- 26 Nisan 2008
- 21.007
- 7.617
- 773
- 39
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
5 Yıl oldu mu o arabayım alalıAraba satılsa 2milyona kadar çıkabilirdik. Ama satılmazsa 1 buçuk falan.Ama şuan bizim tek maaş aldığımızı ve başka eve çıkarsak evin dönmeyeceğini biliyorlar.Satmazlarsa gerçekten yuh derim.Benim ve eşimin morali acayip bozuldu.Onlarda aile ya hani,uzulmeleri dert etmeleri gerekmiyor mu
Özelden yaz bir önerim var evde ilgili, burda reklam olur diye isim vermek istemiyorum...Ben normal kredi olarak baktım.1milyona en az 6 7 kat olarak ödeniyor.Acaba eşimde bende ihtiyaç kredisi olarak çeksek daha mı avantajlı.Biz izmirdeyiz.Kemalpaşa taraflarında ev bakalım diyoruz eşimle.O taraflarda köy evi falanda var.
Dediginiz gibi satilmazsa şu ilk evim kredisini bir arastiracagimŞimdi bahsettiğiniz araba eşinizin bekarlığı sırasında alınmış. Yani sizin maddi manevi bir söz hakkınız yok. Olmamalı zaten. Onlar aralarında konuşsun, anlaşırlarsa satılır. Ama siz planlarınızı en kötü ihtimale göre yapın.
7 yıl doldu, 8 e girildi5 Yıl oldu mu o arabayım alalı
5 ıl dolmadan satılamıyor
Biz şubat ayında ilk evim kredisi çektik 2,79dan. Siz hangi krediden bahsediyorsunuz?Ama bu ilk evim kredisi
Bende nette araştırırken gördüm.Böyle bir kredi var mı cidden? Varsa hemen gidip çekelim, ben de bıktım kiralarda sürünmekten.
Bunun faizi 0.69 falan yazıyor.Bu arada ne kadar çekmenize izin verildiBiz şubat ayında ilk evim kredisi çektik 2,79dan. Siz hangi krediden bahsediyorsunuz?
Öyle bir kredi yok şu an. 2 milyona kadar çekebiliyorduk.Bunun faizi 0.69 falan yazıyor.Bu arada ne kadar çekmenize izin verildi
Yaa o zaman gündemde yok.Ben şikayet varda gördüm.Insanlara 300 bin falan vermişler.Yani 1 milyon vermemişler.Peki söyle yapabilir miyiz?Tek eve hem eşim hem ben evi ortak gösterip kredi cekemeyiz değil mi?
Böyle bir kredi var mı cidden? Varsa hemen gidip çekelim, ben de bıktım kiralarda sürünmekten.
Geri ödemesi ne kadar oluyor bunun? Yok ya kredi falan, evler satılmıyor. Emlakçılar dükkan kapatıyor.Öyle bir kredi yok şu an. 2 milyona kadar çekebiliyorduk.
Engelli araçlarında çok lüksler alınamıyor. Üst limit var. Ki bu araç 8 yaşında diyorsunuz. Taş çatlasın 1,5 milyon eder. Ki şu an araba piyasası durgun. Sizin payınıza anca 500 bin düşecek. Siz 500 alacaksınız diye o arabayı kimse satmaz. Boşuna hayaller kurup iyice çıldırma. İyice saplantı haline getirdin.7 yıl doldu, 8 e girildi
Normal ev kredisine baktım.Ödemeleri çok fazlaÖyle bir kredi yok şu an. 2 milyona kadar çekebiliyorduk.
Biz 1,25 milyon çektik, 36bin ödüyoruz aylık. Şu an bizim çektiğimiz oran da kalmadı zaten, 3 ün üzerinde sanıyorum.Geri ödemesi ne kadar oluyor bunun? Yok ya kredi falan, evler satılmıyor. Emlakçılar dükkan kapatıyor.
Onda problem yok.Zaten verelim yarısını diyoruz.Bizde bir miktar kredi çekip ev alalım diyoruz.Kaynın hakkını almayacağı ne belli? Araba satılırsa o da yarı parasını alacakvermem mi diyeceksin
Evet ben baktım 3 civarı.Ödeme 70 bin falanBiz 1,25 milyon çektik, 36bin ödüyoruz aylık. Şu an bizim çektiğimiz oran da kalmadı zaten, 3 ün üzerinde sanıyorum.
Devlet bankaları vermiyor zaten. Maksimum 300 bindi biz çekerken, onu da onaylamak için kırk takla atıyorlardı. Özel bankalar daha çok veriyor ama tabi yüksek oranlardan.Yaa o zaman gündemde yok.Ben şikayet varda gördüm.Insanlara 300 bin falan vermişler.Yani 1 milyon vermemişler.Peki söyle yapabilir miyiz?Tek eve hem eşim hem ben evi ortak gösterip kredi cekemeyiz değil mi?
Eşim ailesiyle konuşsun.Ona göre yol çizecegim.Evet satalım derlerse ikimiz ihtiyaç kredisi çeksek daha mı mantıklı acabaDevlet bankaları vermiyor zaten. Maksimum 300 bindi biz çekerken, onu da onaylamak için kırk takla atıyorlardı. Özel bankalar daha çok veriyor ama tabi yüksek oranlardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?