• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev sahibi...

Utanılacak bişey yapmadım ki.Konuyu başka zeminlere çekiyorsunuz.Amacınız konu sahibine çözüm bulmak değil de kışkırtmak.Konu sahibine "ev sahibinin kirasına çökmüşsünüz." yazan sizsiniz.Önce kendi yazdıklarınızdan utanın da sonra kalırsa benim adıma da utanırsınız.
Böyleyim ben şekerim. Beğenmiyorsan takip etme, göz ardı et.

Verecek cevap bulamayınca göz ardı et / konuma yorum yazma / okuduğunu anlamıyorsun kitap oku bla bla bla.Utanmanız bittiyse hadi size iyi günler.
Cevabı verdim. Tekrar vereyim. Sırf muhalefet olduğumu düşünüyorsanız öyle düşünmeye devam edin. Ben böyleyim. Rahatsızsanız o sizin sorununuz. Çözüm önerim de benim mesajlarımı görmemeniz, size yapacağım tek iyilik budur. Konu sahibinin konusunu daha fazla meşgul etmek istemiyorum.

Kira kontratınız 1 yıllık değil mi?

1 yıldan önce çıkarsanız normalde eksik kalan kirayı da ödemeniz gerekmiyor mu?

Maalesef hak yemenin hacca gitmeyle veya namaz kılmaya alakası yok. Insanlar yaşlandıkça para sevgisi artarmış derlerdi, gördükçe inanmaya başladım. Ama şunu da belirteyim. Eğer evde bu iki sene içinde hiç bir sorun olmadıysa o zaman haklısınız. Yoksa diğer türlüsü benyeniyimgaliba benyeniyimgaliba ya katılıyorum.
Bu eve tasınalı 9 ay oldu, sürekli okuldayfım ve memleketteydim , eve sadece yatmadan yatmaya geliyordum, küçük bi odasını kullandım sadece, kendimde çok titiz biriyim,gece gündürz farketmez temizliğini yapmadan yatmazdm, bir tane toz bile bulamaz evde , dertleri sadece bu ayki kirayı çıkarmak, o da boya parası bahanesiyle 1.500 lira istediler, bir de eski kiracısna ne yaptıysa aynısını bana da yaptılar, uysalım diye saygısmı hiç bi zaman bozmak istemediğim için ha bire üste çıkıyorlar, birde kalp hastalığı var bişey olsa vicdan azabı çekerim diye her lafı söylüyorum geri kendimi geri çekiyorum sonra da diyorum ki , sağlığını düşğnse bu kadar uğraşmaz onlarda diyorum, bu hafta içi gitcem zaten yine kapıma dayanacaklar

Ev sahibisiniz galiba.Bu devirde hiçbir ev sahibi depozitoyu vermiyor.Bekar evim kiralıktı , ev sahibim çok zengin bir sürü evi olan bir adamdı.Evde ufacık bir şey yoktu , yine de vermedi.Muhalefet için yorum yazıyorsunuz siz her konuda böyle.
Bırakın bölgelerine yorum yazmaya değmez, bu insanlar yüzünden yol kat edemiyoruz zaten

Utanılacak bişey yapmadım ki.Konuyu başka zeminlere çekiyorsunuz.Amacınız konu sahibine çözüm bulmak değil de kışkırtmak.Konu sahibine "ev sahibinin kirasına çökmüşsünüz." yazan sizsiniz.Önce kendi yazdıklarınızdan utanın da sonra kalırsa benim adıma da utanırsınız.
Çok teşekkür ediyorum yorumunuz için, o üyenin zaten amacı direk kışkırtmak canı çok sıkılıyor ama ben ona istediğini vermem böyle insanlarla hayatımdada direk muhatabı keserim, inanın yorum yazmaya değmez böyle ara bozucular

Zaten evi siz boyatmissiniz ne boya parası polis çağırın muhatap olmayın

Millet aylarca kira vermeden durur, ev sahibi hiçbir şey yapamaz. Bize de böyle ev sahipleri düşer.
8 ay kiramizi alamadik. Kapisina da gittik kadin kapiyi acmadi ya bize 😂 En son sinirlenip evi zararina sattik. Yeni ev sahibi disli bir amcaymis atmis kapinin onune. Biz cikarmak icin kirk takla attik. Notere bi ton para verdik ihtar cektik. Avukata dosya parasi falan. Adam evi aldiginin ertesi gunu atmis kapinin onune valla. Insan kendini enayi hissediyor. 8 ay oyaladi bizi. Telefonlarimiza bakmadi. Engelledi. Baska numaradan aradik, sesimi taniyip yuzumuze kapatti. Bekar iki cocuklu kadin dedik. Anlayis gostermeye calistik. Is yerine kadar gittik. Evden cik satacagiz dedik. Rezil olmasin diye biz sessiz konusurken o bize cemkirdi. Bana resmen "sanki evini sirtlanip goturmuyorum ya cikacagim iste" diye bagirdi 😄 Hamileydim. Bebege bisey olur diye dalamadim sac bas kadina. Hala icimde kaldi neden agzini yuzunu kirip eline vermedim ki? Kadin aylarca su faturasi bile odememis. Tapuyu devrederken borc bize kaldi resmen. 8 aylik kiramiz da ortada yok. Az para da degil. 700 liraya yakin kirasi vardi evin. Hala kin doluyum kadina.
Bize de bu halimizle boyle kiraci dustu iste 😂

Depozitoyu aslinda cikarken evde herhangi bi hasar yoksageri size vermeleri lazim ama ustine birde kira istemisler yasli paragoz bunaklar polise haber verin laftan anlamiyolarsa sizi salak yerine koymaya calisiyolar koydurtmayin

Sorunlu, yaslı karı koca bir ev sahibim var. Oturduğun eve gecen sene tasındım, malüm İstanbul şartları kiralar çok pahalı, ailemin desteğiyle ödedim kiramı, maddi yönden çok sıkıntılar çektim. Memleketime yatay geçiş yapıyorum bu yüzden esyalarımı toplamak için perşembe günü geldim eve.

Ben buraya taşınalı 9 ay oldu, taşınırken ev sahibine kira+ depozito ödedim. Her ayın 1'i kira günüdür, bu ayda depozito var diye ödemedim ev sahibine söyledim. Ev sahibi zorla kira istiyor 3 güne gittin gittin, yoksa kira alırım diyo bende tartıstım, vermem kira depozitem var diye. Bu ayın sonuna kadar kira vermemem ödememem gerekiyor normal şartlarda, Ben kira vermem diyince 70 yaşındaki adam pat diye kapıya geliyor kapıyı resmen yumrukluyo kira diye 2 gündür etmediğim kavga kalmadı.Bugün son aidatı vermeye gittim şimdide boya parası diye tutturdu.( kirayı vermediğim için onun yerine boya parası adı altında para istiyor) bende 9 ay önce boyandı bu ev ne boyası evde bir tane leke yok dedim , gerçekten bir basıma yaşadım hep memlekettydim eve sadece yatmadan yatmaya geliyorum çok yoğun bir okulum var. Ben gözümle görmeden inanmam eve bakmaya gelecem , en ufak bi yerinde bişey göreyim alırım parasını, gözümle görmeden inanmamak dedi. Bende kabul edemem özel eşyaların var dedim tutturdu duvarlarına bakma gelecem diye.

İnanın canım çok sıkkın, para almak için elinden geleni yapıyorlar karılı kocalı, özel eşyaların var , ayrıca bi basımayım eve asla alman isterse karısı olsun almam eve taşınana kadar, vallahi billahi duvarlarda iğne ucu kadar bir iz yok, zaten bir basımasyım küçük bir odasını kullandım sadece, bundan sonra kapıma gelirse polis çağırmayı düşünüyorum kapıma geldiği saat gece 12 ( karılı kocalı) Ev sahibinin zorla kiracısının evine girme hakkı var mı bu durum beni çok rahatsız etti , bu durumda ne yapabilirim, amaç duvar boyası felan değil boya parası adı altında kira almak, birde çok fazla hakaret ediyorlar, kalp hastası diye her lafıda söyleyemiyorum ama inanın söyledikleri lafları kaldıramyrm , evime zorla girmek istiyorlar asla almak istemiyorum eve bana yol gösterin lütfen. Boya parası olarak 1.500 lira istiyor

)Arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın ben otururken evi boyayıp oturdum, depozito + kira 3.000 lira para ödedim,bana depozitiomu vermedi bende kiraya say o zaman dedim onu da kabul etmedi. Benden önceki kiracısınada aynısını yapmış ta iş yerine kadar gitmiş boya parası diye para almıs) sorun para değil adamın sürekli baskı yapması ev sahibiyim diye

Bir daha gelirse hemen polisi arayın. Şikayetçi olun her şekilde ... Kapıma dayandı, yumrukladı, tehdit etti diye ne varsa söyleyin. Bakın bir daha geliyor mu. ama sakın vazgeçmeyin şikayetten.... Acırsanız acınacak hale düşersiniz...

Ya eve girerken boyanır ya çıkarken. Sen boyalı teslim alsaydın her koşulda çıkarken boyatman gerekirdi. Girerken ev boyasızmış boyatmışsın tekrar boyatmaman gerekir. Kontrat yapmadın mı orada yazılmadı mı? Kiracısı iki yıllık kirayı takıp çıkmış biri olarak söylüyorum her şey kiracının lehine. Sen vermezsen para mara alamazlar. Ama gelip evde zarar var mı baksınlar boşver karısı gelsin baksın gitsin. Ama illa gelmesinler diyorsan yaptıkları haneye tecavüz. Polisi ara

Sorunlu, yaslı karı koca bir ev sahibim var. Oturduğun eve gecen sene tasındım, malüm İstanbul şartları kiralar çok pahalı, ailemin desteğiyle ödedim kiramı, maddi yönden çok sıkıntılar çektim. Memleketime yatay geçiş yapıyorum bu yüzden esyalarımı toplamak için perşembe günü geldim eve.

Ben buraya taşınalı 9 ay oldu, taşınırken ev sahibine kira+ depozito ödedim. Her ayın 1'i kira günüdür, bu ayda depozito var diye ödemedim ev sahibine söyledim. Ev sahibi zorla kira istiyor 3 güne gittin gittin, yoksa kira alırım diyo bende tartıstım, vermem kira depozitem var diye. Bu ayın sonuna kadar kira vermemem ödememem gerekiyor normal şartlarda, Ben kira vermem diyince 70 yaşındaki adam pat diye kapıya geliyor kapıyı resmen yumrukluyo kira diye 2 gündür etmediğim kavga kalmadı.Bugün son aidatı vermeye gittim şimdide boya parası diye tutturdu.( kirayı vermediğim için onun yerine boya parası adı altında para istiyor) bende 9 ay önce boyandı bu ev ne boyası evde bir tane leke yok dedim , gerçekten bir basıma yaşadım hep memlekettydim eve sadece yatmadan yatmaya geliyorum çok yoğun bir okulum var. Ben gözümle görmeden inanmam eve bakmaya gelecem , en ufak bi yerinde bişey göreyim alırım parasını, gözümle görmeden inanmamak dedi. Bende kabul edemem özel eşyaların var dedim tutturdu duvarlarına bakma gelecem diye.

İnanın canım çok sıkkın, para almak için elinden geleni yapıyorlar karılı kocalı, özel eşyaların var , ayrıca bi basımayım eve asla alman isterse karısı olsun almam eve taşınana kadar, vallahi billahi duvarlarda iğne ucu kadar bir iz yok, zaten bir basımasyım küçük bir odasını kullandım sadece, bundan sonra kapıma gelirse polis çağırmayı düşünüyorum kapıma geldiği saat gece 12 ( karılı kocalı) Ev sahibinin zorla kiracısının evine girme hakkı var mı bu durum beni çok rahatsız etti , bu durumda ne yapabilirim, amaç duvar boyası felan değil boya parası adı altında kira almak, birde çok fazla hakaret ediyorlar, kalp hastası diye her lafıda söyleyemiyorum ama inanın söyledikleri lafları kaldıramyrm , evime zorla girmek istiyorlar asla almak istemiyorum eve bana yol gösterin lütfen. Boya parası olarak 1.500 lira istiyor

)Arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın ben otururken evi boyayıp oturdum, depozito + kira 3.000 lira para ödedim,bana depozitiomu vermedi bende kiraya say o zaman dedim onu da kabul etmedi. Benden önceki kiracısınada aynısını yapmış ta iş yerine kadar gitmiş boya parası diye para almıs) sorun para değil adamın sürekli baskı yapması ev sahibiyim diye
Haneye tecvüz bu
Kapı yumruklamak?Zorla eve girmeye kalkmak
Simdi polis cağırıyorm diyin.Yasal işlem baslatcm hakkınızda diyiyn bence.
Depozito alırken iyi,vermeye gelince hep böyle yaparlar.

8 ay kiramizi alamadik. Kapisina da gittik kadin kapiyi acmadi ya bize 😂 En son sinirlenip evi zararina sattik. Yeni ev sahibi disli bir amcaymis atmis kapinin onune. Biz cikarmak icin kirk takla attik. Notere bi ton para verdik ihtar cektik. Avukata dosya parasi falan. Adam evi aldiginin ertesi gunu atmis kapinin onune valla. Insan kendini enayi hissediyor. 8 ay oyaladi bizi. Telefonlarimiza bakmadi. Engelledi. Baska numaradan aradik, sesimi taniyip yuzumuze kapatti. Bekar iki cocuklu kadin dedik. Anlayis gostermeye calistik. Is yerine kadar gittik. Evden cik satacagiz dedik. Rezil olmasin diye biz sessiz konusurken o bize cemkirdi. Bana resmen "sanki evini sirtlanip goturmuyorum ya cikacagim iste" diye bagirdi 😄 Hamileydim. Bebege bisey olur diye dalamadim sac bas kadina. Hala icimde kaldi neden agzini yuzunu kirip eline vermedim ki? Kadin aylarca su faturasi bile odememis. Tapuyu devrederken borc bize kaldi resmen. 8 aylik kiramiz da ortada yok. Az para da degil. 700 liraya yakin kirasi vardi evin. Hala kin doluyum kadina.
Bize de bu halimizle boyle kiraci dustu iste 😂
Bizim kiracımız 10 bine yakın kira ve eve verdiği zararlarla evden kaçtı. Öncesinde icra takibi vs uğraştım mahkemeye verdim gelmedi ben de hamileydim karnım burnumda hakim karşısına da çıktım adliyede süründüm kaç ay. Yok yani parayı da alamadık adam kaçtı gitti ona şükrettik

Ben boyattım, birde aynen söyle dedim, taşınırken gelin bakın evinize , şuan eve alamam sizi hiç uygun olmaz özel eşyaların var her yerde , balkonum olmadığı için yıkayıp odaya serdim çoğunu, ama onu asla kabul etmiyor yarına gelip bakcaz diyip duruyorlar
evden taşınmadan bir arkadaşınız gelsin ve evin her yerini videoya alın temiz olduğuna dair
yoksa kırıp döküp sizden para talep edecektir. Bu tür insanlar her şeyi yapar :kahve:

Back