Ev sahibinin amaci ne

İyi komşuluk ilişkileri güzeldir de, bu artık saçma sapan bir hal almış. komşuluğun da, samimiyetin de seviyeli olanı muteber. Taşınma fikri isabet olmuş.

Simdi bu yasima kadar bn kimseyle komsuluk yapmadim meraba meraba sadece o.ama kadini bi gorsen taramali tufek gibi eltisinden tut kv kv tut kayni cocuklari surekli konusuyor ister istemez sohbet oluyo busefer
ne alaka babamın oğlum değil safmısınız cahılmısınız? kapısını kim acık bırakır fake konu be

ne kadar saçma sapan bir ev sahibi kiracı ilişkisi olmuş bence çok mantıksız.Taşınmak şahane karar tebrik ederim.

Çocuğunuz varmış zaten nerde oturursaniz oturun kapıyı kilitleyin unutuyorum diye bir lüks yok malasef cocuk bu cikar gider, uykudan kalkar gider allah korusun.

Çocuğunuz varmış zaten nerde oturursaniz oturun kapıyı kilitleyin unutuyorum diye bir lüks yok malasef cocuk bu cikar gider, uykudan kalkar gider allah korusun.
Cocugum daha 3 aylik gidemez biyere.unutmaktan cok dis kapi terasa aciliyo bnmde surekli terasta isim oluyo devamli cikip giriyorum iceri

kızının eşinizden hoşlandığı izlenimi aldım yani kaç yaşlarında bilmiyorum ama ciddi bişey de değil farklı bişey olsun istiyor gibi davranıyor geldi günahı boynuna.farklı bir niyet desem diyemiyorum.mesafe koyun hatta eşim buradayken gelmeyin diyin.bize de dayımın çocuğu geliyordu arada eşim olmayınca geliyordu kötü bir niyeti olmamasına rağmen eşim ona ben yokken gelmeyin lütfen demişti.siz de böyle uyarın.

Bugum tasiniyorz zaten cnm isteselerde okadar sık gelemzler artik

Bu ne be
Annen baban olsa bu kadar müdahale edemez senin evine
Çok saçma bi durum acilen taşın

İyi hadi taşınıyomuşsun köye gidiyorum arada orda bile millet anahtarı dışta bırakır ama kimse kimsenin kapısını açıp girmez aklından zoru olmayınca ama başıma geldi kvde köyde yatıyısuk sobanın yanında eşimle bir kalktık başımızda bi amca adam biraz rahatsız ama kv buyur etmiş soğuk olunca sabah saat 7de 5yıl önce saçma yani dikkat et iyi değil ev onların olabilir ama sen kira ödüyosun onun ne temizlemeye hakkı var ne de izinsiz girmeye
Uzak bi yeretaşının da sürekli gelmesin mümkünse arayıp sormasınlar hayır saçma gelen kızı bekar galiba insan bekar kızını evde kadın yokken yollamaz kendi de gitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…