Ev sahibinin oğlu benim evimde iç çamaşırlarını yıkamış.

Ben kk da her kötü evliliği olan üyeye "boşan, tek başına idare edersin, sen yaparsın vs." gibi şeylerin yazılmaması gerektiğini düşünüyorum artık. Görüyoruz işte herkes boşanmamalı..
Size katılıyorum,herkes boşanmamalı.
Hatta herkes evlenmeli mi?
Bunu da düşünmek lazım.
Evlenmeden ve çocuk sahibi olmadan önce,
hepimize bazı testler uygulanabilse keşke.
Kişilik yapımıza,ruhsal dengemize,eş adayı ile uyumumuza bakılsa...

Elbette insanların bu haklarının elinden alınması şeklinde faşizan bir uygulamayı desteklemiyorum ama testten geçemeyen kişilere psikolojik destek verilebilir.
Belli aralıklarla kontrol edilebilirler.
Ben konu sahibinin içinde bulunduğu duruma üzülüyorum en çok da masum oğluna üzülüyorum.
Biz sosyal bir devlet olsak,
şimdiye kadar çoktan devlet koruması altına alınmıştı bu evlat.
Ne yazık ki annesi,tek başına kendi hayatını idame ettirmekte zorlanıyor,kaldı ki evladının sorumluluğunu alabilsin.
Şimdi bana eser,yağar konu sahibi arkadaşımız ama görünen köy kılavuz istemez.

Iki kuruş fazla paranız gidecek diye bu durumdasınız. Evladıniza acıyın bari. 7 bini verip çıkın ordan huzursuz evde oturulmaz

Ya meraktan soruyorum neden herkes bu kadının konularına eli sıkı falan yazıyor :KK45:
Ben konularını kaçırmışım arada çok mu para muhabbeti dönüyor

Sarımanolya ah sarımanolya , ne çekti bu üyeler senden? Umarsızca kendimizi feda edercesine akıllar verdik , derdini derdimiz belledik , destek olmaya çalıştık , sesin soluğun çıkmadı haberlerde çıkan manolya isimli kocası tarafından öldürülen kadını sen zannettik , yeri geldi senin için endişelendik.Valla burdaki kadınlara helal olsun.İlkbaharı bekliyorum'ken 20 yaş dişi için bile akıl verdiğimi hatırlıyorum sana.Düşün hayatına nasıl entegre olmuşuz.Burda sana karşılık beklemeden akıl veren , tavsiye veren , sabırla her konunu okuyan üyelere helal olsun.Kadının düşmanı kadın derler de burda seni tanımayan kadınlar sana hep yardım etmeye çalıştı.Sen ne yaptın , yine kendi bildiğini...

Baban annen ne haldeler kim bilir? Senin konularında hep o iki insanı düşünüyorum.Bir baba damadından şiddet görüp kızına sahip çıktığı halde kızının memnun olmayıp sürekli huzursuzluk çıkarması için kime ne yapmış olabilir? Allah sana ve en çok da anne baba ve çocuğuna yardım etsin.

Ya meraktan soruyorum neden herkes bu kadının konularına eli sıkı falan yazıyor :KK45:
Evet Velvette,konu sahibi bankadaki birikmiş parasına kıyamıyor.
Eşiyle ayrılırken de epey para muhabbeti döndü.
Çok hesap,kitap yapıyor.

Ben çok takip etmiyorum ama kenarda 40 bini varmış bir üye yazmıştı. Başka konusunda yazmıştım telleri çıkmış cekyatli evi tutmuş boş ev tutmuyor ki eşya parası vermemek için.

Yani adam kendi evinde kullandığı makina sizin boş, henüz yerleşmemiş evinize taşındığında inip yıkamış.

Çözdüm valla çözdüm.

Şimdi konu sahibi ev tutuyor. Ev henüz boşken ev sahibinin kullanmış olduğu çamaşır makinası konu sahibinin evine getiriliyor. Daha önce kullanılmış, Muhittin Bey ve ailesinin donlarının yıkanmış olduğu makina. Makina donlara aşina yani. Makina taşınacağı için anahtar da Muhittin Beylerde.

Konu sahibi akşam geldiğinde Muhittin Bey'e gidip anahtarını almak istiyor. Kapıyı beyfendinin İstanbul Üniversitesi'nde okuyan genç oğlu açıyor. Kendini bu şekilde tanıtıp çamaşırlarını istiyor.

Aslında konu sahibinin evindeki makinada çamaşır yıkanmasında sorun yok. Zaten konu sahibi de sepetle getireyim diyor.

Ama mesele o çamaşırların don olduğu ortaya çıkınca kopuyor. Misal atlet olsa, pantolon olsa sorun yok, ama don, hanfendinin kırmızı çizgisi.

Şimdi benim bir iki sorum var.

1. Sadece don mu yıkamış? Üç beş donla koca makinayı çalıştırıp bu kadar su ziyan edilmez, yazık günah.
2. Muhittin Bey'in evinde başka makina yok mu da genç oğlan don yıkamaya başka eve gitmiş?
3. Konu sahibini rahatsız eden çamaşırların niteliği mi? Gömlek olsa sepetle verecek ama don olunca evden mi çıkıyor?
4. Donlar slip mi boxer mı? Bunun konuyla ilgisi yok ama ben merak ettim, umarım boxerdır, slip sevimsiz bir şey.

Ben de onu anlamadım zaten dediğin gibi makine donlara aşina yani :KK70:

Çok hesap,kitap yapıyor.
Ben çok takip etmiyorum ama kenarda 40 bini varmış bir üye yazmıştı. Başka konusunda yazmıştım telleri çıkmış cekyatli evi tutmuş boş ev tutmuyor ki eşya parası vermemek için.

Ay şimdi okudum ara yorumları
Tutumluluk okey iyidir de bazı şeylerde de paradan kısılmaz bence ya
Mesela ayakkabı, kısarsın ama sonra ağlatır
Veya evi tutacağın yer neden, güvenlik çünkü önemli...

Çok hesap,kitap yapıyor.

3.500 TL maaşı var, bankada 40.000 TL birikmişi var.
Eşi nafaka veriyor + çocuğun kreşten faydalanmasını sağlıyor.

insallah fakesinizdir. degilseniz bir arkadas yazmis katiliyorum. esinize geri dönün. hic degilse cocuk sefil olmaz.

Yani adam kendi evinde kullandığı makina sizin boş, henüz yerleşmemiş evinize taşındığında inip yıkamış.

Çözdüm valla çözdüm.

Şimdi konu sahibi ev tutuyor. Ev henüz boşken ev sahibinin kullanmış olduğu çamaşır makinası konu sahibinin evine getiriliyor. Daha önce kullanılmış, Muhittin Bey ve ailesinin donlarının yıkanmış olduğu makina. Makina donlara aşina yani. Makina taşınacağı için anahtar da Muhittin Beylerde.

Konu sahibi akşam geldiğinde Muhittin Bey'e gidip anahtarını almak istiyor. Kapıyı beyfendinin İstanbul Üniversitesi'nde okuyan genç oğlu açıyor. Kendini bu şekilde tanıtıp çamaşırlarını istiyor.

Aslında konu sahibinin evindeki makinada çamaşır yıkanmasında sorun yok. Zaten konu sahibi de sepetle getireyim diyor.

Ama mesele o çamaşırların don olduğu ortaya çıkınca kopuyor. Misal atlet olsa, pantolon olsa sorun yok, ama don, hanfendinin kırmızı çizgisi.

Şimdi benim bir iki sorum var.

1. Sadece don mu yıkamış? Üç beş donla koca makinayı çalıştırıp bu kadar su ziyan edilmez, yazık günah.
2. Muhittin Bey'in evinde başka makina yok mu da genç oğlan don yıkamaya başka eve gitmiş?
3. Konu sahibini rahatsız eden çamaşırların niteliği mi? Gömlek olsa sepetle verecek ama don olunca evden mi çıkıyor?
4. Donlar slip mi boxer mı? Bunun konuyla ilgisi yok ama ben merak ettim, umarım boxerdır, slip sevimsiz bir şey.
Ayy sesli güldüm :KK70:

Daha önce hic kirada oturmadiniz mi bilmiyorum ama bi eve oturunca ilk is kilidi değiştirmek olur o göbeği çıkarıp yenisi takiliir sonra çıkarken eskisini takarsın yenisini götürürsün bu ne bicim is. 7 bin para diyorsun yarin başına daha büyük bela açacaklar haberin olsun

Oglunuz neredeyse 1 ay icinde kac tane ev degistirdi
Yazik demiyor mu anne biz niye surekli tasiniyoruz.
Yerlesik hayati bir an once benimseyip gocebe yasami birakin artik.

Bu gidisle kaldiginiz yerde gezmedik ev birakmayacaksiniz . Hepsinde 1 haftada olsa bir aniniz olacak.

Konulari da genelde hep karisik karisik anlatiyorsunuz biri birsey cakar diye mi korkuyorsunuz artik.

Nereden 5 kurus kar ederim diye dusunmekten super mario gibi surekli macera pesinde bir hayat...

Son düzenleme:
Oglunuz neredeyse 1 ay icinde kac tane ev degistirdi
Yazik demiyor mu anne biz niye surekli tasiniyoruz.
Yerlesik hayati bir an once benimseyip gocebe yasami birakin artik.

Bu gidisle kaldiginiz yerde gezmedik ev birakmayacaksiniz . Hepsinde 1 haftada olsa bir aniniz olacak.

Konulari da genelde hep karisik karisik anlatiyorsunuz bir birsey cakar diye mi korkuyorsunuz artik.

Nereden 5 kurus kar ederim diye dusunmekten super mario gibi surekli macera pesinde bir hayat...
Ay çatlayacam bu 40 bin bankada parasi olan ama bi eve karar veremeyen kisi mi küçük çocugu vardi ama nickk kelebekliydi sanki, babasi torununu seviyordu ama babasi düşmandı filan

Ay çatlayacam bu 40 bin bankada parasi olan ama bi eve karar veremeyen kisi mi küçük çocugu vardi ama nickk kelebekliydi sanki, babasi torununu seviyordu ama babasi düşmandı filan

Evet o .
Yukarida yazmislar diger nicklerini.
Sarimanolyam, ilkbaharibekliyorum vs diger nickleri
Kelebekliyi hatirlayamadim ama.

Yeminle anlamadım..
Makine sizde değil. Kapıyı açan karşı taraf.
Çamaşırlar alınmak isteniyor ama aynı kapıyı siz açıp sepeti istiyorsunuz. Ama Muhittin amcanın İÜ li oğlu kapının diğer tarafında oluyor.
Ve kendini okuduğu okulla birlikte tanıtıyor. Etiketin böylesi..

Ama bu İÜ li Muhittinin emminin oğlu bize çok malzeme olacak gibi.
Yeni sezona zorla başlatılıp karakter değişikliğiyle reyting kazanmaya çalışan dizi gibi konular.
Adam diziye don mevzusuyla girdi yahu. Hadi hayırlısı.. :işsiz:

Dizinin adı "Adımı -bu kez- Beyazlale koydum, Mühittin'in oğlunun yolu" galiba :KK70:

Konu sahibi konuları düzgün anlatamadığı için mantıklı gelmiyor bence. Çünkü babasını yumruklayan adamla barışmaya çalışması çok daha mantıklıydı.
Sorun eve girilmesi, çamaşır yıkanması değil de don yıkanması olamaz herhalde. Çamaşır makinesinde don yıkanır çünkü. Normalde normal çamaşırları makineye atıp donları kuru temizlemeye mi veriyordu bu insanlar?

Yeni eve henüz taşınmamış, anahtar almaya geldiğinde bu olay yaşanmış sanırım. Bu insanların evinde neden çamaşır makinesi yok, bir tek orayı anlamadım ben.

X