- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.242
- 548
üçüncü günün şafağından durum güncellemesi, yarın fotoğrafları da ekleyeceğim.
salonumu temizledim. tertemiz bir salonum var artık. camları burdan aldığım tavsiyerlerle şampuanla yıkayıp sildim. böyle bi sonuç beklemiyodum. pırıl pırıl camlarım pencerelerim oldu mutlaka tavsiye ederim.
kirletirim diye salona girmiyorum, mutfaktan yazıyorum şu an.
mutfağı hala bitiremedim. biraz karmaşık çalışıyorum galiba. neresini canım isterse orayı temizliyorum. mutfağı en sona bırakacağım gibi, evin ortası ve orada sürekli işlerim oluyor. bir de canım hiç istemiyor, boyası filan yapılacak ondan üşeniyorum sanırım. banyoyu temizledim. fayansları sildim. pırıl pırıl oldu. her şeyi güzelce yerine kaldırdım. girişte biraz değişiklik yaptım, açıldı, ferahladı.
sanki sırf burda paylaşmak için temizliyorum gibi oluyor temizlik yaparken, mesela bugün salon. temizlik bittikten sonra oturdum ve kendime inanamadım. aslında kendim için yapıyorum onu farkettim. ilginç bir aydınlanma yaşadım.
temizlik yaparken çok sık bıkıyorum, canım istemiyor, zor geliyor. kahve çay içip devam ediyorum. biraz uzun sürüyor böylelikle.
hepsini bittikten sonra evim güzel evim bölümünde konu açcam bi de, çok özendim
ha bi de, nickimi değiştirmek istiyorum. messie almanca, messie syndrom (istifçilik)'den geliyor. sanırım değiştirme hakkım varmış, bu konuda da fikir alabilirim aklıma exmessie filan geliyor
sevgiler
Cok iyi geldi sana temizlik yapmak. Sadece bi temizlik degil senin icin bu anliyorum. Kafanda cok fazla buyuttugun bi sorunun ustesinden geldin. Olsun dinlene dinlene yap acelen yok. Zaten agir is bitti. Senin adina cok seviniyorum evin temizlendigi icin degil banane evinden :) sen kendini iyi hissettigin icin. Her zaman destege haziriz :)