ev temizliği! alışık olmadığınıza emin olduğum bir konu.

Iyi de siz niye celalenniyosunuz ki? kimse saygisizlik etmiyor herkes yardimci olmaya calisiyor bilgisi dahilinde. Siz de bu konuda bilgiliyseniz doktora yonlendirmeye calisin. konu sahibine yapin yorumunuzu! Bizden ne istiyorsunuz?!
Ben ne hissettigimi kisiye mal etmeden soyluyorum dikkat ederseniz. Kisiye degil konuya konsantre olalim bence.

birde çöp konusunda eminim kimsenin umrunda olmayacak elindeki posetlerin büyüklüğü yada fazlalığı..
sonuçta onlar senin evini görmedi.. belkide pırıl pırıl ama fazlalıklarını atıyorsun..
neden bu kadar takıntı yaptın..
korkma gerçekten kimsenin umrunda değil..
çık at ve gel..
bu kadar.. hafiflemiş hissedeceksin..
o sineklerde kendine yeni bir ev bulsunlar

Çöpleri atmak için bekliyorsun ama hazırladın mı çöpleri poşetlere koydun mu ,etraf açıldı mı biraz

Ac bi hareketli muzik motivasyon olsun sana bi yandan oyna bi yandan temizlik:)oncelikle evi temizlige hazir hale getirmen lazim copleri derhal at camasirlarin hepsini topla camasir makinesinn yanina renklerine gore ayir yumusatici bingo lowely al asinca evin icindeki kokuyu bile degistirecek bi hali yikama sirketini ara halilari ver geldik mutfaga bulasiklar cok kurumussa at cikmazsa zor gelir pes edersin yeni alirsin 5 er tane yeter sana domestos al tuvalete banyoya dok beklet biraz mutfagin lavabosuna da dok supur sil toz al bitti bile erteleme gozunde buyutme arkadaslarin gelir beraber tw izlersin ne bileyim senin onlardan ne eksigin var inanmam basarmanin yarisidir hadi guven kendine yapabilirsin

önce ufak poşetleri atmakla başlayacağım, daha az dikkat çeker. iki tane de büyük çöp atmayı planlıyorum. (eğer konteynırda yer varsa) etrafına bırakmam yasak ve sakıncalı. ama en az iki büyük atarım

evet çöpleri büyük ölçüde toparladım.

Harikasınya gerçekten müthişsin!
Bu sekilde devam messie, etraf toparlandıkça karmaşa azalacak evin içine gün ışığı girecek.

Bir psikiyatr'dan da randevu alırsan isler daha da kolaylasır emin ol, nasil grip oldugumuzda doktora gidiyorsak aynen öyle. Ve kimse de bilmez senin nereye gittigini, hasta-hekim gizliliği söz konusu tıpta

hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim, çok sıkı, çok güzel bir ortam var burada. herhangi bir amaç gütmeden yardımcı olma isteğiniz beni çok mutlu ediyor, duygulandırıyor. çok, ama çok teşekkür ederim. bu kadar desteğe boş kalmam mümkün olmayacak.

Milletten çekindiğine göre ,arayan olsa isana geleceğiz deseler iyi bir temizlik yaparsın O halde inşallah kısa süre içinde sana geleceğiz derler ,motivasyon olur sana,temizlik yapmak için
sürekli bir şeyler uyduruyorum bu konuda, çalışıyorum, yorgunum, şehir dışındayım... ama en son bir arkadaşıma (boyutunu söylemeden) ev dağınık olmaz demiştim. ama ısrarla evime gelmek isteyen kimsem yok zaten. bu biraz da benim insanlardan uzak duruşumdan kaynaklanıyor, çok yakın olduğum bir iki arkadaşıma ben gidiyorum, hatta bazen geç oldu diyip bırakmıyorlar, kalıyorum da. iyi geliyor. temiz ev. mis.

süper.. atabilirsen gerisi gelecek..
makinaya da beyaz yada renklileri doldur yatmadan önce deterjanı koy sabaha sadece düğmeye basacaksın..
insanlık için küçük kendin için büyük bir adım olacak :)
hadi bakalım bekliyoruz..
yarın bırakıp gitme ip adresinden buluruz seni

Ama copleei atinca yaz tamammi:)
Valla sen atinca ben rahatlayacagim o derece:)

:) çamaşırları sabah yıkayacağım, çok ses yapıyor gece, şikayet etmesinler... ne çekiyorum şu komşulardan ya.

dogumum oldu sezeryanla 12 gun oldu bu 40 haftya ayarli die gosteriyo hala... vala suanda ayniyim sezeyn dogum ypnlar 1 hfta klkmz bn ucuncu gunu evi supurmye basldim agri sizi bkmadan hatta yarin perde bile yikicam o derece... benim durum gerckten kotu ev hep pis geliyo bna artik annm esim kiziyolar bu halime ama durduramiyorum hamilyken bile dogima 3 gin kla cam bile sildim o derece...

Öncelikle geçmiş olsun canim. Halledilmeyecek bir dert değil.oncelikle kendine inan. Elin ayağin tutuyor çok şukur. Temizlik imandan gelir hem.. Neden mis gibi kokan bir evde yaşamak varken sineklerin uçuştuğu bir evde yaşayasin ki.. İşleri birgunde bitirmek icin uğraşma

Aaa biz bahane kabul etmiyoruz tum kk kizlari toplanip sana oturmaya gelecez kna gore temiz mis olsun evin
Mutfak buyuk olcude haloldu sayilir copleride atarsan bir kismini gece.
Diger kisminida sabah ise giderken at.
Evi sil supur ohh mis gibi kokular yayilsin

Copleri atmak icin bekleme niye bekliyosun ki? Bosver yahu ne dusunurlerse dusunsunlr. Onemli olan senin mutlulugun huzurun. Mutfak bitti mi simdi. Bitirince bir de banyoyu deterjanla. Bi kovaya deterjanlar dok.Sapli firca varsa duvarlari ve yerleri fircala ona batirip batirip . Lavoboyu ve klozeti de fircaladin mi cik bnyodan. Bunlri yaparkn cam acik olsun ve agzini burnunu bi tulbentle sar deterjan soluma. 1 saat sonra da gir bol bol su tutup durula

:) çamaşırları sabah yıkayacağım, çok ses yapıyor gece, şikayet etmesinler... ne çekiyorum şu komşulardan ya.

çalıştırma ama içine doldur sabah büyük kolaylık olacak senin için..
düğmeye basacaksın sadece
üşengeçlik the end :)
şimdi yatıyorum sabah okuyacağım inşallah..

Evet hastasiniz.
Adı istifçilik bunun. Compulsive hoarding kadar cool Bir tercume değil ama idare edin artık.

Hekime gidin.. bir yakinizdan da ev düzeni için yardım isteyin.

Bende de aşırı titizlik başladı başlayacak. Iki zit kutubuz sizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…