- 14 Ağustos 2018
- 19.233
- 72.080
- Konu Sahibi Mavikelebenk
Satarsan sat biz yeni ev sahibiyle devam ederiz de kapat. Muhatap olma telefonda. Her şey yazılı olsun aranızda geçen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evi satmak depremden iki gün sonra akşına gel ben buna şaşırıyorumTadilat için çıkarabilir. Evin elini ayağını toparlamak için tadilat yaptırıp değerini arttırıp satabilir. Her zaman bahane olmayabilir. Ben de çıkardım ve boyası, çıtaları, tadilatları, ters tavanı, dekoru derken bayağı sürdü. Sonra da sattım zaten. Ayrıca hiçbir ev arayan içinde kiracılı ev istemiyor, bu bir gerçek ne yazık ki. Çoğu da kiracıdan illâllah edip ev satmak istiyor. Evin satılmasına büyük bir ayak bağı. Satmazsa zaten hakkınızı ararsınız.
5500 lirayı da kabul etsin bi zahmet. isterse satabilir evi. gerçekten satarsa durum sizin aleyhinize olur çünkü sürekli kiralar artıyor. bu devirde kiracı olmak da ev almak da çok zor. sonuçta satacaksa, satın alan da çıkmanızı isteyebilir. her halükarda kiralar artacağı için bu işte inatlaşmak kar olur mu kestiremiyorum açıkçası. iyi düşünüp taşınmak lazım.5 aydır eşimle beraber oturuyoruz ama mayıs 2022 de kiralamıştı eşim. 2700 şuan
şuan 2700 ve çıkarsak en düşük 8 9 bin olcakSatarsa satsın siz çıkmayın. Yeni ev sahiplerinizle yeni bi kontrat yaparsınız veya kendileri oturacaksa size bir süre verir çıkmanız için.
Sakın şimdi bir yere taşınmayın. Kiranız ne kadar şu an ?
evet evde ağır tadilatlık bir durum yok eve bilirkişi geliyormuş bunun için zaten5500 lirayı da kabul etsin bi zahmet. isterse satabilir evi. gerçekten satarsa durum sizin aleyhinize olur çünkü sürekli kiralar artıyor. bu devirde kiracı olmak da ev almak da çok zor. sonuçta satacaksa, satın alan da çıkmanızı isteyebilir. her halükarda kiralar artacağı için bu işte inatlaşmak kar olur mu kestiremiyorum açıkçası. iyi düşünüp taşınmak lazım.
ayrıca tadilat için evde tahliye isteyebilir ev sahibi. tabii onun da şartları var.
Arazisi var mı acaba müstakil bir ev falan mı yaptıracak dairesini satıp? Depremden sonra imkânı olan müstakil ev yaptırma derdine düştü bir deevi satmak depremden iki gün sonra akşına gel ben buna şaşırıyorum
sitede oturuyoruz ve evin içinde ağır tadilatlık hiç bi durum yok sadece banyo varArazisi var mı acaba müstakil bir ev falan mı yaptıracak dairesini satıp? Depremden sonra imkânı olan müstakil ev yaptırma derdine düştü bir de
Zam yapmak gibi bir mecburiyetinde yok,sakın ha sakın oyunlarına gelmeyin.Çakala bak sen,hukuki haklarımızı donuna kadar kullanacağız deyin.Zaten sizi çıkaramaz,her türlü haklısınız.çıkana kadar zammı yüzde kaç olarak yapalım dün yüzde yğz dedim onu bile küçük görüyo. madem mahkemelik olcaz bari yasal oranda yapalım zammı
o şekilde değil, ev sahibi evin içini yenileyeceğini söyleyebilir. değiştireceğini vs söyleyebilir. tabii bunları da proje bazlı ispatlaması lazım. mutfak dolaplarını, camları, parkeleri, banyoyu tadilata sokacağım deyip tahliye isteyebiliyor.evet evde ağır tadilatlık bir durum yok eve bilirkişi geliyormuş bunun için zaten
Aynen katılıyorum. Banyo tadilatı şart ise ve alt komşunun mülküne zarar veriyorsa içinde kiracı varken de yapabilir. Bence 100% zamlı hali bile içine sinmedi ev sahibinin kiracıyı çıkartıp belki de 10 bine verme peşindeZam yapmak gibi bir mecburiyetinde yok,sakın ha sakın oyunlarına gelmeyin.Çakala bak sen,hukuki haklarımızı donuna kadar kullanacağız deyin.Zaten sizi çıkaramaz,her türlü haklısınız.
Yoo hayır öyle bir şey yok. Sadece zorunlu bir tadilatsa kiracı varken yaptırabilir. Onun dışında kiracı rıza vermedikçe yaptıramaz. Zorunlu tadilatı da zaten yaptırmışlar. Ben evi yenileceğim çık demek gibi bir şansları yok. Zaten evi yenilediğinde de kiracının sözleşmesi sona ermiyor. Yani bu bir tahliye sebebi değilo şekilde değil, ev sahibi evin içini yenileyeceğini söyleyebilir. değiştireceğini vs söyleyebilir. tabii bunları da proje bazlı ispatlaması lazım. mutfak dolaplarını, camları, parkeleri, banyoyu tadilata sokacağım deyip tahliye isteyebiliyor.
evet ama bu şekilde dahi evde oturabilmesine karar verebiliyormuş bilirkişio şekilde değil, ev sahibi evin içini yenileyeceğini söyleyebilir. değiştireceğini vs söyleyebilir. tabii bunları da proje bazlı ispatlaması lazım. mutfak dolaplarını, camları, parkeleri, banyoyu tadilata sokacağım deyip tahliye isteyebiliyor.
Çok var bunlardan ve istedikleri gibi at koşturuyorlar çünkü insanlar artık ev bulma konusunda muhtaç hale geldi.Hukuken çıkaramaz ve zam yapamaz zaten,kiracının elinde kontratı var sonuçta.Satarsa da yeni ev sahibi ihtar çeker ya da anlaşırlar kirada.Adam tamamen blöf yapıyor.Bunlara artık birinin dur demesi gerekiyor.Aynen katılıyorum. Banyo tadilatı şart ise ve alt komşunun mülküne zarar veriyorsa içinde kiracı varken de yapabilir. Bence 100% zamlı hali bile içine sinmedi ev sahibinin kiracıyı çıkartıp belki de 10 bine verme peşinde
aynen öyle evin içi öyle yıkık dökük değil ki zaten. banyoda ufak bir sorun var ki o bile acele değilYol hayır öyle bir şey yok. Sadece zorunlu bir tadilatsa kiracı varken yaptırabilir. Onun dışında kiracı rıza vermedikçe yaptıramaz. Zorunlu tadilatı da zaten yaptırmışlar. Ben evi yenileceğim çık demek gibi bir şansları yok. Zaten evi yenilediğinde de kiracının sözleşmesi sona ermiyor.
ben ilk defa kirada oturuyorum hiç bir şey bilmiyodum ta ki bugüne kadar. akşama ağzının payını vermek için sabırsızlanıyorum. dün yüzde yüz zam yapalım dedim inanılır gibi değilÇok var bunlardan ve istedikleri gibi at koşturuyorlar çünkü insanlar artık ev bulma konusunda muhtaç hale geldi.Hukuken çıkaramaz ve zam yapamaz zaten,kiracının elinde kontratı var sonuçta.Satarsa da yeni ev sahibi ihtar çeker ya da anlaşırlar kirada.Adam tamamen blöf yapıyor.Bunlara artık birinin dur demesi gerekiyor.
arkadaşım evi satmadan önce ciddi yıkım gerektiren bir tadilat sebebiyle evi boşalttırdı. evi genişletmek, tesisatı komple değiştirmek gibi mimarı projeleri vardı ve boşalttırdı. tabii bu ev sahibinin öyle bir şey yapacağını düşünmüyorum o ayrı.Yoo hayır öyle bir şey yok. Sadece zorunlu bir tadilatsa kiracı varken yaptırabilir. Onun dışında kiracı rıza vermedikçe yaptıramaz. Zorunlu tadilatı da zaten yaptırmışlar. Ben evi yenileceğim çık demek gibi bir şansları yok. Zaten evi yenilediğinde de kiracının sözleşmesi sona ermiyor. Yani bu bir tahliye sebebi değil