- 3 Ağustos 2016
- 735
- 434
- 53
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Çok sevindim canım hayırlı olsunYarin tasiniyoz canikim :)
Evin dis kapisi terasa aciliyo bnde sık terasa gidip iceri geliyrum sorada unuyorum kilitlemeyiBoyle terbiyesizlige nasil tahummul etmissiniz. Nasil her istediklerinde eve gelebiliyorlar.kapinizi kitleseydiniz ..
Bn onlari gercktm cozemedim niyetleriniHaklısın. Gerekirse taşın. Bunların niyeti iyi değil.
Ben cok uzaga tasiniyorum 1 saat yolvar aramizda ama bna dediki bn gelirim sana srn bnm bacim gibisin :)))Çok gereksiz samimiyetler.Kendi ailen olsa bile olmaz.Kaldı ki elalem yani.Çat diye eve dalmak,eşin evde yalnızken gelmek nedir Allah aşkına.Inşallah uzağa taşınıyorsunuzdur.Yakınsa bile çok yüzleme.Cesaret edemesinler gelip gitmeye.
Tabi 15.20 gun once soyledim bisi diyemez cunku tasinicamiz evde esim orda calisicakTasinacaginizi soylediniz mi peki ev sahibine? Tepkisi ne oldu? Bence bir sonraki eviniz mumkumse ev sahibin yakinda olmadığı ,daha rahat olacaginiz bir yer olsun.
Bnm kizginligim ani cunku 1 saat geciyo buyuk ihtimalle morelim bozuk die dusuniyodr :)Kapıyı açıp girmek neymiş öyle ya :/ siz resmen beraber yaşıyormuşsunuz. Taşınmanız çok isabetli olmuş. Siz mesafeli oldugunuzu, ev sahibinin çok girişken oldugunu soylemişsiniz ama hayır, bence gerçekten mesafeli olsanız bu şekilde rahat olamazlar. İstedikleri kadar ev sahibi olsunlar böyle bir hakları yok. Gerçekten kızdıgınızı görmüş olsalardı artık çekinirlerdi. Hatta soğuk davranırlardı bu duygu yüzünden. İşte o zaman ben mesafemi koydum uyarımı yaptım diyebilirdiniz.
Kndi gelicm sana dedi bile:)))Yakınına da taşınma taşındığın eve de cagirma bir daha da muhattap olma
Tsk ederim :))Çok sevindim canım hayırlı olsun
Ha bende terasi temizliyo deyince bildigin evin isini yapiyo siz yokken sandim.Yok evimizde degil kapidan camasiri teslim edip gidiyo
Valla siz de tuhafsınız bu kadar laçkalık karşısında sadece surat mı astınız anlasın diye? Evime kapıyı çalmadan girse biri anında kovarım.Selam. Kadinlar gununuz mutlu olsun der satirlarma baslarim.
Ev sahibim bana esime karsi haddinden fazla iyiler. Seviyorum onlari yanliz bunu dusunmekten kendimi alıkoyamiyorim aklima hersey geliyo bilmiyorum gunahta almak istemiyorum.6 ay oluyo bigun olsun ne ben nede onlar birbirimizin kalbini kirmadik altli ustlu oturuyoruz.neyse konuya giriyorum.ben ev sahibinin adi x olsun.yanyana olduguzda x abla ben gezmeye cikiyorum dedigimde 1 kac saat geciyo ben cikmaktan vazgeciyorum bi bakiyorum kapiya gelmis aa karpuz gitmedinmi dio bu surekli devam ediyor.ve misafirim geldiginde onlarla oturuyo onlarla kalkiyor.esim gece isten geliyor 00.30.x abla esim geldiginde bile kalkmiyor .x ablanin kizi surekli esimle ilgili bana sorular soruyor.sonra eve gidip diger kardeslerine anlatiyor o diger kardeslerde bana soyluyor.x ablanin kizi baslarda bana gidip geldiginde basini orterdi sonradan saclarini acip suslu puslu gelmeye basladi :))) esim izin gunlerinde bizim eve ayni gun icinde 10 kez gelip gidiyo surekli bisiler istiyo .x abla.benim kapim disardanda kolu var acildigi icin kapiyi tiklatip direk iceri daliyor cok kiziyodum ona soylemesemde surat ifademle onunla ilgilenmeyip telfnla konusmakla belli ediyodum.daha iki gun once birinden bahsetti bnde " x abla insanin evinin icinde herturlu ozeli olur vs vs die " soyledim anlasin die ama yok bugun yine aynisini yapti.bigun telefnla konusurken mutfaktaydim bi baktim x abla yine iceri dalmis ben sok ben iptal.camasirlarimi toplarlar ben evde yokken esime teslim ederler sonra terasimi kizi gelir temizler yine ben evde yokken esim evdeyken.hani ben evdeyken yapsa belki anlicam bna yardim ediyodur dicem .ki yardima ihtiyacim yol cocugumada bakarim temizlimide yaparim temiz terasida ne die temizler ve neden temizler anlamiyorum.aklima geldikce "off sacmalama karpuz"diodum az once yine hoslanmadigim sey olunca sizinle paylasmak istedim.buarada yarin tasiniyorum.
Ben evime dusmanim gelse kovmam.tepki veririm ama kovamamValla siz de tuhafsınız bu kadar laçkalık karşısında sadece surat mı astınız anlasın diye? Evime kapıyı çalmadan girse biri anında kovarım.
Kiskanc biri degilim bn suslensede pek ciddiye almiyorum bu bahsetgim kiz daha 16 yasinda nolabilrki :)) bnde o yaslardayken kendimden buyuklere hayranlik duyardim.abi derdim ama yinede asikmi hayranlikmi hoslantimi adini sen koy iste :)) bn kizdan cok annesine takildim aslinda.kizda annesi gibi pat die kapiyo tiklar ben kapiyi acmadan direk iceri dalar.hani insanin evinde her ozeli oluyo.belki kocamla belki agda yapiyorumdir herturli sey olabilir ama oyle yapmalarina cok kiziyorum neyseki yarin tasiniyorumHa bende terasi temizliyo deyince bildigin evin isini yapiyo siz yokken sandim.
Siz yinede guvenmeyin hele hele suslenip gelmesi gozle gorulur sekildeyse cok pis huylanirim boyle seylerden. Uzak dursunlar aman.
Siz sabırlıymışsınız :) benim sinirim de saman alevi gibidir ama bu gibi bir durumda tepkim sabit olur sanırım. Ne kadar uzaga tasınıyorsunuzBnm kizginligim ani cunku 1 saat geciyo buyuk ihtimalle morelim bozuk die dusuniyodr :)
1 saat uzakliga canim :)) ama daha bugin bile bana dediki ben gelirim sana sen benim bacim gibisin dedi :)) hastane bize yakinya her hastaneye gittigndr gelir artik .yinede hergun gelmesnden iyidr yaSiz sabırlıymışsınız :) benim sinirim de saman alevi gibidir ama bu gibi bir durumda tepkim sabit olur sanırım. Ne kadar uzaga tasınıyorsunuz
Yani benim aklimda o geliyor ama sacmala die kendimi avutuyorum aman beyendirsin kndini :)) 16 yasinda daha pek ciddiye almiyorum onuMadem tasiniyorsunuz bişey yazmama gerek yok ama acaipler siz yokken kocanız varken kızlarının saçını açıp makyaj yapıp ortalığa atmalarıda acaip sanki kocanizi beğenmişler kendilerini beğendirme derdine düşmüşler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?