Ev sahibi olmak için...

Eski eve çok para harcarsın, eski ama yenilemeye gerek olmayan ev alman daha mantıklı olur, onun borcunu ödeyip daha yeni ve büyük ev almanız daha kolay olur

Teşekkürler
Rica etsem bu 30.000 bin içinde neler var yazar mısınız? Birde malzemeleri hangi kalitede?
3.000 kapı- 3.000 parke-5.000 pimapen-10.000 mutfak- 8.000 banyo ve küçük vc.-1.000 çelik kapı
orta kalite- herkesin yaptırdığı gibi..

Eski eve çok para harcarsın, eski ama yenilemeye gerek olmayan ev alman daha mantıklı olur, onun borcunu ödeyip daha yeni ve büyük ev almanız daha kolay olur
Maksat o evet ilk bu şekilde ev sahibi olup sonra ye ev almak. Eski ama yenilemeye gerek olmayan ev de biraz zor bulunuyor ya

bizim insanimiz nedense kiraya giden parayi cop olarak goruyor.. dedikleriniz guzel dusunceler ancak bir hizmet aliyorsunuz karsiliginda bir para veriyorsunuz.. barinma hizmeti.. bulundugunuz sehre mahalleye gore ev almak kolay olabilir veya imkansiza yain olabilir.. duruma gore degisir yani. bu sekilde dusunmeyin.. valeye verilen, bahsis verilen kira verilen hizmetler bizde gereksiz gorulur..borc bitince hala borc varmis gibi ayni miktari kenara koyarsaniz guzel olabilir. bir de bir yazi okumustum birikim icin ev alabilmek icin kazancin en az yuzde on besini kenara koymak gercekciymis..

Bulunduğumuz yerde ev almak imkansız değil öyle çok uçuk fiyatlar söylemiyorlar, şu anki bütçemize göre sıfır ev alamayız ama 2+1 daha uygun fiyatlı bir ev alabiliriz.
Kiraya gidem para cidden çöp değil mi evet barınma ihtiyacımızı giderip karşılığını ödüyoruz ama kendi evimiz olsa hem barınma ihtiyacımızı karşılayıp hemde bankaya ödediğimiz parayı ilerde evi satarak kullanabileceğiz.Evet bankayada faiz ödenecek oda çöp ama hiç değilse ev sahibinin kafasına göre yıllık kira artışından istemiyorum çık evden demesinden kurtulmuş olacağız. Ben böyle düşünüyorum

sız bır bırıkım yapında zamanı gelınce bakarsınız duruma her sene hersey degısıyor cunku

Altın her zaman kazanır.Kıra gercekten çok mantıksız.

Hamilesiniz

Sağlıkla kucağınıza alın

Borcu ödeyin

Ayda 2000 TL altın alın

Sonrasında ev ve krediyi değerlendirirsiniz

Kp masrafını karşılar vs diye şimdiden çok emin olmayın

Yarına kimsenin garantisi yok

Orta karar ev alıp gerekirse içini sonradan yaptırmak daha makul

Yani 30000 içine vereceğime 40000 fazla verip oturulabilir ev alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…