ev temizliği! alışık olmadığınıza emin olduğum bir konu.

Planla gunlere ayir mesela.. Bul. Mak. Olmamasi sorun değilki. Koca bi kapta su kaynat. Guzelde bi bul. Deterjani. Muzikte aç. Yada bi film dizi birseyler aç. Hem izle hem yika.. Sikildin mi birak. Git içeri uzan. Bi çay kahve iç. Dinlen.. Sonra yine devam et..zorunluluk hissetme..

gerçekten geliyor olsanız bir dakka boş durmazdım heralde )

teşekkürler çeviri için :)

Bulasikla ilgili. Once buyukce legene sicak su hazırlayın. Icine biraz çamaşır suyu ve deterjan koyun. Ve bardaklarinizi yikayin. Daha sonra tekrar su hazırlayıp (daha once calkalayip uzerinden pislikleri arindirdiginiz) tabaklari yikayin. Su kirlenmezse ayni suyka catal kaşigi yikayin. Yaptiktan sonra kendinizi cok iyi hissedeceksiniz eminimki. Hatta fotograf cekip önce sonra yapın. Vay bee ben neymisim falan deyin :))))

Çalışıyormuşsun nasıl çöp biriktirebiliyorsun o ev nasıl kokuyordur benim balkonda bir gün çöp duruyor kokusu eve giriyor
Gece çöpü hazırlıyorsun işe giderken atıyorsun bu kadar basit yahu alışkanlık haline getirmelisin en büyük sorun çöp bence

Çopleri de çikar bak evden hasta olursun. Kime ne senin çopunden ya. Soran eden olursa derin temizlik yapiyorum gereksiz şeyleri topladim atiyorum dersin..

Sadece meraktan soruyorum. Kokmuyomusun peki? Arada sirada yikiyomussun kiyafetlerini?
merak ettiğin için teşekkürler. tam aksine, evim dışında çok temiz ve bakımlı bir insanım. dışarda gören, arkadaşlarım dahi evin nasıl bi halde olduğunu bilmezler, ihtimal vermezler.

merak ettiğin için teşekkürler. tam aksine, evim dışında çok temiz ve bakımlı bir insanım. dışarda gören, arkadaşlarım dahi evin nasıl bi halde olduğunu bilmezler, ihtimal vermezler.
Iyi ama kisisel bakiminda temiz olan birisi evinin pisliginden nasil rahatsiz olmaz?

Iyi ama kisisel bakiminda temiz olan birisi evinin pisliginden nasil rahatsiz olmaz?
Olmaz olmaz.
Unvdeyken ben oyleydim asla odami yatagimi toplamazdim kac defa muduriyetten uyari almistim.
Ama kimsenin otydugu yere oturmazdim pis olmustur diye.kapilari peceteyle acardim.kisisel temziligime cok dikkat ederdim ama odam copluk gibiydi:)

Yurt dişindaymişsin. Turkiye de olsaydin sana yardima gelmek isterdim inan bak bulaşik biriktirme. Yemekmi yedin çikani yika. Çamaşirlari derle topla renklerine gore ayir. Beyazlar, renkliler, koyu renkliler olarak. Guzelce yika kurut katla. Dolabina as. Yerleri supurgeyle guzelce supur. Çamaşirsulu suyla guzelce sil. Camlarida aç oksijen girsin.

Bulasiklarin kurumasini beklerken masa var mi mutfakta uzerine bi sofra bezi ser. Yikadigini orada kurumasi icin bekle. Yada sehpa da olur. Kuruyni da kaldirirsan hicbir sey birikmez.

Yaparsan bağ yapmazsan dağ olur.
Postaciya bile kapıyı açamıyorsunuz çünkü kapının arkasında torbalar birseyler vardır kapı sıkışmış acilmiyordur artık. O derece.

Yalniz kac kisi arkadasin evini tenzilemek icin can atiyoruz
Suan en buyk istegim gidip.coplerini atmak

Çok tatlı bir anlatımm :)

Cok sacma yahu. Evi b*k goturuyo rahatsiz olmuyosun. Ama kapilari peceteyle aciyosun. Temizlikle ilgili degilde pskolojinde sikinti olmasin?

Cok sacma yahu. Evi b*k goturuyo rahatsiz olmuyosun. Ama kapilari peceteyle aciyosun. Temizlikle ilgili degilde pskolojinde sikinti olmasin?
Unv son sinifa kadar oyleydim
Anneme defalarca yemek yaparken elini yikaidnmi diye sorardim annem cildirirdi sen odanin haline bak once diye
Suan oyle degilim evimde odam da misss.gecici bir surecmis yada ben buyuyunce gecti
Takintj derecesinde evimize kimsenin gelemsini istemezdim cunku onlar catal bardak kulaniyorla diye tiksinirdim kendj bardagimi catalimi ayirmistim misafirden once sakliyordum kimse kullanmasin diye.tezat evet ama var iste.
Benimki gecti umarim konu sahibininkide gecer:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…