- 7 Ağustos 2017
- 9.923
- 36.748
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Vala bebekim hep unutuyorumKapıyı içerden kitle kuzum. Biraz yüz göz olunmuş malesef. Bizim annemin ğst komşusu gibi :) zırt pırt annemdeker bi yatmaya evlerine gidiyorlar :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vala bebekim hep unutuyorumKapıyı içerden kitle kuzum. Biraz yüz göz olunmuş malesef. Bizim annemin ğst komşusu gibi :) zırt pırt annemdeker bi yatmaya evlerine gidiyorlar :))
Bnde normalde komsuluk yapan biri degilim ev sahibi cok giriskenKimseden iyilik miyilik istemem. Komsum bile yok gelip gitmem. Ust kattaki benden yasca bayyya buyuk kadin beni kac kere kahveye cagirdi. Esim isten gelirken gorup esime soylemis gelsin filan diye hiç işim olmaz kimseyle. Bizim zaten arkadaslarimiz var. Olmasa bile komsuluk yapmazdim gerci.
Kaynimla eltim de kiradaydi. Onlar da sizin gibi ev sahibinin kizi, karisi evden cikmazmis, biz pek gelip gitmiyorduk duyuyordum sadece. Bir defa oturmaya gitmistik kaynimlara ev sahibinin kizi resmen külot gibi sortla gelmisti ve bacaklarini yaya yaya oturuyordu. Şort giyen bir insanim disarda ama onun giydigi şortla sokaga bile cikilmaz oyle soyliyim. Kalktik eve gelmistik.
Sonra tasindilar.
Aynen bana dioko ver camasirlarini asiyim yok diom israr ediyo. Ya ben esimle kendi donumi asarken bile sakliyorum kimse gormesin die bunlar ver ben asiyim dio :)Ay valla evliya sabrı varmış sizde.
Okurken daraldım,fenalaştim burda.
Farkındaysanız süslenip püslenip gelen kızdan ziyade eve zırt pırt girmelerine teras yıkamalarına,camasır katlamalarına takildım. Benim camaşırımı,amiyane olacak ama donumu atletimi niye katlasın ya.
Ne alaka?
Evime niye girsin kafasına göre? Belki kocamla oynaşıyorum içerde,belki misafirim var.
Ay kiracıyı uyarsaydınız keşke ya,yazık insanlar masraf edip taşınacak başlarına gelecekten habersiz.
Bnde anlamadim amaclariniTaşınmak isabetli bir karar olmuş yoksa böyle iş mi olur? Nasıl bir aile amaçları ne belli değil
malesef :)Bende komşu sevmeyenlerdenim. Şükür arkadaşlarım yetiyor. Sınırını bilen insan az maalesef.
hoc samimiyetim olmayan komsuylada geldi :) senin degiminle yabanciiç çamaşırlarınzı mı toplar? şaka mısınız yahu temelli evin ortasını delin bi de merdiven dikin rahat inip çıksınlar. nasıl ub kadar sınırsız ilişkiler çizebiliyosunuz aklım almıyor. koyun mesafeyi. kapıya da bi çözüm bulun. ev sahibi giriyosa demek ki yarın bi gün tanımadığınız bi yabancı da açar girer. pes valla.
hoc samimiyetim olmayan komsuylada geldi :) senin degiminle yabanci
Konunu sonuna yazdim zaten canim yarib tasiniyorruz :)ev kendilerinin sanıyolar heralde. ayırın kapıları. böyle ömür geçmez. gerekirse taşının.
Konunu sonuna yazdim zaten canim yarib tasiniyorruz :)
O mantikli yi sona sakladimki taslanmiyim diegörmemişim. konu içinde okuduğum en mantıklı şey.
Laf arasinda soyledim ama ertesi gun anlamamis olacakki yine aynisini yapto :)Bence siz kapıları söküp perde takın. Bu ne yahu?
Siz daha önce hiç garipsemediniz mi çat kapı gelmeleri de sadece telefonda konuşur numarası yapıp surat yaptınız?
Benim babam bile bekarken odamıza çat kapı girmezdi.
Mahremiyet duygunuz hiç gelişmemiş ve aynı tip komşulara denk gelmişsiniz.
İlk olayda "başkalarının evine bu şekilde girilmez ayıp ev hali ben hoşlanmıyorum" bu demeniz lazımdı net bir şekilde.
Ve kilidi de uygun hale getirmek gerekli idi..
Var da kapi celik distan acilmayan kapilarda icat edildi ama benimko oyyle degil tahtadan distanda aciliyo insanlik hali uniyorum kilitlemeyi bu yine ev sahibimi hakli cikarmazki kapim acikta olsa ben mutfaktayken eve giremezSaka gibisiniz anahtar icat edildi haberiniz var umarım.
Yok evimizde degil kapidan camasiri teslim edip gidiyoNe munasebet ya ben yokum esim evde ve komsumun kizi evimizde??
Laf arasinda soyledim ama ertesi gun anlamamis olacakki yine aynisini yapto :)
Haklısın. Gerekirse taşın. Bunların niyeti iyi değil.Selam. Kadinlar gununuz mutlu olsun der satirlarma baslarim.
Ev sahibim bana esime karsi haddinden fazla iyiler. Seviyorum onlari yanliz bunu dusunmekten kendimi alıkoyamiyorim aklima hersey geliyo bilmiyorum gunahta almak istemiyorum.6 ay oluyo bigun olsun ne ben nede onlar birbirimizin kalbini kirmadik altli ustlu oturuyoruz.neyse konuya giriyorum.ben ev sahibinin adi x olsun.yanyana olduguzda x abla ben gezmeye cikiyorum dedigimde 1 kac saat geciyo ben cikmaktan vazgeciyorum bi bakiyorum kapiya gelmis aa karpuz gitmedinmi dio bu surekli devam ediyor.ve misafirim geldiginde onlarla oturuyo onlarla kalkiyor.esim gece isten geliyor 00.30.x abla esim geldiginde bile kalkmiyor .x ablanin kizi surekli esimle ilgili bana sorular soruyor.sonra eve gidip diger kardeslerine anlatiyor o diger kardeslerde bana soyluyor.x ablanin kizi baslarda bana gidip geldiginde basini orterdi sonradan saclarini acip suslu puslu gelmeye basladi :))) esim izin gunlerinde bizim eve ayni gun icinde 10 kez gelip gidiyo surekli bisiler istiyo .x abla.benim kapim disardanda kolu var acildigi icin kapiyi tiklatip direk iceri daliyor cok kiziyodum ona soylemesemde surat ifademle onunla ilgilenmeyip telfnla konusmakla belli ediyodum.daha iki gun once birinden bahsetti bnde " x abla insanin evinin icinde herturlu ozeli olur vs vs die " soyledim anlasin die ama yok bugun yine aynisini yapti.bigun telefnla konusurken mutfaktaydim bi baktim x abla yine iceri dalmis ben sok ben iptal.camasirlarimi toplarlar ben evde yokken esime teslim ederler sonra terasimi kizi gelir temizler yine ben evde yokken esim evdeyken.hani ben evdeyken yapsa belki anlicam bna yardim ediyodur dicem .ki yardima ihtiyacim yol cocugumada bakarim temizlimide yaparim temiz terasida ne die temizler ve neden temizler anlamiyorum.aklima geldikce "off sacmalama karpuz"diodum az once yine hoslanmadigim sey olunca sizinle paylasmak istedim.buarada yarin tasiniyorum.