Ev sahibi...

Bu adamlar asla depozitoyu vermez.
Birçok kiracı eve girerken en az bir kira bedeli depozito verdiği için son kirayı vermeden ayrılıyor.
Çünkü ev sahipleri de vermiyor

İyi kiracı bulunca şımarıyor ev sahipleri. İki tanıdığım ev sahibinin kiracıları aylardır kira ödemiyor. Hukuk yoluna gittiler uzayıp duruyor süreç. Arsız kiracılar daha rahat memlekette.
Bana depozotumu ver eve bak bi sorun çıkarsa yaptırırm herşeyi dedim onu kabul etmedi, şimdide boya parası diyor, depozito vermiyor

O, o ev sahibinin hatasıdır. Abiniz haklıysa hakkını arayacaktı.
Mahkeme ne kadar sürüyor haberiniz yok tabi.
Gelip burada konu sahibine kiraya yattı demek çok daha kolay.
Siz de haklısınız. İlla ki başınıza gelmesi gerekiyor değil mi ?

Siz girerken kendi cebinizden boyattiysaniz çıkarken isterse duvarlar simsiyah olsun öyle verilir. Ya da kiracı yeni boyanmış temiz ev olarak tasindiysa çıkarken boyatir. Bu böyledir. Sakin eve almayın. Zaten kirletmemissiniz. Ayrıca da boyama parası kesinlikle vermeyin.
Ama şöyle bir durum var. Kira kontratınizi bir yıl olarak mı yaptınız? Eğer öyleyse işler değişir.

Mahkeme ne kadar sürüyor haberiniz yok tabi.
Gelip burada konu sahibine kiraya yattı demek çok daha kolay.
Siz de haklısınız. İlla ki başınıza gelmesi gerekiyor değil mi ?
Sözlezmede çıkarken depozitomu vereceğini yazdı ama uymadı, az mı 1500 lira depozito , o vermedi bende onun yerine oturuyorum bu ay kiraya felan yatmadım valla bunların cirkefliğinden bıktım kendilerini çok akıllı zannedip beni ezmeye çalışıyorlar kimsesi yok diye

Kira kontratında sorun yok, keşke video atabilsem evde siyahı bırakın bir tane leke yok ben çok titiz biriyim isterse mahkemeden adam getirsinler o bile beni destekler, bir de boya parası ev mirasıyla aynı amaç bu ayki kirayı karşılamak evi boyatmak değil,

Sinir oldum bu iki yaşlı karı kocaya sevmiyorum böyle sorunlu ev sahiplerini sanırsın evleri altın mecbur olmasak kahırlarını cekmeyiz

Depoziteyi evde hasar yoksa size vermek zorunda . Normal sartlarda da sizde oturdugunuz gun kadarinin parasini vereceksiniz kira degil
Hüç bir şekilde vermiyor maleesef daha üstüne kira istiyor, o da yoksa boya parası nedense hepsinin fiyatıda 1.500

E yuh yani...
Abimlerde evden taşınırken 5 kuruş bir masraf çıkartmamalarına rağmen depozito falan alamadılar.
Keşke son kirayı ödemeseydik deyip durdu abim.
Kusura bakmayın da konu sahibi çok haklı.
Çok teşekkür ederim, burada en çok canımın sıkıldığı şey, yalnızım diye ezmek istemeleri, kendileri bana pekmez getittrim kilosu 25 lira diyince kapıma bırakan insanlar, onlar 25 liranın kıymetini biliyorda ben 1.500 liranın neden kıymetini bilmeyeyim, şuan öğrenciyim paraya ihtiycaım var tasıncaö edecem. ,ailemin desteğiyle ödeyebildim zaten sırf güvenli yer olsun diye ödedim o kadar parayı, hem depozito vermezler, hem kira isterler , hem de hakaret ederler, birde kiramın üzerinden 15 gün geçti hafta içş taaıncam zaten

Kira kontratiniz da bunları tek tek belirtiniz mi?

Mezara götürecekler her halde.
Depozit verdiysen kira ödemene gerek yok. Ayrıca evi sen boyatmışsın, hem boyayıp hem üstüne para mı vereceksin? Ikisini de ödeme. Cok istiyorsanız mahkemeye gidin de.

Aynen söylediklerini de katılıyorum, çok uysalım o yüzden ama kalp hastası diye sesimi iatwdiğim gibi çıkaramıyorum birde etmediği hakaret yok

Mezara götürecekler her halde.
Depozit verdiysen kira ödemene gerek yok. Ayrıca evi sen boyatmışsın, hem boyayıp hem üstüne para mı vereceksin? Ikisini de ödeme. Cok istiyorsanız mahkemeye gidin de.
Asırı paragözler , hiç kimsede sevmiyor bunları zaten hiç komşuları da yok o kadar cirkeflerki, bende sesğm aynısını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…