Eğer kira tespit davası olması gerektiği gibi bir iki ayda tamamlansaydı adaletin sağlanacağından kimsenin şüphesi olmazdı zaten, dava sonucuna göre hemen yeni bedel belirlenirdi, kimse de itiraz edemezdi elbette....Bu konudaki evsahibi de yasal süreden önce hiç fahiş zam yapmamış, yasaya uygun olarak ilerlemiş, gelinen noktada en az iki yıl daha dava sonucunu beklemek zorunda olması doğru mu? Arada geçen uzuuuun süredeki kaybın asla tazmin edilememesi normal mi ? Evsahibi mağdur değil mi sizce?Rica ederim. Benim de aralarında olduğum Ev sahipleri evlerini kiraya vermeden önce TBK nın konut ve çatılı iş yeri kiraları kısmını okurlarsa sonradan böyle ağlamalarına milleti darlamalarına gerek kalmaz Ev kiralamak da tıpkı altın, gümüş, dolar almak gibi bir yatırımdır. Şayet bir yatırımcı olan ev sahiplerine ayrıcalık yapılsın istiyorsanız bankalar da kredileri geri ister faiz oranı düşük kaldı diye, altınını düşükten bozduran da isyan eder. Yatırım risk işidir. Kuralları da baştan bellidir. O nedenle hukuk var ve herkese eşit uygulanacak soru sahibi arabanız da hayırlı olsun ben de geçen hafta tiguan aldım. Güleee güleee kullanalım
Son düzenleme: