olan urun tam ne icin :)
Her yuzeyde kullaniliyor mu? Zemin haric mis sanirim.
Ornegin yatak odasi takimimi da bunla silebilir miyim
camlar icin sampuan birebirZemin haricmis evet. Benim için şuan camlar önemli. Sildigimin ertesi değil aynı gün bir bakıyorum toz olmuş. Etrafta insaat çok. Diğer yerleri de denerim sonra. Bence olur yatak odası takımı. Üzerinde mobilya da silinir diyor zaten.
Anladim. Tesekkurler, deneyecegim.Zemin haricmis evet. Benim için şuan camlar önemli. Sildigimin ertesi değil aynı gün bir bakıyorum toz olmuş. Etrafta insaat çok. Diğer yerleri de denerim sonra. Bence olur yatak odası takımı. Üzerinde mobilya da silinir diyor zaten.
adi highgenic silikonlu temizleyiciBir sey sorabilir miyim ?
Bu adini bilmedigim ama bimde satildigini bildigim mavi olan urun tam ne icin :)
Her yuzeyde kullaniliyor mu? Zemin haric mis sanirim.
Ornegin yatak odasi takimimi da bunla silebilir miyim
camlar icin sampuan birebir
suyla karisitiro kopurtup cam beziyle sıkıp camlari siliyorum ne kurulama bezi ne durulama bezi kendi kendine kuruyor toz da tutmuyo mis gibi de kokuyo
Tam okumamışsın konuyu ve biraz sert bir yorum olmuş. 23 aylık bebeğini kaybetmiş ve sonrasında böyle olmuş. Önceki hayatımda böyle değildim diye açıklması mevcut. Sertce Eleştirmeden önce iyice bir anlamak lazım.Hastalığın teşhisini kendin mi koydun??
Tahminimce sorunun cevabı Evet çünkü doktora gitmeye utanıyorsun bu demektir ki doktora gitmedin...
Bence bu anlattıkların tamamen tembellik gibi görünüyor.
Bulaşık nasıl yıkanır,toz nasıl alınır tarzında sorular soruyorsan durumun gerçekten vahim... Sana tarif edilsede sen yine uygulamayacaksın muhtemelen...
Dediğin gibi destek al en azından kafandan bazı olumsuzlukları atarsın...
kremsiz olcakciddi misin.şampuan .
hangi şampuan yani.. kremli ama.
bilgi verir misiniz biraz.
Iz falan kalmiyor mu peki boyle yapinca?kremsiz olcak
sampuandan normal sacimizi yikarken avucumza nasil sıkıyorsk kovayada oyle sıkıyoruz.
sonra su dokuyoruz bayagi
ve kopurtuyoruz
guzel bi cam bezini aliyoruz ama iyice sıkıyoruz şapur şupur olmicak :)
iyice sıktiktan sonra siliyoruz cami
camin kopuk kopuk olmadi gozunuzu korkutmasin
kendi kendine kuruyor :)
durulama kurulama yok
ve misssss gibi sampuan kokusu
al kahveni ic uzaktan camlarini izle o derece :)
Çok ilgimi çekti denemeli.kremsiz olcak
sampuandan normal sacimizi yikarken avucumza nasil sıkıyorsk kovayada oyle sıkıyoruz.
sonra su dokuyoruz bayagi
ve kopurtuyoruz
guzel bi cam bezini aliyoruz ama iyice sıkıyoruz şapur şupur olmicak :)
iyice sıktiktan sonra siliyoruz cami
camin kopuk kopuk olmadi gozunuzu korkutmasin
kendi kendine kuruyor :)
durulama kurulama yok
ve misssss gibi sampuan kokusu
al kahveni ic uzaktan camlarini izle o derece :)
kesinlikle kalmiyorIz falan kalmiyor mu peki boyle yapinca?
Ilk defa duyuyorum boyle bisey bir deneyeyim
yarın düzenlediğim giysilerimin fotoğrafını paylaşacağımmutfagi kendin boyayabilirsin aslinda..hem kucukmus zaten.
hemen biter.. leke cikarmakla da ugrasmazsin..
bu arada mutfak tezgahin cok kucukmus dagilmasi normal..
birde bittikten sonra bu temizligi korumak icin biseyler plalayalim ki surekli bu sekilde yuk olmasin sana
pes etmek yok biliyorsun :)
yorgun gelip ev temizlemek cok zor haklisin.. insan ayaklarini uzatip dinlenmek istiyor.. cok yorgun olursan zorlama dinlen..
kiyafetleride ortadan kaldirisan buyuk olcude halletmis olacaksin...
diger islere baslamadan once giymeyeceklerini ayir.. sonra dolabi silersin.. sirkeli suyla guzel tozunu alip birde durular yerlestirirsin..
oncelikle ortadaki daginikliga sebep olan seyleri kaldirirsan diger kalan isleri daha rahat yapabilirsin..
artik senden duzenli bir gardirop resmi bekliyoruz..
cok guzel ilerliyorsun.. pes etme sakin :)
satmak da iyi bi fikir ama çalışıyolar mı bilmiyorum, hem pek para etmez burdaAmaan o ince isler hemen olmaz zaten tasalanma.
Evdeki ise yarayacak fazlalıkları "ya bunlar daha ise yarar, atmayayım" diye düşünüp atamıyorsan sana baska bir fikir sunayım. Onları satsana? Mesela o fazla fotokopi makinesi, sat bence onları çalışıyorlarsa. Kıyafetlerini de satabilirsin ya da bagislayabilirsin, düşünsene sayende birsürü yoksul insanın yüzü gülecek
Değişik kategorilerdeki fazlalıkları satıp satamycagına bak. Satıp olmazsa eve tadilat yaparsin
beklerim her zaman :)messie ah ah yolum düşse keşke viyanalara ne güzel olurdu önce evini temizlerdik bi güzel sonra gezerdik bu arada durum mesajından bi çıkarım yaptım kara sevda izleyicisi misin?
messie bizi evine bile davet etti vy be :) bak eve kimseyi cagoramiyorum diyodun. :)
Hastalığın teşhisini kendin mi koydun??
Tahminimce sorunun cevabı Evet çünkü doktora gitmeye utanıyorsun bu demektir ki doktora gitmedin...
Bence bu anlattıkların tamamen tembellik gibi görünüyor.
Bulaşık nasıl yıkanır,toz nasıl alınır tarzında sorular soruyorsan durumun gerçekten vahim... Sana tarif edilsede sen yine uygulamayacaksın muhtemelen...
Dediğin gibi destek al en azından kafandan bazı olumsuzlukları atarsın...
beklerim her zaman :)
hayır canım izlemiyorum, furuğ ferruhzad'dan alıntı yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?