- 15 Ekim 2015
- 3.098
- 3.249
- 63
Ben ne hissettigimi kisiye mal etmeden soyluyorum dikkat ederseniz. Kisiye degil konuya konsantre olalim bence.Iyi de siz niye celalenniyosunuz ki?kimse saygisizlik etmiyor herkes yardimci olmaya calisiyor bilgisi dahilinde. Siz de bu konuda bilgiliyseniz doktora yonlendirmeye calisin. konu sahibine yapin yorumunuzu! Bizden ne istiyorsunuz?!
Çöpleri atmak için bekliyorsun ama hazırladın mı çöpleri poşetlere koydun mu ,etraf açıldı mı birazben olsam kimseye sormam, bu kadar çöp nerden çıktı diye? ama bu konu hasta insanlar var, pencereden izliyorlar. çok ciddiyim. kim ne kadar, ne zaman çöp atıyor, liste liste dolduran emekli yaşlı teyzeler var. ben 5. katta oturuyorum, asansörü çok kullandığım için şikayet etmişi. her seferinde asansörü kullanmamalıyım diye. işleri güçleri yok, baya...
evet çöpleri büyük ölçüde toparladım.Çöpleri atmak için bekliyorsun ama hazırladın mı çöpleri poşetlere koydun mu ,etraf açıldı mı biraz
önce ufak poşetleri atmakla başlayacağım, daha az dikkat çeker. iki tane de büyük çöp atmayı planlıyorum. (eğer konteynırda yer varsa) etrafına bırakmam yasak ve sakıncalı. ama en az iki büyük atarımbirde çöp konusunda eminim kimsenin umrunda olmayacak elindeki posetlerin büyüklüğü yada fazlalığı..
sonuçta onlar senin evini görmedi.. belkide pırıl pırıl ama fazlalıklarını atıyorsun..
neden bu kadar takıntı yaptın..
korkma gerçekten kimsenin umrunda değil..
çık at ve gel..
bu kadar.. hafiflemiş hissedeceksin..
o sineklerde kendine yeni bir ev bulsunlar
evet çöpleri büyük ölçüde toparladım.
sürekli bir şeyler uyduruyorum bu konuda, çalışıyorum, yorgunum, şehir dışındayım... ama en son bir arkadaşıma (boyutunu söylemeden) ev dağınık olmaz demiştim. ama ısrarla evime gelmek isteyen kimsem yok zaten. bu biraz da benim insanlardan uzak duruşumdan kaynaklanıyor, çok yakın olduğum bir iki arkadaşıma ben gidiyorum, hatta bazen geç oldu diyip bırakmıyorlar, kalıyorum da. iyi geliyor. temiz ev. mis.Milletten çekindiğine göre ,arayan olsa isana geleceğiz deseler iyi bir temizlik yaparsın O halde inşallah kısa süre içinde sana geleceğiz derler ,motivasyon olur sana,temizlik yapmak için
önce ufak poşetleri atmakla başlayacağım, daha az dikkat çeker. iki tane de büyük çöp atmayı planlıyorum. (eğer konteynırda yer varsa) etrafına bırakmam yasak ve sakıncalı. ama en az iki büyük atarım
Ama copleei atinca yaz tamammi:)hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim, çok sıkı, çok güzel bir ortam var burada. herhangi bir amaç gütmeden yardımcı olma isteğiniz beni çok mutlu ediyor, duygulandırıyor. çok, ama çok teşekkür ederim. bu kadar desteğe boş kalmam mümkün olmayacak.
:) çamaşırları sabah yıkayacağım, çok ses yapıyor gece, şikayet etmesinler... ne çekiyorum şu komşulardan ya.süper.. atabilirsen gerisi gelecek..
makinaya da beyaz yada renklileri doldur yatmadan önce deterjanı koy sabaha sadece düğmeye basacaksın..
insanlık için küçük kendin için büyük bir adım olacak :)
hadi bakalım bekliyoruz..
yarın bırakıp gitme ip adresinden buluruz seni
Durumunuz sahiden vahimmis hamilesiniz suan ilac kullanamayacaginiz icin tahminimce psikiyatriye gidenezssiniz ama psikologa gidip terapi akabilirsiniz insallah ise yarar valla okurken konuvsahibi jadar sizede acidim Allah yardimciniz olsun hayat size ve takinlariniza iskence gibi olmustur bence ilk firsatta bi psikologa gorunmenizde fayda var
Aaa biz bahane kabul etmiyoruz tum kk kizlari toplanip sana oturmaya gelecez kna gore temiz mis olsun evinsürekli bir şeyler uyduruyorum bu konuda, çalışıyorum, yorgunum, şehir dışındayım... ama en son bir arkadaşıma (boyutunu söylemeden) ev dağınık olmaz demiştim. ama ısrarla evime gelmek isteyen kimsem yok zaten. bu biraz da benim insanlardan uzak duruşumdan kaynaklanıyor, çok yakın olduğum bir iki arkadaşıma ben gidiyorum, hatta bazen geç oldu diyip bırakmıyorlar, kalıyorum da. iyi geliyor. temiz ev. mis.
:) çamaşırları sabah yıkayacağım, çok ses yapıyor gece, şikayet etmesinler... ne çekiyorum şu komşulardan ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?