• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev temizliği! alışık olmadığınıza emin olduğum bir konu.

Ne kadar su koyuyorsun? Ustunden silmedim kopukle biraktim. Les gibi oldu :)
cok mu kirliydi acaba caminiz. Pek kullanmadigim bi camim vardi aylardir silinmedi :) onu silince iz kaldi. Islak bezle aldim kabasini aldim. Sapuanli suyla tekrar silince biseykalmadi

cok mu kirliydi acaba caminiz. Pek kullanmadigim bi camim vardi aylardir silinmedi :) onu silince iz kaldi. Islak bezle aldim kabasini aldim. Sapuanli suyla tekrar silince biseykalmadi
pimapenleri falan da sampuanli suyla temizle cnm cok iyi oluyi

Sampuanin bi markasi var mi acaba kremli sampuan kullanmis olabilir misiniz kremli sampuan kullanmayin yaziyodu bi yerde

iş yerinde evde olsam temizlik yapsam diyorum eve gidince tüm hevesim kaçıyor ortalığı toplamak ,yemek, mutfağı temizlemek dışında ölece kalakalıyorum uzuuun bir süre evde olsam keşke:KK12:

Temiz bir ev hakkaten insan psikolojisine çok iyi geliyor. Uzun süredir ipin ucu kaçmıştı bende de ve iş çok olduğu için ve başka sebeplerden elimi süresim gelmiyordu. Bu topicle birlikte ben de gaza geldim. Yaptıkça yapası geliyor insanın. Dağınık bir odam ve bir banyom kaldı. Sürekli içimde düzeltme isteği var.
Teşekkürler messie messie . Sayende benim ev de temizlendi

valla ben bi kova suya bi ölçü koyuyorum yada daha az yumuşatıcı fazla köpürmese iyi olur.arınmayabilir.ben sonrasında çok hafif bastırmadan kuruluyorum

Kremsiz şampuan kullanın kremli şampuanlar lekeli bırakır

Ben islak beze sampuan sikip sildim ondan oldu heralde :D

kremsiz olcak
sampuandan normal sacimizi yikarken avucumza nasil sıkıyorsk kovayada oyle sıkıyoruz.
sonra su dokuyoruz bayagi
ve kopurtuyoruz
guzel bi cam bezini aliyoruz ama iyice sıkıyoruz şapur şupur olmicak :)
iyice sıktiktan sonra siliyoruz cami
camin kopuk kopuk olmadi gozunuzu korkutmasin
kendi kendine kuruyor :)
durulama kurulama yok
ve misssss gibi sampuan kokusu
al kahveni ic uzaktan camlarini izle o derece :)

Ben hep çamaşır suyuyla siliyorum camı. Mutlaka deneyeceğim bunu :KK49:

Konu sahibi, tekrar resim yüklediniz mi? Temizlik çoktan bitmiştir :KK16:

kizlar haberiniz olsun halidaki lekeleri falan bulasik makinasi parlaticilari cokk guzel cikariyo
bulasik makinasi parlaticisini dokun lekeli kisma sungerin ters tarafiyla citileyin cikariyor
sac spreyi de cikariyo diyolar ama denemedim onu
bimden aldigim parlatici süper cikariyor "bind"

bimin reklamini yapmış gibi olcam ama :)
bimdeki "güldal yag cozucu" nu aspiratör temizligi icn kulkanabilirsiniz sıkın her yerine boşluk bırakmayın ve bekletin istediginiz kadar 1 saatten fazla bekletin bakin yaglar nasil akiyo kendi kendine :)))
yağlar yumusayinca sungerle temizleyin
dolaplarinizin altindaki yag lekeleri icinde sıkın bekletin tezgaha sari sari yag akacak goreceksiniz :))
bekleyin sertlesmis kurumus yag lekesi yumusasin oyle silin durulayın

bi ipucu daha kizlar
beyazlari yikarken camasir makinasinin sivi deterjan gözüne
beyazlar icin olan sivi deterjani haznenin yarisina gelecek kadar döküyorum
yarisina da "asprin " döküyorum beyazlar daha temiz oluyor lekeleri cikariyor
kizlar bu arada hap olan aspirin degil ha :))
her markette satiliyor gorursunuz istediginizi alin

kizlar ben bi de şok da bi urun var dışı kırmızı fisfisli "mintax"
cok amacli temizleyici sprey
onu ocak silerken kullanjyorum cok memnunum
ozellikle cok guzel parlatıyor ve guzel kokuyor
ayrica 2 kere fislatinca sungerle de silince cok guzel kopruyor sünger
parlatmasi ve guzel kokmasi benim cok hosuma gidiyor

cif de de bimin limon kokulu cifini kullaniyorum kokusunu cok seviyorum ve banyo ve mutfak lavabomu guzel temizliyor

tay tuyu koltugumun rengi degisti kizlar peki siz ne önerirsiniz
korkuyorum geri kusacak su lekesini diye
temizletmeye mi versem koltuklari
bilemedm
koltugum hardal sarisi rengi bi tuha oldu otura otura

toz almak icin de "highgenic" diye bi marka var dışı mavi fisfisli
silikonlu temizleyici
tozları bununla alin cok guzel kokuyo toz tutmuyo
yere sikmayin kayiyo

bimin reklamini yapmış gibi olcam ama :)
bimdeki "güldal yag cozucu" nu aspiratör temizligi icn kulkanabilirsiniz sıkın her yerine boşluk bırakmayın ve bekletin istediginiz kadar 1 saatten fazla bekletin bakin yaglar nasil akiyo kendi kendine :)))
yağlar yumusayinca sungerle temizleyin
dolaplarinizin altindaki yag lekeleri icinde sıkın bekletin tezgaha sari sari yag akacak goreceksiniz :))
bekleyin sertlesmis kurumus yag lekesi yumusasin oyle silin durulayın

Güldalı kullanıyorum ama kurumuş yağlarda fayda etmiyor. Aspiratordeki kurumuş kabarmış yağları bıçakla kazıdım en sonunda fazla bastırmadan, yine de ufak ufak çizildi tabii, bu de ankastre. Ben de bıraktım. Aspiratorun üstü katran gibi toz oluyor ne kadar silsem de, ben de ona uyuz oluyorum :sopa:

kizlar bu arada ben bukasik makinam icin bulasik makinasi tableti aliyorum bind markasi
o kadar oara dokuyoruz fairy finish e falan ama gerek yok bence
bu da gayet iyi geciriyo diğerlerinden bi dark gormuyorum ben kizlar

Back