ev temizliği! alışık olmadığınıza emin olduğum bir konu.

evet atacağım,... kesin. atacağım. evet. niye atmiyim... biraz daha geç olsun saat

tamam ben sana inanıyorum 2 günde üstesinden geleceksin hepsinin..
konu açman yardım istemen bile bir başlangıçtı senin için..
yalnız aynı duruma tekrar gelmemen için işe giderken günlük çöplerini atman çok önemli bunu göz ardı etme lütfen

ne olduğuna baktım az önce, az ölçüde de olsa kendimle benzeştirdiğim birkaç madde gördüm

O zaman bir dakika bile kaybetmeden DERHAL yardim alacaksiniz.
Lutfen, diger KK uyeleri adina sizden rica ediyorum.

Derhal yardim almalisiniz cunku durumunuz cok tehlikede.

KK uyeleri beni olduruyorsunuz miyop dusuncelerinizle...
KONU
SAHIBI
COK
HASTA
YARDIMA IHTIYACI VAR. OK?
ben bunu anlıyorum
böyle bir şeyle ilk kez karşılaşıyor olabilirler, bu tepkilerden daha çok bekliyordum açıkcası

KONU
SAHIBI
COK
HASTA

OF ABLACIM YA SEN GIDIP PSIKOLOJI ALANINDA UZMANLASSANA RAHATLAYALIM BI HEPIMIZ.

Biz de biliyoruz ama doktora gitmeknistemiyor su asamada, temizlik icin ikna etmeye ugrasiyoruz.

O zaman bir dakika bile kaybetmeden DERHAL yardim alacaksiniz.
Lutfen, diger KK uyeleri adina sizden rica ediyorum.

Derhal yardim almalisiniz cunku durumunuz cok tehlikede.
çok ürkütücü bir cevap bu. :/ yardım almam gerektiğini biliyorum ama, bu kadar acil yardım gerektiren ne olabilir? ev konusunda belki biraz.

Kultur soku ve izolasyonun her turlusunu yasamis ve turlu dramlar tecrube etmis bir uye olarak durumunuzun cok ciddi oldugunu tekrar edecegim.
Eger bu konuda adim atmazsaniz daha da kotu olacak.
Yurt disi hayati son derece tehlikelidir.

Herkes bi nebze usenir temizlik islerine.. ben de bazen copleri atmaya kiyamam,daha dogrusu cop olarak gormem bazi seyleri. Aman.lazim olur diye saklarim da saklarim. sonra mahvolur hersey. Ordan burdan cikiverir,sinir bozar. En iyisi en bastan atmak..
Bence ruhunun temizlikle temizlencegini hisset bi. O pis yerleri,tortulari kirleri pislikleri temzlerken piril piril yaparken,ruhundan da attigni dusun o pislikleri. Yani kalbinin.ustunden bi tabaka gitmis de hafiflemissin gibi hisset mesela. Yoksa,amannn nolacak duruverskn dersen.. oyle hayat gecmez ki.
Ya cok tertpli duzenli cok temiz olmana da gerek yok ama, evin pis kokmasin sinekler ucusmaskn mesela. Biri gelince en azndan kapiyi acabil.. yoksa baska baska sorunlar olusturxak bu senin psikolojnde..Bence en azindan,kapi acinca gorulcek yerleri temiz duzenli.tut. .iceriler okadar olmasada olur nolcak.
Senin,kendi kendini kalkindirip baslaman lazim. O enerjiyu icinde bulman lazim.su bardagni masadan alip mutfaga goturmek zorsa, mutdakta ic suyunu.. herseyi yerinde yap. Baska yere o alanin esyasini tasima. Bulasik isini 2gunde bir yapsan da olhr. Tek basinaymissin ne bulasign cikacak da.Catal kasiklarin fazla olmasin ,bardaklarin az sayida olsun. 25 tane bardagin varsa, 25ini de kirletr yikamazsn. Ama 3tane olsa yikayp.kullanmak zorunda kalirsn. Esyalarini da azalt. Gereksiz seyleri at. O an yaptin yaptin,dusunme ve at...
Cop posetlerini 1kerede cikartmak zornda dglsn evden. 10 gun boyunca 1er poset at mesela...

Supersin.
Bak gecenin ilerleyen saatlerinde coplerin en az ikisini at.komsuyla.karsilasirsanda gayet sakin iyi geceler de gir evine.no panic:)
ben olsam kimseye sormam, bu kadar çöp nerden çıktı diye? ama bu konu hasta insanlar var, pencereden izliyorlar. çok ciddiyim. kim ne kadar, ne zaman çöp atıyor, liste liste dolduran emekli yaşlı teyzeler var. ben 5. katta oturuyorum, asansörü çok kullandığım için şikayet etmişi. her seferinde asansörü kullanmamalıyım diye. işleri güçleri yok, baya...

KONU
SAHIBI
COK
HASTA

Iyi de siz niye celalenniyosunuz ki? kimse saygisizlik etmiyor herkes yardimci olmaya calisiyor bilgisi dahilinde. Siz de bu konuda bilgiliyseniz doktora yonlendirmeye calisin. konu sahibine yapin yorumunuzu! Bizden ne istiyorsunuz?!

Ah canim benim, keske yakin bi yerlerde olsaydin da yardima gelseydim, evini temizleyiveresim geldi sevabina. Allah yardimcin olsun, ama sende bunu yapabilecegine dair bir istek ve inanc olmasa buraya yazmaya da usenirdin bence. Basaracaksin insallah

Temizlikci tut

Trt belgeselde temizlik hastalari diye bi program var.internetten bulup izle.Temizlik konusunda fikir edinirsin.
Sen burada care aramaya basladigina gore bu durumdan kurtulmak icin hazirsin.
Coplerden ise basla.Gece saatlerine yakin atabilirsin parca parca.Sonra camasirlari makineye at.Tencerelere sicak su koy biraz beklet.Bi legene dayanabilecegin kadar sicak su doldur ve bolca deterjan koy.Bi bulasik sungeriyle bulasiklar tamam.yerleri,koltuklari supur sonra sil.cam silme videolari izle,uygula.Ay hadi yap da soyylleee mis gibi ben bile huylandim burdan

Ah canim benim, keske yakin bi yerlerde olsaydin da yardima gelseydim, evini temizleyiveresim geldi sevabina. Allah yardimcin olsun, ama sende bunu yapabilecegine dair bir istek ve inanc olmasa buraya yazmaya da usenirdin bence. Basaracaksin insallah
çok teşekkür ederim mesajınız ve iyi dilekleriniz için :) fazlasını beklemiyorum.

Ooo bak ben anneme caktirmadan evden neler atiyorum bende korkuyorum yakalasa gebertir yani
Hemde konteynir tam bizim evin karsisinda gorme ihtimali yuksek.
Suan bile bir buyuk cop poseti kiyafet attim yakalansam durum vahim bosver boyle aksiyonlu daha guzel.bu yasli teyzeler erken uyur biraz daha gecsin saat caktirmadan at korkma bisey olmayacak

Neden celallendiginizi anlayamadim.

Anlıyoruz durumun farkındayız hala sanki görmüyoruz gibi davranıyorsunuz. Teshisler koyuyorsunuz acikiyet diyorsunuz... cok heveslisiniz bunu kariyer olarak kullanın diyorum. Sizin gibi heyecanlıyım demekki.

@justholdmetight ve burcubahar0635 daha uzman kişiler. Onlar bakıp bir yorumda bulundalar daha dogru olur sanırım konu sahibesi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…