- Konu Sahibi Beyazlale144
Ne zaman psikoterapiye başlıyorsun ManolyaKiZlar 1650 lira yansın.kira kapora emlak komisyonu.onemli olan akıl sağlığını.ben bu evden cikicam.mahkemeye veriyorsa versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman psikoterapiye başlıyorsun ManolyaKiZlar 1650 lira yansın.kira kapora emlak komisyonu.onemli olan akıl sağlığını.ben bu evden cikicam.mahkemeye veriyorsa versin
Boşanma davası sürecinde eşle iliski
Saçma biliyorum.bosanma şartlarını kabul etti.p.tesi avukata gidecektik.ben bu sabah ağlayarak kapısına dayandım kocamın.sarildi.sakinlestim. Akşam yanına yine gittim kocamin yanina.sohbet iyiydi.is kocamla cinsel birlikteliğe kadar geldi.kendime engel olamadım.korunmuyorum da.prezervatif...www.kadinlarkulubu.com
Buyurunuz bu farklı nicklerden biriyle açtığı konu. Pek çok farklı nicki var.
Aslında direkt belli oluyor. Çünkü hep konuları aynı . Ev , para ve eşi.Siz bu farklı nickleri nasıl anlıyorsunuz ya
Kadın hasta olmuş doktora gitmiyor. Para gidecek diye.Ne zaman psikoterapiye başlıyorsun Manolya
Şu an oturdum cidden hesap yaptım rastgele bir siteden çünkü mantıklı hareket etmiyorsun
36 ay vadeli 20.000 ihtiyaç kredisine baktım ayda ödemesi 900 lira
20.000 fazla bile ama gerekli gereksiz sıfırdan döşersin evini
Nafakayla birlikte neredeyse 5000 lira alıyorsun, çok rahat evini geçindirirsin
Ama sen kolaycılığa alışmışsın, kocanla olmak istiyorsun bir şeyleri birileri halletsin istiyorsun.
Eskiden bir okyanus vardı.
Elli defa kocasıyla boşanıp evlenen.
Fredinin kabusu gibi elli çeşit nick alıp alıp baştan anlatıyor.
Tabi biz biliyoruz artık kendisini.
İlkbaharı bekliyorum vardı bilir misin bilmem.
Babası kocasını dövdü diye kendi babasına demedigini bırakmamıştı.
bu nedir böyle muhittin bitti bir de oğlu başladı. böyle iş mi olur şaka gibi.Dün çamaşır makinasını bana indireceklerdi.anahtar onlardaydi.kapiyi ev sahibinin oğlu açtı.20- 22 yaşlarında.ben Muhittin beyin oğluyum.istanbulda ünv okuyorum dedi.hic oralı olmadım.sizin makinaya birkaç çamaşırını atmıştım alabilir miyim dedi.eve girmesin diye sepeti verin ben alırım dedim.yok ben iç çamaşırlarımi atmıştım deyince ya ne garip benim evimde nasıl yikarsin.dun makina inmeden yikasaydin ya dedim.sonra da çıktıktan sonra kapıyı sertçe vurdum
Önce babasını aradım.durum bu dedim.evden çıkmak istiyorum.7000 kusur para istedi.uzlasmadi.mahkemeye veririm alırım dedi.
Emlakcuyu aradım.acmadi.sonra açtı.bagirarak konuştum.o onları savundu.o sizin kardeşimiz vs dedi.
Midem bulandı kizlar.ev iyi evin konumu iyi ama çevre varoş ev sahibi böyle.
Uzlaşma yoluna gittim.cok da masraf ettim artı mahkeme masrafı diyor.isime de gelmedi.
Babası evdeki tüm tamiratları yapmış.emlakciya dedim burada oturacaksam bir kilidi degistirecem.iki benimle bu tarz diyaloglara görülmeyecek.3.banka hesap numarası verecekler.kimse ile muhatap olmayacağım
Siz olsanız napaarsiniz.ne biçim.insanlarmis
niye kredi çeksin?
bankada ki parasına kıysın bir zahmet...
Evet :)pekı okyanusla sarı manolya aynı kısıler mı :)
Evet :)
Canım ben ona sormuştum bir mesajımda evet demiştideğil :)
okyanus aynı adamla 3 kere boşanıp evlenen.
Hemen bir avukatla görüşün.Dün çamaşır makinasını bana indireceklerdi.anahtar onlardaydi.kapiyi ev sahibinin oğlu açtı.20- 22 yaşlarında.ben Muhittin beyin oğluyum.istanbulda ünv okuyorum dedi.hic oralı olmadım.sizin makinaya birkaç çamaşırını atmıştım alabilir miyim dedi.eve girmesin diye sepeti verin ben alırım dedim.yok ben iç çamaşırlarımi atmıştım deyince ya ne garip benim evimde nasıl yikarsin.dun makina inmeden yikasaydin ya dedim.sonra da çıktıktan sonra kapıyı sertçe vurdum
Önce babasını aradım.durum bu dedim.evden çıkmak istiyorum.7000 kusur para istedi.uzlasmadi.mahkemeye veririm alırım dedi.
Emlakcuyu aradım.acmadi.sonra açtı.bagirarak konuştum.o onları savundu.o sizin kardeşimiz vs dedi.
Midem bulandı kizlar.ev iyi evin konumu iyi ama çevre varoş ev sahibi böyle.
Uzlaşma yoluna gittim.cok da masraf ettim artı mahkeme masrafı diyor.isime de gelmedi.
Babası evdeki tüm tamiratları yapmış.emlakciya dedim burada oturacaksam bir kilidi degistirecem.iki benimle bu tarz diyaloglara görülmeyecek.3.banka hesap numarası verecekler.kimse ile muhatap olmayacağım
Siz olsanız napaarsiniz.ne biçim.insanlarmis