- 29 Ocak 2016
- 623
- 1.545
- 113
- 38
O zaman kontratı alıp polise gidin..Zaten evi boyayıp girmişsiniz daha ne boya parası..Evet kira kontratımda depozitomu verceği yazıyordu sadecw
Ayyy hatırladimmmm yaaa bu konuyuuu bu yasli cift bildigim cimriydiiiiii ugraasma bacim yalandan bizi dovdu movdu de derlerrrÇok teşekkür ederim, burada en çok canımın sıkıldığı şey, yalnızım diye ezmek istemeleri, kendileri bana pekmez getittrim kilosu 25 lira diyince kapıma bırakan insanlar, onlar 25 liranın kıymetini biliyorda ben 1.500 liranın neden kıymetini bilmeyeyim, şuan öğrenciyim paraya ihtiycaım var tasıncaö edecem. ,ailemin desteğiyle ödeyebildim zaten sırf güvenli yer olsun diye ödedim o kadar parayı, hem depozito vermezler, hem kira isterler , hem de hakaret ederler, birde kiramın üzerinden 15 gün geçti hafta içş taaıncam zaten
Ben boyattım, birde aynen söyle dedim, taşınırken gelin bakın evinize , şuan eve alamam sizi hiç uygun olmaz özel eşyaların var her yerde , balkonum olmadığı için yıkayıp odaya serdim çoğunu, ama onu asla kabul etmiyor yarına gelip bakcaz diyip duruyorlarEve girerken siz boyattiysaniz zaten boya parası isteyemez ama o boyayıp temiz verdiyse boya istemesi normal.evi görmek isteyebilir bir sıkıntı varsa depozito onun için alınıyor sizin için söylemiyorum ama evi harabeye çevirip depozito yu kiraya saydırmak isteyenler oluyor o zaman depozitonun anlamı kalmıyor.tasindigim gün gelin bakın bir sıkıntı varsa benden kaynaklı öderim deyin sıkıntı yoksa ne derlerse desinler ödemezsiniz.ben tasindigim evin artık ilk gün her yerinin fotosunu cekiyorum ki çıkınca bunu sen yapmışsın dilemesinler diye.bir de boyalı girip boyatıp çıkıyoruz ilk evimizde boyaciyi biz ayarladık boyattik ikincide ev sahibininde boyattigi biri vardı ona fatura karşılığı boyattik.
Her şey bekliyorum açıkçası , ama kapıma gece gelsinler yine hemen polis cagırcamAyyy hatırladimmmm yaaa bu konuyuuu bu yasli cift bildigim cimriydiiiiii ugraasma bacim yalandan bizi dovdu movdu de derlerrr
Aslında onların bana para vermesi gerekiyor sadece bu ayki kiramı ödemedim, onunda üzerinden 15 gün felan geçti aynen bu gidişle onu yapcamO zaman kontratı alıp polise gidin..Zaten evi boyayıp girmişsiniz daha ne boya parası..
Depozito alın siz içinden onlara 15 günün parasını verin.
Sakın boşvere bu yamyamlara paranı kaptırma.
Daha ne istiyorlar?Aslında onların bana para vermesi gerekiyor sadece bu ayki kiramı ödemedim, onunda üzerinden 15 gün felan geçti aynen bu gidişle onu yapcam
Ben şimdiye kadar depozitoyu geri veren ev sahibi duymadım.O, o ev sahibinin hatasıdır. Abiniz haklıysa hakkını arayacaktı.
Bizim ev sahibimiz verdi. Hatta depozitomuz 3 kiramıza denkti.Ben şimdiye kadar depozitoyu geri veren ev sahibi duymadım.
Kendisini alkışlıyorum.Bizim ev sahibimiz verdi. Hatta depozitomuz 3 kiramıza denkti.
Aynen öyleDaha ne istiyorlar?
Hiç ezdirmeyin kendinizi
Hatta kalabildiliniz kadar kalın depozitonuz yanmasın. Belli ki o paranın üzerine yatmak istiyorlar.
Birde haca gidip geldiler, nasıl insanlar inanamıyorum ben gerçekten söylediklerini der haklısınızKendisini alkışlıyorum.helal olsun.müzeye konulması gerekiyor böyle ev sahipleri de varmış diyerek. Dalga geçtiğimi sanma, çok ciddiyim. Artık insanlar neyi nerden koparırsam kârdır diye düşünüyor çünkü.
Ev sahibisiniz galiba.Bu devirde hiçbir ev sahibi depozitoyu vermiyor.Bekar evim kiralıktı , ev sahibim çok zengin bir sürü evi olan bir adamdı.Evde ufacık bir şey yoktu , yine de vermedi.Muhalefet için yorum yazıyorsunuz siz her konuda böyle.O, o ev sahibinin hatasıdır. Abiniz haklıysa hakkını arayacaktı.
Maalesef hak yemenin hacca gitmeyle veya namaz kılmaya alakası yok. Insanlar yaşlandıkça para sevgisi artarmış derlerdi, gördükçe inanmaya başladım. Ama şunu da belirteyim. Eğer evde bu iki sene içinde hiç bir sorun olmadıysa o zaman haklısınız. Yoksa diğer türlüsüBirde haca gidip geldiler, nasıl insanlar inanamıyorum ben gerçekten söylediklerini der haklısınız
Yukarıda kendi ev sahibimle yaşadığım durumu anlattım. İthamlarınızdaki doğruluk düzeyine sizin adınıza ben utandım. Ayrıca çok güzel bir göz ardı et butonu var, beğenmiyorsanız çekinmeyin kullanın.Ev sahibisiniz galiba.Bu devirde hiçbir ev sahibi depozitoyu vermiyor.Bekar evim kiralıktı , ev sahibim çok zengin bir sürü evi olan bir adamdı.Evde ufacık bir şey yoktu , yine de vermedi.Muhalefet için yorum yazıyorsunuz siz her konuda böyle.
Utanılacak bişey yapmadım ki.Konuyu başka zeminlere çekiyorsunuz.Amacınız konu sahibine çözüm bulmak değil de kışkırtmak.Konu sahibine "ev sahibinin kirasına çökmüşsünüz." yazan sizsiniz.Önce kendi yazdıklarınızdan utanın da sonra kalırsa benim adıma da utanırsınız.Yukarıda kendi ev sahibimle yaşadığım durumu anlattım. İthamlarınızdaki doğruluk düzeyine sizin adınıza ben utandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?