Selam. Kadinlar gununuz mutlu olsun der satirlarma baslarim.
Ev sahibim bana esime karsi haddinden fazla iyiler. Seviyorum onlari yanliz bunu dusunmekten kendimi alıkoyamiyorim aklima hersey geliyo bilmiyorum gunahta almak istemiyorum.6 ay oluyo bigun olsun ne ben nede onlar birbirimizin kalbini kirmadik altli ustlu oturuyoruz.neyse konuya giriyorum.ben ev sahibinin adi x olsun.yanyana olduguzda x abla ben gezmeye cikiyorum dedigimde 1 kac saat geciyo ben cikmaktan vazgeciyorum bi bakiyorum kapiya gelmis aa karpuz gitmedinmi dio bu surekli devam ediyor.ve misafirim geldiginde onlarla oturuyo onlarla kalkiyor.esim gece isten geliyor 00.30.x abla esim geldiginde bile kalkmiyor .x ablanin kizi surekli esimle ilgili bana sorular soruyor.sonra eve gidip diger kardeslerine anlatiyor o diger kardeslerde bana soyluyor.x ablanin kizi baslarda bana gidip geldiginde basini orterdi sonradan saclarini acip suslu puslu gelmeye basladi :))) esim izin gunlerinde bizim eve ayni gun icinde 10 kez gelip gidiyo surekli bisiler istiyo .x abla.benim kapim disardanda kolu var acildigi icin kapiyi tiklatip direk iceri daliyor cok kiziyodum ona soylemesemde surat ifademle onunla ilgilenmeyip telfnla konusmakla belli ediyodum.daha iki gun once birinden bahsetti bnde " x abla insanin evinin icinde herturlu ozeli olur vs vs die " soyledim anlasin die ama yok bugun yine aynisini yapti.bigun telefnla konusurken mutfaktaydim bi baktim x abla yine iceri dalmis ben sok ben iptal.camasirlarimi toplarlar ben evde yokken esime teslim ederler sonra terasimi kizi gelir temizler yine ben evde yokken esim evdeyken.hani ben evdeyken yapsa belki anlicam bna yardim ediyodur dicem .ki yardima ihtiyacim yol cocugumada bakarim temizlimide yaparim temiz terasida ne die temizler ve neden temizler anlamiyorum.aklima geldikce "off sacmalama karpuz"diodum az once yine hoslanmadigim sey olunca sizinle paylasmak istedim.buarada yarin tasiniyorum.