ev temizliği! alışık olmadığınıza emin olduğum bir konu.

Oleyyyy gel alninda opecegim
Basardin coplerin bir kismi gitti.bu arada o coller ne zman dir var sanirim tek yasiyorsun cok cop olmaz diye dusunuyorum.
Uykun yoksa banyoya gir cif ve camasir suyuyla fosur fosur yika durula miss gibi koksun
birazdan banyo :)
bayadır var, birkaç aylık... nedense çok çöp oluyor. marketten aldığın her şey ambalajlı, su bile ambalajlı. markete gidince her şeyi çöp olarak görüyorum. bi nebze azalsın diye yanımda bez torba taşıyorum artık.

sinek var. minik sirke sineği.

aaay kalkıp temizleyeveresim geldi evini
canım sen utanma sıkılma bir doktora git tedavini ol. şimdi burda verilen gazla bir seferlik evini temizledin diyelim. ee sonra? gerçekten hastalık olduğunun farkındaysan yardım almak durumundasın. başka çaresi yok.
kolay gelsin

Çok özel olacak, affınıza ve anlayışınıza sığınarak kızınız şu an nerde?

evet bunun farkındayım maalesef. ne kadar temizlersem temizleyeyim kısa sürede yine dağılacak. bir türlü akıllanmıyorum. dağıtırken, geçen sefer temizlemiştim yine temizlerim nolacak diye bekletiyorum her şeyi. şu ev bi bitsin ilk iş gidip yardım alacağım. düzenleme için kutular filan, işime yarayabilir. her şeyin yeri olunca oluyor gibi sanki. mesela banyo öyle... minik kutular var. makyaj, krem, şampuan hepsinin yeri var. sadece kutularına atıyorum. diğer bölümler için olmuyor

Cöplerden utaniyorsan gece at bi de evini tamamen toplayıp temizleyince hiç bir zaman iş biriktirme ve bir an önce destek al bu konuda.
Bi de iş yapmayı seviyorsan kadın cagir hasta olursun pisliğin icinde

Ya sen gel turkiyeye bosver elin yaban ellerini
Bizdede merakli teyzeler var tabi bi tabak yemek goturursun ayak ustu iki muhabett hemen kabullenirler.
ama cop atiyor diye sanirim dedikodu etmezler:/

ben de aman aman titiz ve tertipli değilim. ama anlattığın ev normal değil maalesef ve burdan çözülemeyecek bir rahatsızlık olabilir. erteleme canım, inşallah kurtulursun.

Ev sahibine acıdım doğrusu yazık ya, düşünüyorum da benim kiracılarım böyle olsa, tam bir kabus

Ev sahibine acıdım doğrusu yazık ya, düşünüyorum da benim kiracılarım böyle olsa, tam bir kabus

hiçbi şekilde diyaloğa girmemek için kirayı 5 gün öncesinden yatırıyorum, ufak tefek tamirleri de kendim yaptırıyorum. ev sahibim tam bir kabus.

hiçbi şekilde diyaloğa girmemek için kirayı 5 gün öncesinden yatırıyorum, ufak tefek tamirleri de kendim yaptırıyorum. ev sahibim tam bir kabus.
Bosver ev sahibini.bak bugun iki poset copten kurtukdun yarin ise giderkende ikisini at.o sekilde biter.
Bulaisklarinda bir bolumu halloldu.yarinda kiyafetleri haledersin sonra supur sil ohhh miss:)

Kendine şart koy şu işi bitirince kendimi şununla ödüllendiricem diye. İlk yapman gereken çöplerden kurtulmak. Çöplerden kurtulunca sineklerde yok olacak bütün camları aç ev havalansın müziğide aç hareketli bir kanal olsun.temiz hava ve müzik seni motive eder hareketlendirir. Tabakları temcereleri bardakları ayrı ayrı koy herbirimi bitirmek için hedef koy kendine önce bardakları bitiricem de mesela sonra tabaklara geç tencerelere enson geç çünkü önce büyük şeyleri yıkamaya başlarsan sıkılır bırakırsın kolay olandan başla.

Aslımda en kolay yöntem eve birilerini davet etmek örn; perşembe gününe arkadaşını yemeğe çağır. Arkadaşın evine geleceği için mecbur hissedeceksin kendini ev temizlemeye:)

Keyif almaya çalış iş değilde aktivite gözüyle bak.

Eğer kedileri seviyorsan eve bi kedi al. Hem yalnızlıktan kurtulusun hem sana bu amaç olur. Onun için bile evin bi daha bu hale gelmesine izin vermezdim bence. Hayvan seven insan iyidir. Ben olsam kesin kedi alırdım. Sana iyi gelecek gibi hissettim ben. Bu kadar yalnız kalmak iyi değil.

Benim anlamadığım,işe falan gitmiomusunuz?temiz kıyafet yok diosunuz?kokuodunuzdur,insanlar farketmiyor mu?nasıl bi insanın ne ailesi ne arkadaşı olmaz onuda anlamadım.konu dışında yorumları okumadım,yazdıysanız kusura bakmayın tekrar sordugm için...paranız varsa bi temizlik şirketi çağırın,yada nebiliyim para ile bunları yapacak insanlar illaki vardır...

Bence okuyun

Cnm ilk önce yapman gereken bulaşıkları yikamak olsun
Kttle da su kaynat bulasiklarin ustune dok yumusasin bulaşık teli bulaşık sungeri ve deterjan yardımı ile bulaşıkları yika

Her gece 1 büyük poşet cop cikart kimse görmez

Sonra çamaşır at
Salonu topla Süpür

Bir başka günde odaları topla Süpür
Sinekler için sprey var sık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…