- 27 Nisan 2012
- 15.296
- 18.017
- 498
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
neyseki taşınıyormuşsunuz... yeni oturacağınız yerde sağlıkla huzurla mutlulukla oturmanızı dilerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tasiniyorum bugun zaten cnm :)Bu ne be
Annen baban olsa bu kadar müdahale edemez senin evine
Çok saçma bi durum acilen taşın
Ilk tasimdimiz gun kizin annesi bnm esim gece ise gidiyo die kizinin bende kalmasini istedi "bana korkarsin belki esin evde yok gece " dedi bn yok dedim.bnm ev dis kapi salona aciliyo .bi salon bide yatak odam var kizini salonda yatirip gecede esim basinin ustundnmi gecsin cok sacma daha bni tanimadan kizini bana teslim edicekti.cok tuaf bi ailelerİyi hadi taşınıyomuşsun köye gidiyorum arada orda bile millet anahtarı dışta bırakır ama kimse kimsenin kapısını açıp girmez aklından zoru olmayınca ama başıma geldi kvde köyde yatıyısuk sobanın yanında eşimle bir kalktık başımızda bi amca adam biraz rahatsız ama kv buyur etmiş soğuk olunca sabah saat 7de 5yıl önce saçma yani dikkat et iyi değil ev onların olabilir ama sen kira ödüyosun onun ne temizlemeye hakkı var ne de izinsiz girmeye
Uzak bi yeretaşının da sürekli gelmesin mümkünse arayıp sormasınlar hayır saçma gelen kızı bekar galiba insan bekar kızını evde kadın yokken yollamaz kendi de gitmez
Tesekur ederm :)neyseki taşınıyormuşsunuz... yeni oturacağınız yerde sağlıkla huzurla mutlulukla oturmanızı dilerim
haklisn bugun kurtuluyorz.aksama dogru esyalarm tasnckEv sahibinin kendi oturduğu ve evinin de kirada olduğu apartman aynıysa asla o ev tutulmamalı.Yani kiracı ev sahibiyle aynı apartmanda olmamalı.Ya gelip gitmek istiyorlar ya da sürekli göz hapsi gibi takip ediyorlar insanı.Bekar evlerimden ilki öyleydi , 1 yıl zor dayandım ev sahibine.
Taşınmanız çok iyi olmuş şahsen iki kızım var asla akraba bile olsa bensiz bırakmam tek bırakacağım kişi annem allah aşkına neler duyuyoruz kadın ne düşünüyo da yapıyo anlamadım korkarsan ara desinIlk tasimdimiz gun kizin annesi bnm esim gece ise gidiyo die kizinin bende kalmasini istedi "bana korkarsin belki esin evde yok gece " dedi bn yok dedim.bnm ev dis kapi salona aciliyo .bi salon bide yatak odam var kizini salonda yatirip gecede esim basinin ustundnmi gecsin cok sacma daha bni tanimadan kizini bana teslim edicekti.cok tuaf bi aileler
Ne kadar çirkin bir düşünce tarzı var.Oyle.bizden sonra buraya bi kiraci gircek.bana dioku ben birakmicam eve erkek alsinlar :) giricek kiracida "anne kiz" sadecee ve odu kopuyo kocasina bakacagini dusunuyo istemiyo o kiraciyi ama esi verdi bile evi onlara
Tabikide hakli cikarmaz ama wc kapisini bile kilitleyen bana ev kapisini kilitlemeyi unutmak normal gelmiyor ustelik boyle bir ev sahibi varken.Var da kapi celik distan acilmayan kapilarda icat edildi ama benimko oyyle degil tahtadan distanda aciliyo insanlik hali uniyorum kilitlemeyi bu yine ev sahibimi hakli cikarmazki kapim acikta olsa ben mutfaktayken eve giremez
Bnm kapı kolu dısardanda vardı ve kapı terasa acılıyodu bnm sürekli terasta ısom oluyordu ve unutmam çok normal.zaten taşındık kurtulduktan kadındanTabikide hakli cikarmaz ama wc kapisini bile kilitleyen bana ev kapisini kilitlemeyi unutmak normal gelmiyor ustelik boyle bir ev sahibi varken.