- 2 Nisan 2024
- 29
- 1
- 25
-
- Konu Sahibi ayisigindakigolge
Görmedim çocuk falan olunca müsait oldukça girip okuyorum buradaki konularıBen bu konunun benzerini iki üç gün önce okudum sanki ya. Benzer bile değil hemen hemen aynısı.
Ben bi bildireyim, yönetim kontrol etsin sonra yorum yaparım. İkinci üyelik gibi geldi bana.Görmedim çocuk falan olunca müsait oldukça girip okuyorum buradaki konuları
Kız hakkında ii şeyler düşünmem. Keşke öyle söylediğinde bu kanka kanka bana uymaz, o kadar samimiyetten hoşlanmıyorum deseydiniz.İyi akşamlar kızlar. Olayı anlatayım sizde yorumlayın çünkü ben mi yanlış anlıyorum diye kafayı yiyeceğim. Bizim ev sahipleri karı koca ve bir de kızı var 33 yaşında. Benim eşimden 1 yaş büyük. İlk evi tuttuğumuzda çok iyi insanlara benziyordu yani anne ve babası iyi de kızı sonrasında gözüme batmaya başladı. Arada onlar geliyordu ve biz gidiyorduk çaya. Gelip gitmeyle kızı eşime kanka demeye başladı. Sonra bende bu durumdan rahatsız olduğum için çay içme faslını azaltmaya başladım. Artık eşimle değil de ben kendim tek gündüzleri iniyordum oda çağırdıkları zaman iniyordum. Neyse bu sabah ev sahibinin kızı gel çay içelim dedi neyse gittim. Konuşurken konuyu açtı bana dediki yanlış anlama benim gözüm senin kocanda değil, eski kiracımız da çok kıskançtı ama kocasından beni kıskanmazdı hatta onunda eşine sarılırdım bir şey demezdi, senin kocan benim kardeşim gibi vs laflar söyledi aniden. Ne tepki vereceğimi şaşırdım çünkü. Daha öncesinde ona ben eşimi kıskanıyorum vs falan hiç bir şey demediğim halde böyle bir konuşma yapması beni şaşırttı. Siz olsanız ne düşünürdünüz ?
Onda kadın ev sahibiydiBen bu konunun benzerini iki üç gün önce okudum sanki ya. Benzer bile değil hemen hemen aynısı.
Büyük değişiklikOnda kadın ev sahibiydi
Ev sahibi ve kiracı neden birbirlerine çaya gidip gelir ki?İyi akşamlar kızlar. Olayı anlatayım sizde yorumlayın çünkü ben mi yanlış anlıyorum diye kafayı yiyeceğim. Bizim ev sahipleri karı koca ve bir de kızı var 33 yaşında. Benim eşimden 1 yaş büyük. İlk evi tuttuğumuzda çok iyi insanlara benziyordu yani anne ve babası iyi de kızı sonrasında gözüme batmaya başladı. Arada onlar geliyordu ve biz gidiyorduk çaya. Gelip gitmeyle kızı eşime kanka demeye başladı. Sonra bende bu durumdan rahatsız olduğum için çay içme faslını azaltmaya başladım. Artık eşimle değil de ben kendim tek gündüzleri iniyordum oda çağırdıkları zaman iniyordum. Neyse bu sabah ev sahibinin kızı gel çay içelim dedi neyse gittim. Konuşurken konuyu açtı bana dediki yanlış anlama benim gözüm senin kocanda değil, eski kiracımız da çok kıskançtı ama kocasından beni kıskanmazdı hatta onunda eşine sarılırdım bir şey demezdi, senin kocan benim kardeşim gibi vs laflar söyledi aniden. Ne tepki vereceğimi şaşırdım çünkü. Daha öncesinde ona ben eşimi kıskanıyorum vs falan hiç bir şey demediğim halde böyle bir konuşma yapması beni şaşırttı. Siz olsanız ne düşünürdünüz ?
Si daha kaç kez konuna acaksınızki? Geçende aynısını yaptınız. Herhalde bir kevel atladınız tek görüşmeye başladınızİyi akşamlar kızlar. Olayı anlatayım sizde yorumlayın çünkü ben mi yanlış anlıyorum diye kafayı yiyeceğim. Bizim ev sahipleri karı koca ve bir de kızı var 33 yaşında. Benim eşimden 1 yaş büyük. İlk evi tuttuğumuzda çok iyi insanlara benziyordu yani anne ve babası iyi de kızı sonrasında gözüme batmaya başladı. Arada onlar geliyordu ve biz gidiyorduk çaya. Gelip gitmeyle kızı eşime kanka demeye başladı. Sonra bende bu durumdan rahatsız olduğum için çay içme faslını azaltmaya başladım. Artık eşimle değil de ben kendim tek gündüzleri iniyordum oda çağırdıkları zaman iniyordum. Neyse bu sabah ev sahibinin kızı gel çay içelim dedi neyse gittim. Konuşurken konuyu açtı bana dediki yanlış anlama benim gözüm senin kocanda değil, eski kiracımız da çok kıskançtı ama kocasından beni kıskanmazdı hatta onunda eşine sarılırdım bir şey demezdi, senin kocan benim kardeşim gibi vs laflar söyledi aniden. Ne tepki vereceğimi şaşırdım çünkü. Daha öncesinde ona ben eşimi kıskanıyorum vs falan hiç bir şey demediğim halde böyle bir konuşma yapması beni şaşırttı. Siz olsanız ne düşünürdünüz ?
Balkonda sıgara içtilermi uzun uzun?İyi akşamlar kızlar. Olayı anlatayım sizde yorumlayın çünkü ben mi yanlış anlıyorum diye kafayı yiyeceğim. Bizim ev sahipleri karı koca ve bir de kızı var 33 yaşında. Benim eşimden 1 yaş büyük. İlk evi tuttuğumuzda çok iyi insanlara benziyordu yani anne ve babası iyi de kızı sonrasında gözüme batmaya başladı. Arada onlar geliyordu ve biz gidiyorduk çaya. Gelip gitmeyle kızı eşime kanka demeye başladı. Sonra bende bu durumdan rahatsız olduğum için çay içme faslını azaltmaya başladım. Artık eşimle değil de ben kendim tek gündüzleri iniyordum oda çağırdıkları zaman iniyordum. Neyse bu sabah ev sahibinin kızı gel çay içelim dedi neyse gittim. Konuşurken konuyu açtı bana dediki yanlış anlama benim gözüm senin kocanda değil, eski kiracımız da çok kıskançtı ama kocasından beni kıskanmazdı hatta onunda eşine sarılırdım bir şey demezdi, senin kocan benim kardeşim gibi vs laflar söyledi aniden. Ne tepki vereceğimi şaşırdım çünkü. Daha öncesinde ona ben eşimi kıskanıyorum vs falan hiç bir şey demediğim halde böyle bir konuşma yapması beni şaşırttı. Siz olsanız ne düşünürdünüz ?
Evet bende okumuştum sanki ama onda konu sahibi ve sahibiydi. Komşu kızı erkeksi gibi giyiniyordu. Küçücük balkonda kocası ve komşu kızı sigara içiyordu falanBen bu konunun benzerini iki üç gün önce okudum sanki ya. Benzer bile değil hemen hemen aynısı.
Sen bana niye çıkışıyorsun ilk defa böyle bir konu açtım burada ben. Önceki konularıma bakarsan çocuk ile ilgili açmıştım bir de evlilik yıl dönümü hediyesi içinSi daha kaç kez konuna acaksınızki? Geçende aynısını yaptınız. Herhalde bir kevel atladınız tek görüşmeye başladınız
Senin kocanada sarılsın zaten art niyeti yokmuşİyi akşamlar kızlar. Olayı anlatayım sizde yorumlayın çünkü ben mi yanlış anlıyorum diye kafayı yiyeceğim. Bizim ev sahipleri karı koca ve bir de kızı var 33 yaşında. Benim eşimden 1 yaş büyük. İlk evi tuttuğumuzda çok iyi insanlara benziyordu yani anne ve babası iyi de kızı sonrasında gözüme batmaya başladı. Arada onlar geliyordu ve biz gidiyorduk çaya. Gelip gitmeyle kızı eşime kanka demeye başladı. Sonra bende bu durumdan rahatsız olduğum için çay içme faslını azaltmaya başladım. Artık eşimle değil de ben kendim tek gündüzleri iniyordum oda çağırdıkları zaman iniyordum. Neyse bu sabah ev sahibinin kızı gel çay içelim dedi neyse gittim. Konuşurken konuyu açtı bana dediki yanlış anlama benim gözüm senin kocanda değil, eski kiracımız da çok kıskançtı ama kocasından beni kıskanmazdı hatta onunda eşine sarılırdım bir şey demezdi, senin kocan benim kardeşim gibi vs laflar söyledi aniden. Ne tepki vereceğimi şaşırdım çünkü. Daha öncesinde ona ben eşimi kıskanıyorum vs falan hiç bir şey demediğim halde böyle bir konuşma yapması beni şaşırttı. Siz olsanız ne düşünürdünüz ?