evet atacağım,... kesin. atacağım. evet. niye atmiyim... biraz daha geç olsun saat
KatılıyorumKK uyeleri beni olduruyorsunuz miyop dusuncelerinizle...
KONU
SAHIBI
COK
HASTA
YARDIMA IHTIYACI VAR. OK?
ne olduğuna baktım az önce, az ölçüde de olsa kendimle benzeştirdiğim birkaç madde gördüm
ben bunu anlıyorumKK uyeleri beni olduruyorsunuz miyop dusuncelerinizle...
KONU
SAHIBI
COK
HASTA
KK uyeleri beni olduruyorsunuz miyop dusuncelerinizle...
KONU
SAHIBI
COK
HASTA
kullanacağım kadarını yıkadım, bikaç parça kaldı. gerisini çöpe atacağıma göre bulaşık bitti sayılır :)Bulasik yikamaya gitmistin yikadinmi.
Ben senden gaza gelip.bulasiklari yikadim o arada:)
AynenOF ABLACIM YA SEN GIDIP PSIKOLOJI ALANINDA UZMANLASSANA RAHATLAYALIM BI HEPIMIZ.
Biz de biliyoruz ama doktora gitmeknistemiyor su asamada, temizlik icin ikna etmeye ugrasiyoruz.
çok ürkütücü bir cevap bu. :/ yardım almam gerektiğini biliyorum ama, bu kadar acil yardım gerektiren ne olabilir? ev konusunda belki biraz.O zaman bir dakika bile kaybetmeden DERHAL yardim alacaksiniz.
Lutfen, diger KK uyeleri adina sizden rica ediyorum.
Derhal yardim almalisiniz cunku durumunuz cok tehlikede.
Supersin.kullanacağım kadarını yıkadım, bikaç parça kaldı. gerisini çöpe atacağıma göre bulaşık bitti sayılır :)
Neden celallendiginizi anlayamadim.OF ABLACIM YA SEN GIDIP PSIKOLOJI ALANINDA UZMANLASSANA RAHATLAYALIM BI HEPIMIZ.
Biz de biliyoruz ama doktora gitmeknistemiyor su asamada, temizlik icin ikna etmeye ugrasiyoruz.
ben olsam kimseye sormam, bu kadar çöp nerden çıktı diye? ama bu konu hasta insanlar var, pencereden izliyorlar. çok ciddiyim. kim ne kadar, ne zaman çöp atıyor, liste liste dolduran emekli yaşlı teyzeler var. ben 5. katta oturuyorum, asansörü çok kullandığım için şikayet etmişi. her seferinde asansörü kullanmamalıyım diye. işleri güçleri yok, baya...Supersin.
Bak gecenin ilerleyen saatlerinde coplerin en az ikisini at.komsuyla.karsilasirsanda gayet sakin iyi geceler de gir evine.no panic:)
KK uyeleri beni olduruyorsunuz miyop dusuncelerinizle...
KONU
SAHIBI
COK
HASTA
çok teşekkür ederim mesajınız ve iyi dilekleriniz için :) fazlasını beklemiyorum.Ah canim benim, keske yakin bi yerlerde olsaydin da yardima gelseydim, evini temizleyiveresim geldi sevabina. Allah yardimcin olsun, ama sende bunu yapabilecegine dair bir istek ve inanc olmasa buraya yazmaya da usenirdin bence. Basaracaksin insallah
Ooo bak ben anneme caktirmadan evden neler atiyorum bende korkuyorum yakalasa gebertir yaniben olsam kimseye sormam, bu kadar çöp nerden çıktı diye? ama bu konu hasta insanlar var, pencereden izliyorlar. çok ciddiyim. kim ne kadar, ne zaman çöp atıyor, liste liste dolduran emekli yaşlı teyzeler var. ben 5. katta oturuyorum, asansörü çok kullandığım için şikayet etmişi. her seferinde asansörü kullanmamalıyım diye. işleri güçleri yok, baya...
Neden celallendiginizi anlayamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?