• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev sahibimden çok şikayetçiyim ne yapacağımı bilmiyorum

Hem evde bebiş olacak , hem de siz bütün gün evde olacaksınız , tadından yenmez ! Hayatta rahat vermez size . Çocuğunuzu bahane etmeye başlayın doğunca . Allah korusun ' huysuz çok , zor uyutuyorum , en ufak sese uyanıyor , onla ben de uyuyorum uykusuzum ' gibi bahanelerle kapıdan geri çevirin bence. Zorla da giremeyeceği için atlatırsınız umarım.

Ayy o ne öyle ya valla sinir olurum brnce uygun dille anlatın eşim hoşlanmıyor diye banada aynısı oldu yan konşum sürekli gelmek istiyo beni çağırıyo çoluk çocuk doluyolar eve bende zile bastıklarında kapıyı açmadım eşim çok hoşlanmıyo gezmemden falan diye yalan attım mecbur öyle kurtuldum artık beni rahatsız etmiyor hele hamile olsam hiç katlanamam gene siz iyi dayanmışsınız..

eşimi de tanıyor ve çok seviyor. Zaten kaynanamla uzaktan ahbablar. hani düşünür şimdi eşimin öle biri olmadığını ya da bilmiyorum ya inanın çok çaresizim

Hem evde bebiş olacak , hem de siz bütün gün evde olacaksınız , tadından yenmez ! Hayatta rahat vermez size . Çocuğunuzu bahane etmeye başlayın doğunca . Allah korusun ' huysuz çok , zor uyutuyorum , en ufak sese uyanıyor , onla ben de uyuyorum uykusuzum ' gibi bahanelerle kapıdan geri çevirin bence. Zorla da giremeyeceği için atlatırsınız umarım.

umarım.. inşallah dediklerinizi uygulayabilirim :S

alt kattaki 17 yıllık kiracısı. Geçenlerde o şehir dısındayken bahsetti kadıncağız. Mecburiyetten burda oturuyorum yoksa 1 dk bile durmam diyor. 17 yıllık neler çektim diyor. Herşeyime karışıyor diyor. Hep yuttum diyor. O da çok şikayetçi. bunların hepsini yavaştan yapmam lazım kadına. yoksa baş edemicem bazen uykularım kaçıyor. kendi evimde rahatsızım

Eşin mi çıksa kapıya bir kaç sefer acaba? Müsait değiliz x teyze diyerek..
Sen de kapıda gördüğünde hehe deyip gec muhabbet etme..

Keşke sınırını bilse de gönül rızasıyla yalnız kadına yardım etsen ama bezdiriyor insanı..
Vana kapatmak nedir ya? Ben olsam kapıyı açıp bağırmıştım..

Kendi evinizde rahat yok size elin kadınıylamı ugrasacaksınız bence dediklerimizi uygulayın kapı çaldığında açmayın uyuyakalmısım falan hamilelikten diye haftasonu napıyosunuz derse eşimle dışarı çıkıcaz diyin ya da eşim çok yorgun bugun bende ağırlaştım dinlenicem diyin ayağını kesin yani

Eşin mi çıksa kapıya bir kaç sefer acaba? Müsait değiliz x teyze diyerek..
Sen de kapıda gördüğünde hehe deyip gec muhabbet etme..

Keşke sınırını bilse de gönül rızasıyla yalnız kadına yardım etsen ama bezdiriyor insanı..
Vana kapatmak nedir ya? Ben olsam kapıyı açıp bağırmıştım..

ahh keşke, başta öle sandım iyi davrandık eşim de bende. ama şimdi bu kadın iyi niyetimizi kullanmaya başladı inanın. istiyor ki gittiğimiz yere onu da götürelim. Vana konusuna hala sinirliyim ağzımı açıp tek kelime edemedim

Şuan taşınma durumum yok inanın, ay sonra doğum yapacağım ve malum ev fiyatları çok yüksek. Bu sebeple başka çözümler bulmam lazım. :/
O zaman açık açık konuşun. Size bu stresi yaşatmaya hakkı yok. Kimsenin kahrını çekmek zorunda değilsiniz. Eşinizi bahane edin. Rahatsız oluyor diyin. Kalbini kırmadan duzelmeyecek gibi

Kendi evinizde rahat yok size elin kadınıylamı ugrasacaksınız bence dediklerimizi uygulayın kapı çaldığında açmayın uyuyakalmısım falan hamilelikten diye haftasonu napıyosunuz derse eşimle dışarı çıkıcaz diyin ya da eşim çok yorgun bugun bende ağırlaştım dinlenicem diyin ayağını kesin yani

çoğu zaman diyorum fakat kadın inanınn tuhaf. Evde tek başına oğullarını gelinlerini düşünmekten kafayı yemiş gibi. Bi de çok meraklı. NEreye gidiyorsun nerden geliyorsun. eğer inerken kapısını çalmasam cama balkona çıkıyor inanın

çoğu zaman diyorum fakat kadın inanınn tuhaf. Evde tek başına oğullarını gelinlerini düşünmekten kafayı yemiş gibi. Bi de çok meraklı. NEreye gidiyorsun nerden geliyorsun. eğer inerken kapısını çalmasam cama balkona çıkıyor inanın
Siz kesinlikle çok yumuşak yüzlüsünüz oğlunun gelininin yapmadığını yapmak zorunda değilsiniz sorduğunda tek kelime edin dışarı, işim var gibi kestirin her gördüğünde konuşmak zorunda değilsiniz yani suratınızı asın sert olun suratsız davranın bi süre kendinizi tutun ve böyle davranın zaten anlayacak

Taşınmak en zoru en son ihtimal olmalı hamile halinizle
3 gün önce taşındım maddi-manevi çok yıpratıcı
Bu teyzeye atar giderde yapılmaz sonuçta ev sahibiniz birde vanayı kapatıcak kadar da hadsiz
İlk tatlı dille konuşun seni çok sevıyorum ama cok yorgun oluyorum ayaklarımı uzatıp dinlenmek istiyorum tarzında konusun illaki işe yarıcaktır
He baktınız yaramıyor ozaman diş göstermek gerek

açık açık
Merhaba Sevgili KK üyeleri,

Yaklaşık 3 ay oldu yeni evime taşınalı fakat ev sahibimden aşırı derecede rahatsızım. 68 Yaşında dul bir kadın. Benim alt katımda yalnız yaşıyor. 3 oğlu var. Daha önce oğulları ile şuan oturduğum apartmanda oturuyormuş fakat gelinleri de benimle aynı durumdan şikayetçiymiş ki onlar da yavaştan başka yerlere taşınmışlar. Zaten bina 3 katlı. En üstte ben, 2.katta kendisi ve girişte bir kiracısı daha var. Kadın taşındığımız ilk günden beri sürekli bizimle birlikte vakit geçirmek istiyor. Vakitli vakitsiz kapımı çalıyor. Hamileyim, çalışıyorum sürekli ona gideyim sürekli bana gelmek istiyor. Hani haliyle yorgun oluyorum, misafir ağırlayacak, onu ağırlayacak durumda da olamıyorum. İşten biraz geç gelsem arıyor, nerdesin diyor. geçenlerde pazar günü öğlen 12de arıyor eşim de evde o gün zaten bi pazarı var, bugün napıyosunuz diye soruyor. hani istiyor ki onunla birşeyler yapalım. Ben çağırmadan ne kayınvalidemler ne de kendi ailem hayatta bana gelmezler. Sırf çalısıyorum yorgun oluyorum diye ama bu kadın sürekli beni bi takip altında. Sürekli gelinlerini atar bana. Yok gelmiyorlar yok buraları beğenmediler gittiler buralardan filan. Markete iniyorum ya da apartmandan yukarı çıkıyorum pat kapısını açıyor. Hani sürekli kulağı bizde. Geçenlerde 15 günlüğüne şehir dısına çıkmıştı kafam öyle bir rahattı ki anlatamam. Geldiği gün beri arıyor, benimde dışarda iişim vardı onları hallediyordum. Nerdesin dedi bana bende ne yapacaksın sen benim nerde olduğumu diyerek şakayla karışık bozdum. O da anladı terslediği, yok ben geldim de falan da filan da. Merak ettim de gelmeyince. Bende dedim biliyorum geldiğini fakat işlerim var ondan daha eve gelemedim dedim. Hani benden açıklama bekliyor. Bende biraz yumuşak yüzlüyüm o da bunu kullanıyor sanırım. geçtiğimiz hafta sonu da eşimle şehir dısına çıkmıştık, pazartesi sabah geldik ve o gün işe gitmedim. Evi toparladım falan derken sıcakladım bi duş alayım dedim. Aman Allahım ben duştayken sen gel, kapıya pat pat vur, duymuyorum diye ısrarla kapıyı çal, duyuyorum fakat kapı açacak müsaitlikte değilim sonucta duştayım. Sen duymuyorum diye vanayı kapat... bende sular kesildi sandım o ara kim ooo die bağırdım. Benim dedi, duştayım sular kesiliyor galiba dedim. Çıkınca aradım, vanayı ben kapattım banyoyu yıkıyorsun sandım diyor. Şimdi gülsem mi ağlasam mı bilemedim ama bozmadım. Sinirden elim ayağım birbirine dolaştı. Şimdi sizler söyleyin ben bu kadınla nasıl baş edeceğim. TEmmuz da kısmetse doğum yapacağım ve işi bırakacağım, akşama kadar bu kadınla nasıl baş edeceğim. Sürekli gelecek şimdi bu. Hayır millet kaynanasından şikayet eder, bu kadın bin kat yabancımken sürekli gelip gitmesi arayıp sorması beni rahatsız ediyor. Sizce ne yapabilirim, yardım edin lütfen....
konuşun ben sizin ailenizden biri değilim sadece kiracınızım, özel hayat denen birşey var siz her istediğinizde evime gelemezsiniz, kapımı çalamazsınız deyin kirayı zamanında ödüyorsunuz kirayı verin onun dısında muhattap bile olmayın ki ben olsam çıkar giderdim o evden..

Yaşlıysa yaşlı,haddini bilsin.
Hele vana kapatmak nedir,ona büyük tepki vermeliydiniz.
Direkt kesin bu samimiyeti.
Açmayın,müsait değilim deyin,ona hesap vermeyin,haber vermeyin.
Ay ne bu böyle,darlandım.
Taşınamıyorsunuz yapacak şey bu.
Defaatle reddetmek,açmamak,görüşmemek.

açık açık

konuşun ben sizin ailenizden biri değilim sadece kiracınızım, özel hayat denen birşey var siz her istediğinizde evime gelemezsiniz, kapımı çalamazsınız deyin kirayı zamanında ödüyorsunuz kirayı verin onun dısında muhattap bile olmayın ki ben olsam çıkar giderdim o evden..

3 aydır kiracı günü gününe veriliyor. Herkesin herşeyine karışıyor, bana geliyor gelinlerini attığı gibi girişteki kadını da atıyor. bende düşünmeye başladım bana onu atan ona da beni atar.

Yaşlıysa yaşlı,haddini bilsin.
Hele vana kapatmak nedir,ona büyük tepki vermeliydiniz.
Direkt kesin bu samimiyeti.
Açmayın,müsait değilim deyin,ona hesap vermeyin,haber vermeyin.
Ay ne bu böyle,darlandım.
Taşınamıyorsunuz yapacak şey bu.
Defaatle reddetmek,açmamak,görüşmemek.

değil mi ama. KAdın hadsiz işte bunu yontmak lazım ama nasıl. 25 yıl önce ölmüş eşi. sonra kendini çocuklarına adamış ama bezdirmiş gelinlerini oğullarını. Ne misafiri gelir ne gelinleri ne oğulları. Kadın taktı bize. Ama yavaştan dediklerinizi zaten yapmaya başladım. o terslediğim günden beri o da tuhaf ama hala evime gelmeye yüz buluyor

kocan çocuklarının numarasını bi şekilde bulsun ve arasın. kadının size gelmesinden kendisi rahatsız oluyormuş gibi şikayet etsin kibarca. evimde rahat olamıyorum 7/24 burda desin. annenizle uygun dille konuşun desin. seni hiç karıştırmasın yani canım. zaten çocuklarda anasının huyunu bildikleri için bişey demezler. o da küser hemen zaten ayağını keser.

kocan çocuklarının numarasını bi şekilde bulsun ve arasın. kadının size gelmesinden kendisi rahatsız oluyormuş gibi şikayet etsin kibarca. evimde rahat olamıyorum 7/24 burda desin. annenizle uygun dille konuşun desin. seni hiç karıştırmasın yani canım. zaten çocuklarda anasının huyunu bildikleri için bişey demezler. o da küser hemen zaten ayağını keser.

çocuklarının birinin numarası eşimde var ama öle de ayıp olmaz mı. benim kendi kendime yol vermem lazım. Soğuk davranmam lazım :S

değil mi ama. KAdın hadsiz işte bunu yontmak lazım ama nasıl. 25 yıl önce ölmüş eşi. sonra kendini çocuklarına adamış ama bezdirmiş gelinlerini oğullarını. Ne misafiri gelir ne gelinleri ne oğulları. Kadın taktı bize. Ama yavaştan dediklerinizi zaten yapmaya başladım. o terslediğim günden beri o da tuhaf ama hala evime gelmeye yüz buluyor
Daha da bulacaktır o yüzü.
Çünkü yüzsüz besbelli yani ima etmekten kibarlıktan anlasa zaten bu duruma gelemezdiniz.
Azcık saygısızlaşmak gerekecek sanırım.
Siz devam edin tavrınıza.

Yok artık.
O vana kapatıldığında kriz çıkartsaydınız şimdi düşünmezdiniz bu kadar.
Sizi hesaba çektiğinizde,
Teyze iyisin hoşsun da ben alışkın değilim, Anneme babama bu kader hesap vermedim, rica ederim bu kadar müdahale etme diyin.

Kapıya geldiğinde iş uydurun yollayın.
Kendiniz de hiç gitmeyin.
Eşiniz evdeyken gelirse,
Eşim beni yanında ister şimdi, sonra görüşürüz diyin.
E bu kadar tepenize çıkarmayın kısaca.

Bir de bu kadının hazzetmediği bişey yok mu?
Mesela titizse siz biraz pasaklı takılın onun evinde, kendi evinizde, iğrensin mesela sizden :)
Sevmediği şeyleri yapsanız?

Yani kabalaşamıyor,saygısızlaşamam diyorsanız böyle şeyler de denenebilir.

Back