Ev sahibinin oğlu benim evimde iç çamaşırlarını yıkamış.

Buyurunuz bu farklı nicklerden biriyle açtığı konu. Pek çok farklı nicki var.

Siz bu farklı nickleri nasıl anlıyorsunuz ya :KK70:

Fake diyen arkadaşlar bunun aynı modelinden benim okulda da var , öğretmen , eşinden boşandı bir oğlu var onun da , sürekli anlatır anlatır şöyle oldu böyle oldu diye , biz akıl veririz evet mantıklı der gidip kendi bildiğini yapar ve her işinden de mutlaka zarar görür , ben o yüzden konu sahibinin gerçekliğine inanıyorumki :)

Armutun sapı üzümün çöpü derken düştüğünüz şu duruma bakın. Asansör yok karpuzu nasıl çıkarıcam diye bile bahane uydurdunuz. Vallahi düşmana ihtiyacınız yok kendiniz varken . Muhittin bey ve oğlu bir garip ama siz de normal değilsiniz. Daha kimle karşı karşıya olduklarının farkında değiller. :confused: Anlayınca eminim evi barkı kapayıp kaçarlar :halay:

Şu an oturdum cidden hesap yaptım rastgele bir siteden çünkü mantıklı hareket etmiyorsun
36 ay vadeli 20.000 ihtiyaç kredisine baktım ayda ödemesi 900 lira
20.000 fazla bile ama gerekli gereksiz sıfırdan döşersin evini
Nafakayla birlikte neredeyse 5000 lira alıyorsun, çok rahat evini geçindirirsin

Ama sen kolaycılığa alışmışsın, kocanla olmak istiyorsun bir şeyleri birileri halletsin istiyorsun.

niye kredi çeksin?
bankada ki parasına kıysın bir zahmet...

Dün naapıcam dedin Bi sürü akıl verdik hep bir bahane buldun yok tadilatla uğraşamam yok Korkutmayin beni. Bu yüzden bugün olanlarda senin suçun artık korkmalısın sahiden alarmda taktırma boşver açacak konun olur. Olmadı Muhit muhit dolaşırsın.

Eskiden bir okyanus vardı.
Elli defa kocasıyla boşanıp evlenen.
Fredinin kabusu gibi elli çeşit nick alıp alıp baştan anlatıyor.
Tabi biz biliyoruz artık kendisini.
İlkbaharı bekliyorum vardı bilir misin bilmem.
Babası kocasını dövdü diye kendi babasına demedigini bırakmamıştı.

okyanus geçen gene konu açmıştı yine var yani:))
kocası başka bir kadını hamile bırakmış...

Dün çamaşır makinasını bana indireceklerdi.anahtar onlardaydi.kapiyi ev sahibinin oğlu açtı.20- 22 yaşlarında.ben Muhittin beyin oğluyum.istanbulda ünv okuyorum dedi.hic oralı olmadım.sizin makinaya birkaç çamaşırını atmıştım alabilir miyim dedi.eve girmesin diye sepeti verin ben alırım dedim.yok ben iç çamaşırlarımi atmıştım deyince ya ne garip benim evimde nasıl yikarsin.dun makina inmeden yikasaydin ya dedim.sonra da çıktıktan sonra kapıyı sertçe vurdum
Önce babasını aradım.durum bu dedim.evden çıkmak istiyorum.7000 kusur para istedi.uzlasmadi.mahkemeye veririm alırım dedi.
Emlakcuyu aradım.acmadi.sonra açtı.bagirarak konuştum.o onları savundu.o sizin kardeşimiz vs dedi.
Midem bulandı kizlar.ev iyi evin konumu iyi ama çevre varoş ev sahibi böyle.
Uzlaşma yoluna gittim.cok da masraf ettim artı mahkeme masrafı diyor.isime de gelmedi.
Babası evdeki tüm tamiratları yapmış.emlakciya dedim burada oturacaksam bir kilidi degistirecem.iki benimle bu tarz diyaloglara görülmeyecek.3.banka hesap numarası verecekler.kimse ile muhatap olmayacağım
Siz olsanız napaarsiniz.ne biçim.insanlarmis
bu nedir böyle muhittin bitti bir de oğlu başladı. böyle iş mi olur şaka gibi.
bence durumunuz varsa masraftan kaçınmayın derhal ayrılın o evden. yoksa bu gidişle başınıza çok daha farklı sıkıntılar gelecek...

Okyanus kocası aldatıp duran, boşanıp boşanıp evlenen kadın.
İlkbaharı bekliyorum hiç boşanmadı, baba evine gitti döndü gitti döndü. Kocası babasını sokak ortasında dövdü, uzaklaştırma kararı çıktı. Devamlı para hesabı yapıp duruyor.

Kendimi Flash tvde programın ortasında ekranda belirip konuyu anlatan Perihan Savaş gibi hissettim bir an.
s-cd801dfa1f89de60ec428b08bad89dca2527675d.jpg

Dün çamaşır makinasını bana indireceklerdi.anahtar onlardaydi.kapiyi ev sahibinin oğlu açtı.20- 22 yaşlarında.ben Muhittin beyin oğluyum.istanbulda ünv okuyorum dedi.hic oralı olmadım.sizin makinaya birkaç çamaşırını atmıştım alabilir miyim dedi.eve girmesin diye sepeti verin ben alırım dedim.yok ben iç çamaşırlarımi atmıştım deyince ya ne garip benim evimde nasıl yikarsin.dun makina inmeden yikasaydin ya dedim.sonra da çıktıktan sonra kapıyı sertçe vurdum
Önce babasını aradım.durum bu dedim.evden çıkmak istiyorum.7000 kusur para istedi.uzlasmadi.mahkemeye veririm alırım dedi.
Emlakcuyu aradım.acmadi.sonra açtı.bagirarak konuştum.o onları savundu.o sizin kardeşimiz vs dedi.
Midem bulandı kizlar.ev iyi evin konumu iyi ama çevre varoş ev sahibi böyle.
Uzlaşma yoluna gittim.cok da masraf ettim artı mahkeme masrafı diyor.isime de gelmedi.
Babası evdeki tüm tamiratları yapmış.emlakciya dedim burada oturacaksam bir kilidi degistirecem.iki benimle bu tarz diyaloglara görülmeyecek.3.banka hesap numarası verecekler.kimse ile muhatap olmayacağım
Siz olsanız napaarsiniz.ne biçim.insanlarmis
Hemen bir avukatla görüşün.

Öğrenci evi mi?
Eşyalı mı tuttunuz evi?

kilidi değiştirin,zorunlu olmadıkça muhattab olmayın son olarak çamaşır makinasını bir posta 90 derece boş çalıştırın..

X