• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev sahibimden çok şikayetçiyim ne yapacağımı bilmiyorum

Merhaba Sevgili KK üyeleri,

Yaklaşık 3 ay oldu yeni evime taşınalı fakat ev sahibimden aşırı derecede rahatsızım. 68 Yaşında dul bir kadın. Benim alt katımda yalnız yaşıyor. 3 oğlu var. Daha önce oğulları ile şuan oturduğum apartmanda oturuyormuş fakat gelinleri de benimle aynı durumdan şikayetçiymiş ki onlar da yavaştan başka yerlere taşınmışlar. Zaten bina 3 katlı. En üstte ben, 2.katta kendisi ve girişte bir kiracısı daha var. Kadın taşındığımız ilk günden beri sürekli bizimle birlikte vakit geçirmek istiyor. Vakitli vakitsiz kapımı çalıyor. Hamileyim, çalışıyorum sürekli ona gideyim sürekli bana gelmek istiyor. Hani haliyle yorgun oluyorum, misafir ağırlayacak, onu ağırlayacak durumda da olamıyorum. İşten biraz geç gelsem arıyor, nerdesin diyor. geçenlerde pazar günü öğlen 12de arıyor eşim de evde o gün zaten bi pazarı var, bugün napıyosunuz diye soruyor. hani istiyor ki onunla birşeyler yapalım. Ben çağırmadan ne kayınvalidemler ne de kendi ailem hayatta bana gelmezler. Sırf çalısıyorum yorgun oluyorum diye ama bu kadın sürekli beni bi takip altında. Sürekli gelinlerini atar bana. Yok gelmiyorlar yok buraları beğenmediler gittiler buralardan filan. Markete iniyorum ya da apartmandan yukarı çıkıyorum pat kapısını açıyor. Hani sürekli kulağı bizde. Geçenlerde 15 günlüğüne şehir dısına çıkmıştı kafam öyle bir rahattı ki anlatamam. Geldiği gün beri arıyor, benimde dışarda iişim vardı onları hallediyordum. Nerdesin dedi bana bende ne yapacaksın sen benim nerde olduğumu diyerek şakayla karışık bozdum. O da anladı terslediği, yok ben geldim de falan da filan da. Merak ettim de gelmeyince. Bende dedim biliyorum geldiğini fakat işlerim var ondan daha eve gelemedim dedim. Hani benden açıklama bekliyor. Bende biraz yumuşak yüzlüyüm o da bunu kullanıyor sanırım. geçtiğimiz hafta sonu da eşimle şehir dısına çıkmıştık, pazartesi sabah geldik ve o gün işe gitmedim. Evi toparladım falan derken sıcakladım bi duş alayım dedim. Aman Allahım ben duştayken sen gel, kapıya pat pat vur, duymuyorum diye ısrarla kapıyı çal, duyuyorum fakat kapı açacak müsaitlikte değilim sonucta duştayım. Sen duymuyorum diye vanayı kapat... bende sular kesildi sandım o ara kim ooo die bağırdım. Benim dedi, duştayım sular kesiliyor galiba dedim. Çıkınca aradım, vanayı ben kapattım banyoyu yıkıyorsun sandım diyor. Şimdi gülsem mi ağlasam mı bilemedim ama bozmadım. Sinirden elim ayağım birbirine dolaştı. Şimdi sizler söyleyin ben bu kadınla nasıl baş edeceğim. TEmmuz da kısmetse doğum yapacağım ve işi bırakacağım, akşama kadar bu kadınla nasıl baş edeceğim. Sürekli gelecek şimdi bu. Hayır millet kaynanasından şikayet eder, bu kadın bin kat yabancımken sürekli gelip gitmesi arayıp sorması beni rahatsız ediyor. Sizce ne yapabilirim, yardım edin lütfen....
Ay bu ne be madem banyoyu yıkadığını sanmış suyu niye kapatıyor deli mi ne kirayı verme isterse durumumuz yok anne kız gibi olduk idare et de büyük ihtimal oğluna şikayet eder seni ararlar durumu anlat bilerek yapıyorum aramız bozulsun diye bıktım artık de

çocuklarının birinin numarası eşimde var ama öle de ayıp olmaz mı. benim kendi kendime yol vermem lazım. Soğuk davranmam lazım :S

ya sen çok yumuşaksın ben anladım sen soğukta davranamazsın acırsın :) şimdi eskiyi hatırla o zaman sıkıldığımız sevgilimizden nasıl ayrılıyorduk eskiden yavaş yavaş soğuk davranarak aramalarını açmayarak konuşurken dinlemeyerek görüşmelere gitmeyerek. vs.vs. zamanla o da senden vazgeçecek :D :D

Evlerden ırak bendede öyle bir ev sahibi vardı.aklıma geldi sinirlerim zıpladı.benimkide aynı senin ev sahibin gibi gidilip gelinsin isterdi.gitmesem niye gelmiyonlar başlardı. evime gelir kapıyı niye kitliyorsun diye hesap sorardı.bide kapı eski tahta kapılardan.kitlemesem dışardan kolayca açılır. evimin içindeki düzene karışmaya çalışırdı.en son anneme beni kötülemiş.kızın ev düzenini hiç beğenmiyorum diye.o oldu bi daha yüz vermedim.bahanelerle evede almadım.kadın öyle bir kinlendiki bana . eşimin 15 yaşındaki erkek yeğenini hırsızlıkla suçladı.neymiş bohça içindeki çok değerli pijama takımını çalmış.gördünmü alırken hayır.nerden çıkardın onun aldığını.çalındığını farkettiği gün onlar bize gelmişmiş.ee 15 yaşındaki çocuk hırsız diyelim senin pijama takımını napsın diyorum.içinde para vardır diye düşünmüştür diyor.bildiğin sinir krizi geçirdim bağırdım çağırdım.akşamınada eşim ,yeğen ,annesi ev sahibiyle yüzleşmeye gitti.ben yukarda kaldım.yeterince sinirim bozuldu diye.sonra bi baktım polis geldi.bizimkiler çağırmış.bizi hırsızlıkla suçluyorlar diye.velhasıl polis bizi haklı buldu ve gitti.en kısa zamanda da ordan ayrıldık.ama o kadına hakkımı helal etmedim.

Kadın yüzsüz falan değil arkadaşlar.Kısacası çocukları annelerini bir nevi terketmiş. Kadın yaşlı kendi yaşıyor eee evinde bir ses istiyor, bir gürültü istiyor, tek başına ölmekten korkuyor.Çocuklarının acısını size basmış bence.Kırmayın muhakkak sizde haklısınız tabiki ama yaşlı o çocuk gibi.. Sizi kızı bellemiş belli ki.Ah yarabbim Allah kimseyi hayırsız evlatla sınamasın.

yaşlıysa yaşlı terslemekten başka çaren yok gelinleri bile bezdirmiş kaçırmış. bunu yalnızlıktan yapıyodur canı sıkılıyodur ama zaten sınırını haddini bilseydi çocuklarını kaçırmazdı yalnız kalmazdı

Ufaktan ev aramaya başlayın derim. Bu kadın insanı sinir hastası eder.
Kapıya alacaklı gibi dayanmak, vana kapatmak... Sahi nasıl yumuşak davranabildiniz bundan sonra?
Hayır yani ben mi çok sinirliyim acaba çünkü olay çıkarırdım şu halde.

Kadın yüzsüz falan değil arkadaşlar.Kısacası çocukları annelerini bir nevi terketmiş. Kadın yaşlı kendi yaşıyor eee evinde bir ses istiyor, bir gürültü istiyor, tek başına ölmekten korkuyor.Çocuklarının acısını size basmış bence.Kırmayın muhakkak sizde haklısınız tabiki ama yaşlı o çocuk gibi.. Sizi kızı bellemiş belli ki.Ah yarabbim Allah kimseyi hayırsız evlatla sınamasın.
valla kusura bakmayin anam babam beni bu kadar darlasa bile patlarim kocaman insanlariz her an hemde kiracina nerdesim deyip evine gelmekte yaslilik kisvesine sığınıp kendine hak gormekte dogru degil gelinleri cocuklarida emin olun gaklisir cunku biri surekli yalnizim diye yapissa sizin hosunuza gider mi kv 67 yasinda masallah kimseye 5 cocugu var yapıştığını gormedim bi normal degil

valla kusura bakmayin anam babam beni bu kadar darlasa bile patlarim kocaman insanlariz her an hemde kiracina nerdesim deyip evine gelmekte yaslilik kisvesine sığınıp kendine hak gormekte dogru degil gelinleri cocuklarida emin olun gaklisir cunku biri surekli yalnizim diye yapissa sizin hosunuza gider mi kv 67 yasinda masallah kimseye 5 cocugu var yapıştığını gormedim bi normal degil

diyorum ya işte akşama kadar evde tek başına kafasında kura kura bi hal oluyor. mutfakta oturuyor yerde. tv filan da açmıyor. Namaz kılıp Kuran okuyor . Dışarıya Kurana gidip geliyor ben eve gelince bana sarıyor. Eve erken gittiğim dönemlerde sırf uyuyor sansın da gelmesin diye parmaklarımın üstünde sessiz yürüdüğümü hatırlıyorum inanın. tmm yaşlı ilgi istiyor ama bunu ben karşılayamam ki

Yillar once cocuklarim kucukken bendede vardi boyle bir teyze. Ben de yeni kurtulmusum kaynnanadan. Anam dedim ben yenice rahatlamisken bide bu kadin dustu basima. En son bunun samimi oldugu baska bir komsu vardi. Biliyorum benim soylediklerimi yetistircegini. Kadina dert yanar gibi anlattim .Biktim ya dedim kaynana kesildi basima. O gunden sonra teyze yuzume bakmadi:halay::dondurma:

yaşlıysa yaşlı terslemekten başka çaren yok gelinleri bile bezdirmiş kaçırmış. bunu yalnızlıktan yapıyodur canı sıkılıyodur ama zaten sınırını haddini bilseydi çocuklarını kaçırmazdı yalnız kalmazdı

Kesinlikle ama gelinlerinden bahsederken kendini haklı gösteriyor. Ben de başlarda gelinlere kızmıstım nasıl gelinler diye ama haklılarmış sanırım..

Yillar once cocuklarim kucukken bendede vardi boyle bir teyze. Ben de yeni kurtulmusum kaynnanadan. Anam dedim ben yenice rahatlamisken bide bu kadin dustu basima. En son bunun samimi oldugu baska bir komsu vardi. Biliyorum benim soylediklerimi yetistircegini. Kadina dert yanar gibi anlattim .Biktim ya dedim kaynana kesildi basima. O gunden sonra teyze yuzume bakmadi:halay::dondurma:

en mantıkllısını yapmışsınız ama bu benim ev sahibim aynı bina içindeyiz :S hani sizdeki durum gibi olsa çoktan yol vermiştim

Aminnn aminnn ama terk edilmişliğini yalnızlığı ben her dakika gideremem ki :/ Ben 25 yaşındayım O 68. Hani kafa yapımız da uyuşmuyor. Bir insan bu kadar meraklı olmamalı, ben elim sonuçta. Yediğime içtiğime gittiğime gelenime gidenime karışmamalı. Sonucta bedava oturmuyorum o evde ben.

Vanayi kapatma kismina kadar okurken yaslidir belki iyi niyetlidir evlatlarindan görmediği yakınlığı görmüştür vs diye düşünüyordum ama bu ne yaa .Siz taşının hamile halinizle zor olur ama rahat edersiniz .

Ay bu ne be madem banyoyu yıkadığını sanmış suyu niye kapatıyor deli mi ne kirayı verme isterse durumumuz yok anne kız gibi olduk idare et de büyük ihtimal oğluna şikayet eder seni ararlar durumu anlat bilerek yapıyorum aramız bozulsun diye bıktım artık de

hahahah çok mantıklı bu :) işte kapatıyor ki onun geldiğini duyup kapıyı açayım ona

Merhaba Sevgili KK üyeleri,

Yaklaşık 3 ay oldu yeni evime taşınalı fakat ev sahibimden aşırı derecede rahatsızım. 68 Yaşında dul bir kadın. Benim alt katımda yalnız yaşıyor. 3 oğlu var. Daha önce oğulları ile şuan oturduğum apartmanda oturuyormuş fakat gelinleri de benimle aynı durumdan şikayetçiymiş ki onlar da yavaştan başka yerlere taşınmışlar. Zaten bina 3 katlı. En üstte ben, 2.katta kendisi ve girişte bir kiracısı daha var. Kadın taşındığımız ilk günden beri sürekli bizimle birlikte vakit geçirmek istiyor. Vakitli vakitsiz kapımı çalıyor. Hamileyim, çalışıyorum sürekli ona gideyim sürekli bana gelmek istiyor. Hani haliyle yorgun oluyorum, misafir ağırlayacak, onu ağırlayacak durumda da olamıyorum. İşten biraz geç gelsem arıyor, nerdesin diyor. geçenlerde pazar günü öğlen 12de arıyor eşim de evde o gün zaten bi pazarı var, bugün napıyosunuz diye soruyor. hani istiyor ki onunla birşeyler yapalım. Ben çağırmadan ne kayınvalidemler ne de kendi ailem hayatta bana gelmezler. Sırf çalısıyorum yorgun oluyorum diye ama bu kadın sürekli beni bi takip altında. Sürekli gelinlerini atar bana. Yok gelmiyorlar yok buraları beğenmediler gittiler buralardan filan. Markete iniyorum ya da apartmandan yukarı çıkıyorum pat kapısını açıyor. Hani sürekli kulağı bizde. Geçenlerde 15 günlüğüne şehir dısına çıkmıştı kafam öyle bir rahattı ki anlatamam. Geldiği gün beri arıyor, benimde dışarda iişim vardı onları hallediyordum. Nerdesin dedi bana bende ne yapacaksın sen benim nerde olduğumu diyerek şakayla karışık bozdum. O da anladı terslediği, yok ben geldim de falan da filan da. Merak ettim de gelmeyince. Bende dedim biliyorum geldiğini fakat işlerim var ondan daha eve gelemedim dedim. Hani benden açıklama bekliyor. Bende biraz yumuşak yüzlüyüm o da bunu kullanıyor sanırım. geçtiğimiz hafta sonu da eşimle şehir dısına çıkmıştık, pazartesi sabah geldik ve o gün işe gitmedim. Evi toparladım falan derken sıcakladım bi duş alayım dedim. Aman Allahım ben duştayken sen gel, kapıya pat pat vur, duymuyorum diye ısrarla kapıyı çal, duyuyorum fakat kapı açacak müsaitlikte değilim sonucta duştayım. Sen duymuyorum diye vanayı kapat... bende sular kesildi sandım o ara kim ooo die bağırdım. Benim dedi, duştayım sular kesiliyor galiba dedim. Çıkınca aradım, vanayı ben kapattım banyoyu yıkıyorsun sandım diyor. Şimdi gülsem mi ağlasam mı bilemedim ama bozmadım. Sinirden elim ayağım birbirine dolaştı. Şimdi sizler söyleyin ben bu kadınla nasıl baş edeceğim. TEmmuz da kısmetse doğum yapacağım ve işi bırakacağım, akşama kadar bu kadınla nasıl baş edeceğim. Sürekli gelecek şimdi bu. Hayır millet kaynanasından şikayet eder, bu kadın bin kat yabancımken sürekli gelip gitmesi arayıp sorması beni rahatsız ediyor. Sizce ne yapabilirim, yardım edin lütfen....
Benim eski ev sahibim senin anlattigin gibi degilde zor bi kadindi.
Neyse iyi gecindim gecindim.
Bi gun aradi evine cagirdi gittim.
Grip olmus.
Sebebi benmisim.
Ben bi odada camasir kurutuyordum. Oda bostu.
Kis tabi cam acik.
Odasi isinmamis orda yatiyordu usumus bendenmis sebep.
Ay kan beynime sicradi.
Dogal gaz yakmaz asla buz olur disarisi kar kis kiyamet sogukta oturur.
Grip olmasinin sebebi ben.
Ay dayamadim en sonunda sen dogal gazini yak dedim, benim yuzumden hastalanmadin ki dedim. Kar yagiyordu dusun hala dogal gaz yakmiyordu.
Torunuda grip olmustu.
Ondan gecti sana dedim.
Vay anam soyleyen senmisin bana neler neler valla bende agzima geleni uslubunca soyledim.
Sonra zam ayi gelmeden tasindik.
Maalesef böyle tipler laftan anlamaz.
Bi kere de zuhal topal evlilik programi yapiyordu onu asla kacirmazdi. Esi izletmemis ay kostur kostur bana gelmis ac diyor zuhal topali esim izletmiyor dedi.
E dedim diger tv de izle orda da torunum izliyor biseyler dedi.
Neyse aldim iceri naptim biliyomusun tamamen ona yavastan gicik kapmaya basladigim donemlerdi, ev temizliyordum tv umrumda degil.
Gecti bu odaya aldi kumandayi acti zuhal topalı iki dakka gecmedi ben esra erolu izliyorum dedim. Degistirdim kanali :-)
Biliyo izlemedigimi de.
Bisey diyemedi.
İzleyemiyor ya hemen evine cikti. Bende kaldigim yerden temizligime devam ettim.

Benim eski ev sahibim senin anlattigin gibi degilde zor bi kadindi.
Neyse iyi gecindim gecindim.
Bi gun aradi evine cagirdi gittim.
Grip olmus.
Sebebi benmisim.
Ben bi odada camasir kurutuyordum. Oda bostu.
Kis tabi cam acik.
Odasi isinmamis orda yatiyordu usumus bendenmis sebep.
Ay kan beynime sicradi.
Dogal gaz yakmaz asla buz olur disarisi kar kis kiyamet sogukta oturur.
Grip olmasinin sebebi ben.
Ay dayamadim en sonunda sen dogal gazini yak dedim, benim yuzumden hastalanmadin ki dedim. Kar yagiyordu dusun hala dogal gaz yakmiyordu.
Torunuda grip olmustu.
Ondan gecti sana dedim.
Vay anam soyleyen senmisin bana neler neler valla bende agzima geleni uslubunca soyledim.
Sonra zam ayi gelmeden tasindik.
Maalesef böyle tipler laftan anlamaz.
Bi kere de zuhal topal evlilik programi yapiyordu onu asla kacirmazdi. Esi izletmemis ay kostur kostur bana gelmis ac diyor zuhal topali esim iesim izletmiyor dedi.
E dedim diger tv de izle orda da torunum izliyor biseyler dedi.
Neyse aldim iceri naptim biliyomusun tamamen ona yavastan gicik kapmaya basladigim donemlerdi, ev temizliyordum bide tv umrumda degil.
Gecti bu odaya aldi kumandayi acti zuhal topalı iki dakka gecmesdi ben esra erolu izliyorum dedim. Degistirdim kanali :-)
Biliyo izlemedigimi de.
Bisey diyemedi.
İzleyemiyor ya hemen evine cikti. Bende kaldigim yerden temizligime devam ettim.

Valla ne güzel hakkını vermişssiniz, bende yavaştan çektim kendimi ama bakalım daha 3 ayda bunları yaşadıysam ilerisini düşünüp de canımı sıkmak istemiyorum ama doğumdan önce yol vermem lazım.

hahahah çok mantıklı bu :) işte kapatıyor ki onun geldiğini duyup kapıyı açayım ona
Sen dediklerimi yap keşke bana denk gelse böylesi hamileyim yemek kokusu kötü geliyor der çıkmam onun evinden yemeğimi de akşam alır eve gelirim bebeğe baktırırım çektiğim çileye değsin bari ben kaçacağıma o kaçar benden ;)

Bebeğiniz doğduğu zamanda hiç cekilmez gelen giden. Öyle zor bir sürec ki zaten uykusuz kalacaksiniz. Hatta ben kiştı istemiyordum kimseyi odada oksijen kalmiyor vs diye :KK48: o zaman doğal gaz baglanmamisti henüz.
Ne edin edin dogumdan önce kurtulun. En güzel zamanlarinizda çok mutsuz olabilirsiniz. Dogumdan sonra bu sakinlikte olmazsiniz kendinizi yersiniz

Back